Hamilelik, siddet, bosanma, siginma evi,caresizlik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güçlü olduğunu düşünüyordum ama değilmişim yada hamileliğin verdiği bir zayıflık olsa gerek hergun dibe girip girip tekrar çıkıyorum hayatım alt üst oldu resmen toparlanabilirmiyim bilmiyorum

Bu adam oraya buraya kaçmayla peşinizi birakacaga benzemiyor esinz olacak insan musvettesinn ailesi sizin abinz dayinz amcanz ne bileyim yokmu gözünü korkutacak biri anladgm kadaryla size ait evdende uzaklastiramiyorsnz Allah korusun böyleleri nereye kadar götürüyor mevzuyu biliyoruz Allah yardım etsin size poliste koruyamiyorsa ne diyelim ki biz sığınma evini bı düşünün orada sizi bulamaz ev sizin üstünüze zaten belki izinizi kaybettrir evi satar başka bı şehirde bı hayat kurarsnz o zamana kadarda Allah bu adamı bildiği gibi yapsın ne deyim ki

Duygularım okadar karışıkki bir yandan bebeğime bu stesi yaşattığın için kahroluyorum bir yandan
Haklisiniz ama okadar zorki anı iniş çıkışlar yaşıyorum böyle bir krizle nasıl başa çıkacağım araştırıyorum psikoloğa gideceğim haftaya insallah

Saygısız büyük küçük bilmez bi adama dönüştü şuan benim önceliğimde siginma evi

İşyerinizi biliyorsa oraya da gelir .Çıkışta rahatsız eder.En makulu izinizi kaybettirmeniz.
Başka şehir de değil başka ülke.İmkanları araştırsanız.Ne var ne yok satıp gitmeniz en hayat kurtarıcı bence.

Şuan için bir kaç günlüğüne çünkü polisi aradığında hemen gelmiyor daha dün gece tlf bu elimden alıp beni banyoya kilitledi gerçekten çaresizlik çok zor birşey
şu yaptığı harekete bak. yanına kalmak için çağırabileceğin biri varsa. ailenden arkadaşlarından falan bu ayı belki başkasının yanında yapamaz

Bilmez olurmu yapıyor defalarca yaptı ne itibarım kaldı nede başka birşey insanlar okadar duyarsizki sokak ortasında dayak yedim defalarca insanlar izliyor

şu yaptığı harekete bak. yanına kalmak için çağırabileceğin biri varsa. ailenden arkadaşlarından falan bu ayı belki başkasının yanında yapamaz
Yapiyor kim olursa olsun pislik bela resmen taniyamiyorum inanamiyorum islemler hizlanana kadar en sagliklisi iz kaybettirmek diye dusunuyorum yanlismi dusunuyorum acaba

Kimseden yardım beklemeyin.En güzeli yurtdışına kaçmanız...
Devlet memuruysanız ne derece doğu bilemiyorum ama 2 yıl üctersiz alabiliyorsunuz galiba.
Uzakdoğu ülkelerinden birine gidebilisiniz daha kolay o yuzden.Avrupa zor yada Amerika.Bulamaz sizi oralarda yeni bi düzen kurarsınız.

Bak tatlım çok ciddi bir öneride bulunacağım.
Anladığım kadarıyla bu adam sizi(aileni vs) sokak ortasında öldürür korkusundan yasal birşey yapamadın.

Yok mu mahallenin delikanlıları falan? Evire çevire öyle dövülmez böyle dövülür deyip, dinlenip dinlenip bir daha girişseler?

İsteyen kınasın, şiddet önerilir mi falan fıstık diye. Kızıma yapan damadı aynen öyle yaparım. Konu sahibini evladı yerine koyup bir daha düşünsün isteyen.

Seni sahipsiz görmüş domuz pislik. Geberir bir köşede inşallah.

Bu dediğiniz gibiyse bu adamın acilen yatarak tedavi edilmesi lazım, bu adam pskiyatrik tanı almamış mı daha önce? Benim bildiğim bir kaç vakada yakalayarak yatışını bile yapabiliyorlar bu tür hastaların. Anlattıklarınız paranoid şizofreniye benziyor ve tamamen dengeli normal bir insanken hamileliğiniz adamı strese sokup hastalığı tetiklemiş ve mani dönemine girmiş olabilir. Bir avukatınız var mı?

Korkup geri çekerseniz böyle yasaya devam ederseniz.yasadihiniz her durumu polise bildirin şikayetçi olun. İstediği yeri yaksin yiksin bu şartlarda zaten hakim babayla çocuğun görüşmesine müsade etmez.yeterki siz direnmesini bilin.
Benim anlamadığım böyle bir adamdan nasıl çocuk yapmak istefiniz

Gebeligim riskli 2 saatlik yolculuk bile yasak doğum öncesi dediginiz imkansiz

Hanimdendi siz ısrarlar neden ruh hastalarını savunuyorsunuz?Burada ruh hastalarına kimse hakaret etmiyor veya Kimse onları dışlamıyor.Ama halk dilinde böyle saldırgan veya aklı basında değilmiş gibi davranan tiplere genel olarak şizofren,ruh hastası,v.s (davranislari gerçek hastalarınkine benzedigi için ) şeklinde durumu izah etmek için bu teşhisi içinde bulunduğu durumu daha kısa ve net ifade etmek icin yanlizca tabir olarak kullanıldığını sizde, buradaki herkeste cok iyi biliyor.
Şimdi birisine kızınca misal, aptal falan denir gerçekten aptal değildir ama degilmi ?
Konu sahibi zaten cenderenin içerisinde ona yardımcı olmak yerine neden sizde başka yerden vurmaya çalışıyorsunuz?
Siz burada şizofrenin tanısını ve tedavisini anlatınca yardımcı mı olmuş oluyorsunuz ?
Toplumdaki algıyı veya ağız alışkanlığını değiştirmiş mi oluyorsunuz ?

Yada daha açık olması için söylede anlatayım,
Nâr çiçegi rengi elbise deriz
Satıcıya israrla gerçek nar çiçeğinden yapilmış elbise getir diye tuttururmusunuz ?

Not:gerçek hastaları asla küçümsemek dalga geçmek niyeti gütmeksizin benzetme yaptım.
Tez zamanda şifalar diliyorum tüm hastalarimiza

Kendi kabuğunda yaşayan biriyim tanımam etmem ki kazara sokakta biriyle kavga etse dostunmu diye saldırır allah bildiği gibi yapsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…