Hamilelik, siddet, bosanma, siginma evi,caresizlik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yoktu sonradan başladı bu çocuğu güya çok istiyordu çok uğraştı ama sonrasında herşey değişti önceden bağırışı çağırırdı
Demek ki cocuk birseyleri tetikledi
Esinizin ruh sagliginin yerinde olmadigini anlamak icin psikolog olmaya gerek yok
Rahatsizligi nedir bilmiyorum ama saglikli olmadigi bir gercek
Acilen cikin o evden , ailenizin yanina gidin , uzaklastirma karari cikarin , evi birakin ona simdilik , zaten sizin ustunuze satamaz da hicbirsey yapamaz da
Onun ailesini arasin aileniz , yasananlari anlatsin
Tek basina mucadele edemezsiniz boyle bir manyakla
Yardim isteyin
Yardim istrmrk acizlik degildir
Ve hala kimseden yardim istemeyip , oturup dayak yemeye devam edecekseniz de kusura bakmayin ama yazik o cocuga gercekten , hicbir cocuk boyle bir aileyi hak etmiyor

Kadın ne eziyetler görüyor, insanların taktığı şeye bak. Yok gösterin, teselli edin, ya da yoldan çekilin. Ayrıca bu ülkede kadın doktorlar, avukatlar eşleri ya da sevgilileri tarafından öldürülüyor. Polisin, yargının ne kadar etkin olduğu zaten ortada. Böyle adamlardan kurtulmak için ülke değiştirmek gerekir, keşke imkanınız olsa. Şartlarınızı bilmediğim için, sizin durumunuz da olmadığım için birşey de diyemiyorum. Allah yardımcınız olsun, Allah sizi en temiz şekilde bu adamdan kurtarsın konu sahibi.

Hayır aynı yerde çalışmıyoruz ama isteklerimiz çok yakın evlenmeden önce flört öncesi çok iyi arkadaştık mükemmel bir insandı resmen tapiyordum ailesiyle görüşüyorum ailesine karşıda aynı onlarda çaresiz babası onunla tartışırken 2 kere kalp krizi gecirdi

psikiyatri servisinden haberdarım,
birebir neler yaşadıklarının yanında, bazen yaşarken onlar bilinçli değilken,
çevresinin etkilenmesi daha fazla oluyor. bundan da haberdarım.

siz bu kabulünüzle, akıl hastası insanların cevresine zarar vermediğini düşünüyor yada her zarar verenin kötü olduğu için bunu yaptığını savunuyorsunuz sanırım.

akıl hastaları zarar verir. hatta öldüredebilir.

Cokkk teşekkür ediyorum kesinlikle öyle ülke değiştirmek en azından şuan için imkansız allah razı olsun

ben olsam çat satarım o evi, gider başka yerde yada ailemin yanına yaşarım bu arada da uzaklaştırmamı çıkarır boşanma davamı açar dünya kaç bucakmış gösteririm ona.
hamile kadına yaptıklarına bak hele şunun.

Maalesef karakola gitmeniz ya da savcılığa gitmeniz birşeyleri değiştirmiyor ülkemizde. Sadece öfkesini arttırıyor insan görünümlü yaratıkların.
Ama yi,ne de bir an önce ailenizin yanına gidin. Onun ailesi ile iletişime geçip olanları anlatın. Onlar da kendi evlatlarının ileride başına bir şey gelsin istemezler sanırım. İlgilensinler bir zahmet.
Evi filan umursamayın. Ortalık sakinleşince satarsınız, belki taşınırsınız başka bir şehre. Ama şimdi ilk yapacağınız ondan bir an önce uzaklaşıp ailesine durumunu bildirmek.

babası tartışırken 2 kez kalp krizi mi geçirdi
sözün bittiği yer...daha ne yazılır bilmiyorum, bebeğinizin sağlığı nasıl peki herşey yolunda mı
bu arada bazı ruhsal hastalıklar genetik olabilir, ailesinde böyle insanlar var mı...
birkaç gün otelde yada bir arkadaşınızda filan kalsanız daha çok mu sorun yaşarsınız eş kişisiyle

kelimesi kelimesine katılıyorum
tek başına, yardımsız olmaz.
avukata gidip, yaşadıklarını anlatıp, uzaklaştırma ile yeniden başlayacak.
boşanmadan sonra evden polis zoru ile de çıkartır. o kadar da önemli değil.

Ruh hastalarının normal insanlardan oran olarak çok çok çok daha az (10 da 1 i ) suç işlediğini biliyor musunuz?
Bir insan birine zarar verdi diye ruh hastası olmuyor, hasta olmayan insan olma olasılığı 10 kat daha fazla .
Ayrıca her şeyi biliyorum çünkü zaten orada çalışıyorum/okuyorum vs . Sadece genellikle insanlar ilaçlarını düzgün kullanınca gayet stabil bir hayat yaşıyorlar .
Daha fazla bu konuya yazmacagum . Ben ruh hastalarının çektiği acıyı bu hanımefendinin acısının üstünde tuttuğum için yazmadım . Kendisi hic bir şey yokken ortada kocam beni dövüyor kesin şizofren yazdığı için tepki vermek zorunda kaldım .
Bu alan benim için çok değerli bütun hayatımı adamaya karar veridgim bir alan.
Bu yüzden hemfikir olmayabiliriz . Iyi günler diliyorum.

Kesinlikle haklisiniz ailesi herşeyi biliyor ama birşey yapamıyorlar ailesine karşıda bana yaptıklarını tekrarlıyor ailesi beni sakladı daha önce ozamanda başkasıyla birlikteymisim düşüncesine kapılıp kardeşlerine benin aileme zarar vermeye kalktı böyle bir evlilik olamaz zaten boşanma şartı çocuğun velayetini ona verirsem boşanırmış benden ama çocuğunu göremezmişim

Bir ruh sağlığı merkezine gitmelisiniz.
Uzmanlar şizofreni teşhisi koyar siz değil.
Başka bir sorun da olabilir.
O zaman ailenizi arayın.Iki can söz konusu.

Sizi o evden eşlik ederek çıkarsınlar ya da eşinize uzaklaştırma emri çıkaracaksınız.

2.evliliğiniz ve bu bebeği çok istediğiniz için boşanmayı düşünmüyor olabilir misiniz

Eklentiler

• Ekran Alıntısı.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 99
Hiç birşey yokken derken neyi biliyorsunuzda allah aşkına anlık sinirle en kısa şekilde sorunumu anlatıp rahatlamak istedim hayatınızda sadece bu alan önemli diye diğer şeylere bu kadar kör ve sağır olmanızı anlamsız buluyorum bu konuya bu kadar hakimsiniz madem keşke daha aydınlatıcı yol gösterici olabilseydiniz

Hiç bir şey yokken = psikiyatrist tanısı.

Evet kendisi öyle olduğunu düşünmüş.
Adamda bir sorun var ama şizofreni olmayabilir.
Bunu anca psikiyatri doktorları anlar.
Acilen konu sahibi bir çözüm bulmalı.

Şizofren olmayabilir belki ama bir rahatsızlığı olduğu kesin. Bir keresinde eşimle boşanma aşamasına gelmiştik eşimin bana karşı yapmış olduğu dengesizlikler yüzünden. Ki benim yasadigim bu uyenin yaşadıklarının yanında hiçbir şey kalır. Psikiyatriye gitmesi şartıyla barışmayı kabul ettim. Hatta beraber gittik. Teşhisini tam hatırlamıyorum ama durumunun iyi olmadığını sol tarafında his kaybı olduğunu söyledi. 1 gün rapor vermeye korkan hastane 15 gün rapor verdi ve daha da verebileceğini söyledi. Ilaclari kullanınca ve yer değişikliği yapınca düzeldi. Ama bazen yine dengesizlestigi oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…