Hamilelik, siddet, bosanma, siginma evi,caresizlik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Minnoooo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2019
57
62
3
39
Slm arkadaşlar psikolojik olarak tam bir çöküntü içindeyim kimseyle konuşamıyorum ama içinde tuttukça patlayacak gibi oluyorum 16 haftalik hamileyim guya cok isteyip çok uğraşmıştık , hamileliğin boyunca sürekli fiziksel şiddet psikolojik şiddet görüyorum çalışan kariyer sahibi biriyim yaşadığınız ev kendime ait ama deli gibi sevip yerlere göklere sigdiramadigim tam bir şizofren eve almazsam rezillik cikariyor eve alsam beni dovuyor maddi olarak onun yüzünden sıkıntıdayım tüm birikimim kr3di kartlarım patlak ailemin evine gidemem rezilin teki anne baba yasli kaldiramaz siginma evine gitsem calistigim icin isi birakmak zorunda kalirmiyim yada beni alirlarmi sizofren hasta oldugu icin onun cocugunu tasiyormusum diye pesimi birakmiyor ..... ama ben ac susuz kalirken beni döverken çocuğunu tanımıyor bile ben nasıl düştüm böyle bir pisliğin içine bilmiyorum ölmek istiyorum resmen yediremiyorum kendime bebegime nefes alamiyorum benim günahsız yavrumun ne suçu var bilmiyorum. Nasıl kurtulacağım nasıl polise gittim darp raporu aldım uzaklaştırma kararı daha sonrası tehditlerle geri çekmek zorunda kaldım karakolun önünde arabamı darp etti sokaklarda dövdü hır allahin kulu yada polis dönüp demesini napıyorsun sen trafikte sıkıştırıyor yada tehtit ediyor en yakın karakola gidiyorum bizim bölgemiz değil diyip başlarından savıyorlar

Biraz daha net anlatsaydınız keşke
Şimdi ev sizin, uzaklaştırma kararı var ve adam sizi taciz etmeye devam mi ediyor?
Hamile kalmadan önce şiddet var mıydı?
Şizofreni tanısı var mı? Yoksa bunu kendi kendinize mi uydurdunuz ?

Siz neden şizofren olasiniz ki sizi bu hale getiren adam utansın o gitsin akıl hastanesine yatsın çalışan bir bayansiniz onun bu eziyetine katlanmayın öyle polis de olmaz olsun bende ne diyeceğimi şaşırdım kaldım Allah yardımcın olsun cnm

Çalışan bayansiniz ev tutun yerinizi yurdunuzu değiştirin niye bu eziyetlerine katlandiniz hamile kalana kadar devam ettin ve hala devam ediyorsun

O kadar uzun ki , bu şekilde adlandırıyorum belki başka bir psikolojik rahatsızlığı çünkü davranışlarının hiç biri sağlık birinin yapacağı şeyler değil evet ev benin evlenmeden önce kredili almıştım taciz dayak tehtit hiç birşey olmamis gibi yapıyor ediyor sonra eve geliyor normal davranmami bekliyor istediği olmayincada canavarlasiyor

Şizofren tanısı kondu mu ilaç kullanıyor mu?
Eve almıyorsunuz diye hır gür çıkarınca neden polis çağırmıyorsunuz??

Hanimefendi kaç tane şizofreni hastası tanıdınız? Bu kadar saygısız olmayın insanlara.
Kocanız sizofren degil kotu kalpli ve karaktersiz. Bu adamla evlenip bebek yaptığınıza göre e sizde buna layık olduğunuzu düşünmüşsünüz .
Yapacak bir şey yok.

Amin allah razı olsun insani başına gelmeyince bilemiyor kırk yıl düşünsem aklımın ucundan geçmezdi böyle şeylere maruz kalacağım

Hayır ya kendi kendine uydurmuş .
Öylesine sinirleniyorum ki gerçekten ruh hastalığı ile uğraşıp acı çeken insanlara yapılan bu saygısızlığa .
Kocası sadece kötü kalpli bir karaktersiz .
Kendisininde kalır yani olduğunu sanmıyorum

Hayır doktora gitmediği için yani yok belki başka bir rahatsızlığı var ama normal değil sürekli kurguluyor bazen mükemmel bor insan bazen vahşi bi canavar cagirdim defalarca sonrası malum savcılık kararı vs prosedür uzun sürdüğü için başıma gelenler daha ağır defalarca ifade için karakoldan cagrildi gitmedi ama polis gelipte götürme gereksimi bile duymadı msjla davet ediyorlar

Reactions: 000
Ne kadar acımasız insanlarsınız yazık yazık gerçekten

Ben kocamın bir hastaligi olduğunu bilmeyecek durumda değilim sizler neden bu şekilde insanların acısını anlamak yerine yargılama dersindesiniz gerçek ten anlamıyorum neler yaşadığını ne hissettiğimi bilmeden kelimelere vs takılıp yargılamak

eviniz, arabanız işiniz var ama bu yaşadıklarınızı evi arabası işi olmayan ev kadınları da yaşıyor
yani kadınların suçu günahı nedir ya
yaşadıklarınıza çok üzüldüm
1- yaşınız kaç, işiniz eğitim durumunuz nedir
2- nasıl tanıştınız, evlenmeden önce hiç mi anlamadınız
3- eşiniz olacak adamın ailesinden destek alamaz mısınız
birkaç gün otelde filan kalsanız, sakince kafanızı dinlemiş olursunuz
Allah yardımcınız olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…