Oturduğumuz ev bana ait krediyle aldım oranın kredisini ödüyorum evden cikmiyorKariyer sahibiysen maaşınla bi ev tutamıyor musun 1+1
O kadar uzun ki , bu şekilde adlandırıyorum belki başka bir psikolojik rahatsızlığı çünkü davranışlarının hiç biri sağlık birinin yapacağı şeyler değil evet ev benin evlenmeden önce kredili almıştım taciz dayak tehtit hiç birşey olmamis gibi yapıyor ediyor sonra eve geliyor normal davranmami bekliyor istediği olmayincada canavarlasiyorBiraz daha net anlatsaydınız keşke
Şimdi ev sizin, uzaklaştırma kararı var ve adam sizi taciz etmeye devam mi ediyor?
Hamile kalmadan önce şiddet var mıydı?
Şizofreni tanısı var mı? Yoksa bunu kendi kendinize mi uydurdunuz ?
Oturduğumuz ev bana ait krediyle aldım oranın kredisini ödüyorum evden cikmiyor
Kariyer sahibiyle dayak yiyen kadını nasıl bagdastiramadiniz bu karşınızdaki insanın kisiliksizligiyle alakalı bir durumBuradan bakınca kariyer sahibi kadınla, dayak yiyen kadını bağdaştıramadım.
Hanimefendi kaç tane şizofreni hastası tanıdınız? Bu kadar saygısız olmayın insanlara.O kadar uzun ki , bu şekilde adlandırıyorum belki başka bir psikolojik rahatsızlığı çünkü davranışlarının hiç biri sağlık birinin yapacağı şeyler değil evet ev benin evlenmeden önce kredili almıştım taciz dayak tehtit hiç birşey olmamis gibi yapıyor ediyor sonra eve geliyor normal davranmami bekliyor istediği olmayincada canavarlasiyor
Amin allah razı olsun insani başına gelmeyince bilemiyor kırk yıl düşünsem aklımın ucundan geçmezdi böyle şeylere maruz kalacağımSiz neden şizofren olasiniz ki sizi bu hale getiren adam utansın o gitsin akıl hastanesine yatsın çalışan bir bayansiniz onun bu eziyetine katlanmayın öyle polis de olmaz olsun bende ne diyeceğimi şaşırdım kaldım Allah yardımcın olsun cnm
Hayır ya kendi kendine uydurmuş .Şizofren tanısı kondu mu ilaç kullanıyor mu?
Eve almıyorsunuz diye hır gür çıkarınca neden polis çağırmıyorsunuz??
Hayır doktora gitmediği için yani yok belki başka bir rahatsızlığı var ama normal değil sürekli kurguluyor bazen mükemmel bor insan bazen vahşi bi canavar cagirdim defalarca sonrası malum savcılık kararı vs prosedür uzun sürdüğü için başıma gelenler daha ağır defalarca ifade için karakoldan cagrildi gitmedi ama polis gelipte götürme gereksimi bile duymadı msjla davet ediyorlarŞizofren tanısı kondu mu ilaç kullanıyor mu?
Eve almıyorsunuz diye hır gür çıkarınca neden polis çağırmıyorsunuz??
Ne kadar acımasız insanlarsınız yazık yazık gerçektenHanimefendi kaç tane şizofreni hastası tanıdınız? Bu kadar saygısız olmayın insanlara.
Kocanız sizofren degil kotu kalpli ve karaktersiz. Bu adamla evlenip bebek yaptığınıza göre e sizde buna layık olduğunuzu düşünmüşsünüz .
Yapacak bir şey yok.
Ben kocamın bir hastaligi olduğunu bilmeyecek durumda değilim sizler neden bu şekilde insanların acısını anlamak yerine yargılama dersindesiniz gerçek ten anlamıyorum neler yaşadığını ne hissettiğimi bilmeden kelimelere vs takılıp yargılamakHayır ya kendi kendine uydurmuş .
Öylesine sinirleniyorum ki gerçekten ruh hastalığı ile uğraşıp acı çeken insanlara yapılan bu saygısızlığa .
Kocası sadece kötü kalpli bir karaktersiz .
Kendisininde kalır yani olduğunu sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?