Şöyleki böyle bir adam değildi ne oldu nasıl oldu anlamadım yaşadıklarımın şokundayim mükemmel bir adamdı bana karşı aileme karşı geri çekilecek bir durum kalmadı son raddemdeyimKorkup geri çekerseniz böyle yasaya devam ederseniz.yasadihiniz her durumu polise bildirin şikayetçi olun. İstediği yeri yaksin yiksin bu şartlarda zaten hakim babayla çocuğun görüşmesine müsade etmez.yeterki siz direnmesini bilin.
Benim anlamadığım böyle bir adamdan nasıl çocuk yapmak istefiniz
O kadar karnına tekme yemene rağmen düşmemiş çok şükür. Yolculuk onun kadar riskli olamaz.Gebeligim riskli 2 saatlik yolculuk bile yasak doğum öncesi dediginiz imkansiz
Hanimdendi siz ısrarlar neden ruh hastalarını savunuyorsunuz?Burada ruh hastalarına kimse hakaret etmiyor veya Kimse onları dışlamıyor.Ama halk dilinde böyle saldırgan veya aklı basında değilmiş gibi davranan tiplere genel olarak şizofren,ruh hastası,v.s (davranislari gerçek hastalarınkine benzedigi için ) şeklinde durumu izah etmek için bu teşhisi içinde bulunduğu durumu daha kısa ve net ifade etmek icin yanlizca tabir olarak kullanıldığını sizde, buradaki herkeste cok iyi biliyor.
Şimdi birisine kızınca misal, aptal falan denir gerçekten aptal değildir ama degilmi ?
Konu sahibi zaten cenderenin içerisinde ona yardımcı olmak yerine neden sizde başka yerden vurmaya çalışıyorsunuz?
Siz burada şizofrenin tanısını ve tedavisini anlatınca yardımcı mı olmuş oluyorsunuz ?
Toplumdaki algıyı veya ağız alışkanlığını değiştirmiş mi oluyorsunuz ?
Yada daha açık olması için söylede anlatayım,
Nâr çiçegi rengi elbise deriz
Satıcıya israrla gerçek nar çiçeğinden yapilmış elbise getir diye tuttururmusunuz ?
Not:gerçek hastaları asla küçümsemek dalga geçmek niyeti gütmeksizin benzetme yaptım.
Tez zamanda şifalar diliyorum tüm hastalarimiza
Şuan tedavi altındayım ciğerlerime emboli attı sonrasında weger diye ramatolijik bi hastalıkO kadar karnına tekme yemene rağmen düşmemiş çok şükür. Yolculuk onun kadar riskli olamaz.
Pazartesi günü avukatla gorusecegimBu dediğiniz gibiyse bu adamın acilen yatarak tedavi edilmesi lazım, bu adam pskiyatrik tanı almamış mı daha önce? Benim bildiğim bir kaç vakada yakalayarak yatışını bile yapabiliyorlar bu tür hastaların. Anlattıklarınız paranoid şizofreniye benziyor ve tamamen dengeli normal bir insanken hamileliğiniz adamı strese sokup hastalığı tetiklemiş ve mani dönemine girmiş olabilir. Bir avukatınız var mı?
Onun seviyesine dusememki ben allah ıslah etsin onu okadar yaptıklarına karşılık bana her dakka beddua ediyor ben beddua etmek istemiyorum ama bana yaşattıklarını yaşamadan olmesinManyakla uğraşması zordur.
Kendinizi riske atmayın.
O meydanı boş bulmuş, kimseden korkmuyor anlaşılan.
Valla sağlam para ile çete falan tutup temiz bir dövdürmek lazım görür o kim daha hastaymış.
Elini her kaldırmasında aklına yediği dayak gelecek ama öyle sağlam dayak..
İnşallah kolaylıkla kurtulursunuz bu pislikten.
Allah razı olsun lütfen dua edin bebeğime çok korkuyorum bu süre zarfında beslenmiyorum yoğun stres ağlama nöbetleri ilaclar vs bebeğimin sağlığı yerinde olsunHakkınızda hayırlısı olsun.İnşallah gönlünüzden ne geçiyorsa ,sizi ne mutlu edecekse o olsun.Hayat çok kısa ve bi kere yaşanıyor.
Kaç yıllık evlisiniz?Evlenmeden önce anlayamadınız mı bu durumlarını çabuk mu karar verdiniz???Kariyer sahibiyle dayak yiyen kadını nasıl bagdastiramadiniz bu karşınızdaki insanın kisiliksizligiyle alakalı bir durum
Hemen hemen
1 yillik evliyiz oncesinde arkadastik cokta iyi bir arkadasligimiz vardi 2 yil flort asla boyle birsey hissettirmedi bana hep koruyan kollayan seven kaybetmekten korkan biriydi demekki evlenince garantiledi diyorum herseyiKaç yıllık evlisiniz?Evlenmeden önce anlayamadınız mı bu durumlarını çabuk mu karar verdiniz???
Dozu git gide artti zaten herseyin bilincindeyim devam ederse nasil bir sonuc olacagini az cok tahmin edebiliyorum pazartesi gunu allah izin verirse avukatla gorusecegimİyi bir avukat bulun, size yol göstersin.
Gerekirse tayin isteyin, kiralık bir eve çıkın, evi satın, uzaklaştırma talep edin vs. Bunların sıralaması konusunda avukat size yol gösterir.
Şiddet gördüğünüzde şikayetçi olup, tekrar şiddet görünce şikayeti geri çekerek hata yapmışsınız. Karşıdaki sizi şiddet ve baskıyla sindirebileceğini düşünüyor artık. Bunun dozu artar.
Vakit kaybetmeden bir avukatla görüşün.
Cok sagolun rabbim kimseyi boyle bir durumla sinamasinÇok üzüldüm durumunuza.İnşallah bebeğinizle güven içinde yaşayacağınız bi mucize olsun.onu sağlıkla kucağınıza alın.Ama buralardan gitmeniz gerek gibi.
Slm arkadaşlar psikolojik olarak tam bir çöküntü içindeyim kimseyle konuşamıyorum ama içinde tuttukça patlayacak gibi oluyorum 16 haftalik hamileyim guya cok isteyip çok uğraşmıştık , hamileliğin boyunca sürekli fiziksel şiddet psikolojik şiddet görüyorum çalışan kariyer sahibi biriyim yaşadığınız ev kendime ait ama deli gibi sevip yerlere göklere sigdiramadigim tam bir şizofren eve almazsam rezillik cikariyor eve alsam beni dovuyor maddi olarak onun yüzünden sıkıntıdayım tüm birikimim kr3di kartlarım patlak ailemin evine gidemem rezilin teki anne baba yasli kaldiramaz siginma evine gitsem calistigim icin isi birakmak zorunda kalirmiyim yada beni alirlarmi sizofren hasta oldugu icin onun cocugunu tasiyormusum diye pesimi birakmiyor ..... ama ben ac susuz kalirken beni döverken çocuğunu tanımıyor bile ben nasıl düştüm böyle bir pisliğin içine bilmiyorum ölmek istiyorum resmen yediremiyorum kendime bebegime nefes alamiyorum benim günahsız yavrumun ne suçu var bilmiyorum. Nasıl kurtulacağım nasıl polise gittim darp raporu aldım uzaklaştırma kararı daha sonrası tehditlerle geri çekmek zorunda kaldım karakolun önünde arabamı darp etti sokaklarda dövdü hır allahin kulu yada polis dönüp demesini napıyorsun sen trafikte sıkıştırıyor yada tehtit ediyor en yakın karakola gidiyorum bizim bölgemiz değil diyip başlarından savıyorlar
Ben bu işten hicbir şey anlamadım. Polis nasıl olur müdahale etmez? O zaman yapacak tek şey haber kanallarına çıkıp kamuoyu oluşturmak. Aklıma başka bir şey gelmiyor.Şuan tedavi altındayım ciğerlerime emboli attı sonrasında weger diye ramatolijik bi hastalık
Sakın aileme rezil olurum diye düşünme bence hemen ailen ile paylaş durumu neden hemen kadın Sığınma evine gideceksin ki senin evin ailen gelsin böle piskopatlara korktuğunu belli etme sakınSlm arkadaşlar psikolojik olarak tam bir çöküntü içindeyim kimseyle konuşamıyorum ama içinde tuttukça patlayacak gibi oluyorum 16 haftalik hamileyim guya cok isteyip çok uğraşmıştık , hamileliğin boyunca sürekli fiziksel şiddet psikolojik şiddet görüyorum çalışan kariyer sahibi biriyim yaşadığınız ev kendime ait ama deli gibi sevip yerlere göklere sigdiramadigim tam bir şizofren eve almazsam rezillik cikariyor eve alsam beni dovuyor maddi olarak onun yüzünden sıkıntıdayım tüm birikimim kr3di kartlarım patlak ailemin evine gidemem rezilin teki anne baba yasli kaldiramaz siginma evine gitsem calistigim icin isi birakmak zorunda kalirmiyim yada beni alirlarmi sizofren hasta oldugu icin onun cocugunu tasiyormusum diye pesimi birakmiyor ..... ama ben ac susuz kalirken beni döverken çocuğunu tanımıyor bile ben nasıl düştüm böyle bir pisliğin içine bilmiyorum ölmek istiyorum resmen yediremiyorum kendime bebegime nefes alamiyorum benim günahsız yavrumun ne suçu var bilmiyorum. Nasıl kurtulacağım nasıl polise gittim darp raporu aldım uzaklaştırma kararı daha sonrası tehditlerle geri çekmek zorunda kaldım karakolun önünde arabamı darp etti sokaklarda dövdü hır allahin kulu yada polis dönüp demesini napıyorsun sen trafikte sıkıştırıyor yada tehtit ediyor en yakın karakola gidiyorum bizim bölgemiz değil diyip başlarından savıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?