Hamilelik sansim var mi ?

Melikezizi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2020
6
2
1
28
Kizlar benim adetim duzenlidit genellikle 28 gunde bir olurum bu ay yumurtlama takibi yaptirmaq istedim multifolikuler tespit edildi ve sol tarafima 16mm yumurtam varmis adetin 11 gunu bu arad.ve rahmim ince 6.3.simdi adetime 8 gun var kasiklarimda batma oluyor belim hafif sekilde agriyor hamile ola bilirmiyim?

Valla benım ılk hamılelegımde adetime nasılsın.3 gun vardı ıcıme dıgdu test yaptm pozıtıf cıkmıstı eger içıne doguyosa test yap 3 4 gun kala

Kizlar benim adetim duzenlidit genellikle 28 gunde bir olurum bu ay yumurtlama takibi yaptirmaq istedim multifolikuler tespit edildi ve sol tarafima 16mm yumurtam varmis adetin 11 gunu bu arad.ve rahmim ince 6.3.simdi adetime 8 gun var kasiklarimda batma oluyor belim hafif sekilde agriyor hamile ola bilirmiyim?
Kistler ağrıyı yapıyor olabilir

Test yaptim aksam cikmadi.goguslerim sis agriyor belim sizliyoe karnimin asagisi hafif agriyor sanki ilk defa bu kadar adetim gecikti sabah ilk idrarla bidefa daha yapicam cikmazsa pazartesi kan tahlili vericem galiba

Test yaptim aksam cikmadi.goguslerim sis agriyor belim sizliyoe karnimin asagisi hafif agriyor sanki ilk defa bu kadar adetim gecikti sabah ilk idrarla bidefa daha yapicam cikmazsa pazartesi kan tahlili vericem galiba
Merhaba test yaptınız mı acaba🤲🏽inşallah vardır🤲🏽🤲🏽🙏🏽

Canım daha 8 gün varsa idrar testi ile çıkmaz şu anda. Ben de dün aceleden öyle yaptım benim de 8 günüm vardı. Çıkmadı bir şey 😄 bence gününü bekle. Stres daha kötü etkiliyor insanı çünkü

Back
X