Hamilelik, siddet, bosanma, siginma evi,caresizlik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saçma sapan eleştirileri dikkate almayın.Kimse başına gelmeden anlamaz.Bu adam sizi öldürebilir de.
En iyisi kaçın,canınızı kurtarın.Sizi 7/24 koruyacak biri lazım ayrıyetten çelık yelek ve kaskla dolaşmanız.Ne var ne yok satın kaçın...

Şöyleki böyle bir adam değildi ne oldu nasıl oldu anlamadım yaşadıklarımın şokundayim mükemmel bir adamdı bana karşı aileme karşı geri çekilecek bir durum kalmadı son raddemdeyim

O kadar karnına tekme yemene rağmen düşmemiş çok şükür. Yolculuk onun kadar riskli olamaz.
Şuan tedavi altındayım ciğerlerime emboli attı sonrasında weger diye ramatolijik bi hastalık
Pazartesi günü avukatla gorusecegim

Manyakla uğraşması zordur.
Kendinizi riske atmayın.

O meydanı boş bulmuş, kimseden korkmuyor anlaşılan.
Valla sağlam para ile çete falan tutup temiz bir dövdürmek lazım görür o kim daha hastaymış.

Elini her kaldırmasında aklına yediği dayak gelecek ama öyle sağlam dayak..

İnşallah kolaylıkla kurtulursunuz bu pislikten.

Onun seviyesine dusememki ben allah ıslah etsin onu okadar yaptıklarına karşılık bana her dakka beddua ediyor ben beddua etmek istemiyorum ama bana yaşattıklarını yaşamadan olmesin

Hakkınızda hayırlısı olsun.İnşallah gönlünüzden ne geçiyorsa ,sizi ne mutlu edecekse o olsun.Hayat çok kısa ve bi kere yaşanıyor.

Hakkınızda hayırlısı olsun.İnşallah gönlünüzden ne geçiyorsa ,sizi ne mutlu edecekse o olsun.Hayat çok kısa ve bi kere yaşanıyor.
Allah razı olsun lütfen dua edin bebeğime çok korkuyorum bu süre zarfında beslenmiyorum yoğun stres ağlama nöbetleri ilaclar vs bebeğimin sağlığı yerinde olsun

Kariyer sahibiyle dayak yiyen kadını nasıl bagdastiramadiniz bu karşınızdaki insanın kisiliksizligiyle alakalı bir durum
Kaç yıllık evlisiniz?Evlenmeden önce anlayamadınız mı bu durumlarını çabuk mu karar verdiniz???

İyi bir avukat bulun, size yol göstersin.
Gerekirse tayin isteyin, kiralık bir eve çıkın, evi satın, uzaklaştırma talep edin vs. Bunların sıralaması konusunda avukat size yol gösterir.
Şiddet gördüğünüzde şikayetçi olup, tekrar şiddet görünce şikayeti geri çekerek hata yapmışsınız. Karşıdaki sizi şiddet ve baskıyla sindirebileceğini düşünüyor artık. Bunun dozu artar.
Vakit kaybetmeden bir avukatla görüşün.

Kaç yıllık evlisiniz?Evlenmeden önce anlayamadınız mı bu durumlarını çabuk mu karar verdiniz???
1 yillik evliyiz oncesinde arkadastik cokta iyi bir arkadasligimiz vardi 2 yil flort asla boyle birsey hissettirmedi bana hep koruyan kollayan seven kaybetmekten korkan biriydi demekki evlenince garantiledi diyorum herseyi

Dozu git gide artti zaten herseyin bilincindeyim devam ederse nasil bir sonuc olacagini az cok tahmin edebiliyorum pazartesi gunu allah izin verirse avukatla gorusecegim

Çok üzüldüm durumunuza.İnşallah bebeğinizle güven içinde yaşayacağınız bi mucize olsun.onu sağlıkla kucağınıza alın.Ama buralardan gitmeniz gerek gibi.

Allah yardımcın olsun... Ah ahh bu devlet var ya vatandaşına nasıl sahip çıkıyor ki? İllaki ölmemiz mi gerekli? Bence sen kendine kaliteli bir biber gazı al yanında bulunsun. Darp edeceği zaman sık gözlerine. Kendini koruman lazım ne devlet, ne polis kimse korumaz.

Bir dahaki sefer karakola gittiğinde ilgilenmezlerse, savcılığa gideceğini ve eşini şikayet ederken o karakoldakiler hakkında da görevlerini yapmadıklarına dair şikayette bulunacağını bildir. Bak nasıl ilgileniyorlar.

Of, offf.. Keşke birileri olsa ve bu tarz adamların kolunu bacağını kırıp sakat bırakıp kenara atsa...

Şuan tedavi altındayım ciğerlerime emboli attı sonrasında weger diye ramatolijik bi hastalık
Ben bu işten hicbir şey anlamadım. Polis nasıl olur müdahale etmez? O zaman yapacak tek şey haber kanallarına çıkıp kamuoyu oluşturmak. Aklıma başka bir şey gelmiyor.

Sakın aileme rezil olurum diye düşünme bence hemen ailen ile paylaş durumu neden hemen kadın Sığınma evine gideceksin ki senin evin ailen gelsin böle piskopatlara korktuğunu belli etme sakın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…