Söyle bebek doğunca bana vermeyeceğini söylüyor çok istiyormuş ama bunu soylerkende ben bu bebeği istiyorum diyip tekmeler yağdırıyor kimse yuvasını bozmak istemez inanın oluru yok bunun ilerisi haberlerde manşet olmak allah razı olsun
Değil biliyorum ama normal olmadığı için herşeyi bekliyorum bu süre zarfı içerisinde çok ciddi sağlık sorunları yaşadım ve hala devam ediyor buna rağmen beni her fırsatta hatta hastanede yatarken bile bebeğime zarar gelecek diye beni tartaklayan adam rabbim kimseyi böyle birşeyle sınamasın kafam çorba gibi herşeyi dusunuyorumböyle birşey mümkün değil ki yenidoğan bebeği yasal olarak hiçbir şekilde alamaz
ama alıp kaçırır filan derseniz o da çok zor bir ihtimal
lütfen sizi böyle şeylerler korkutup sindirmesine izin vermeyin
tabiki de yapamaz bunu
Çok düşündüm kürtajı onun içinde ölüm t3htitleri aldım ama bu kararı vermek o kadar zorki resmen cinayet işlemek, tam o arada düşük tehlikesi geçirdim rabbim görüyor dedim ama tutundubakın, önce bir avukat bulun. iki ailenin de desteği var anladığım kadarıyla.
hem avukatla, hem ailelerden destekle kalkarsınız bu işin altından.
şehir değiştirmeyi vs sonra düşünün. sonuçta boşanmanın gerçekleşmesi gerekiyor.
boşanmanın ardından gidersiniz.
kürtajı hiç bir şekilde desteklemem ama sanırım sizin yerinizde olsam, bu adamın durumunu ilk farkettiğimde gebeliği sonlandırırdım.
ne kadar bebeği istiyor olsanız da bence en büyük hatayı burada yaptınız.
Bu iş kariyer para pul mesele o değil ki. Karşısındakinin insanlığıyla alakalı. Sanki evi parası kariyeri olmayan kadınlar hep bu şekildeki durumlara maruz kalıyor. Tam tersi durumda ise sanki yaşamıyorlar bu durumları.eviniz, arabanız işiniz var ama bu yaşadıklarınızı evi arabası işi olmayan ev kadınları da yaşıyor
yani kadınların suçu günahı nedir ya
yaşadıklarınıza çok üzüldüm
1- yaşınız kaç, işiniz eğitim durumunuz nedir
2- nasıl tanıştınız, evlenmeden önce hiç mi anlamadınız
3- eşiniz olacak adamın ailesinden destek alamaz mısınız
birkaç gün otelde filan kalsanız, sakince kafanızı dinlemiş olursunuz
Allah yardımcınız olsun
Ruh hastalarının normal insanlardan oran olarak çok çok çok daha az (10 da 1 i ) suç işlediğini biliyor musunuz?
Bir insan birine zarar verdi diye ruh hastası olmuyor, hasta olmayan insan olma olasılığı 10 kat daha fazla .
Ayrıca her şeyi biliyorum çünkü zaten orada çalışıyorum/okuyorum vs . Sadece genellikle insanlar ilaçlarını düzgün kullanınca gayet stabil bir hayat yaşıyorlar .
Daha fazla bu konuya yazmacagum . Ben ruh hastalarının çektiği acıyı bu hanımefendinin acısının üstünde tuttuğum için yazmadım . Kendisi hic bir şey yokken ortada kocam beni dövüyor kesin şizofren yazdığı için tepki vermek zorunda kaldım .
Bu alan benim için çok değerli bütun hayatımı adamaya karar veridgim bir alan.
Bu yüzden hemfikir olmayabiliriz . Iyi günler diliyorum.
Çok düşündüm kürtajı onun içinde ölüm t3htitleri aldım ama bu kararı vermek o kadar zorki resmen cinayet işlemek, tam o arada düşük tehlikesi geçirdim rabbim görüyor dedim ama tutundu
Aminnnnnnbu adam hapse de girse, akıl hastası ise şayet tedaviye de başlasa, değilse de gerçekten sadece kötülükten yapıyorsa ki bu en fenası, bu bebek sizin hayat boyu onunla bağınız olacak.
çok zor bir karar gerçekten. umarım güzel kapılar açılır sizin için.
Yok oyle bir dunyaKesinlikle haklisiniz ailesi herşeyi biliyor ama birşey yapamıyorlar ailesine karşıda bana yaptıklarını tekrarlıyor ailesi beni sakladı daha önce ozamanda başkasıyla birlikteymisim düşüncesine kapılıp kardeşlerine benin aileme zarar vermeye kalktı böyle bir evlilik olamaz zaten boşanma şartı çocuğun velayetini ona verirsem boşanırmış benden ama çocuğunu göremezmişim
böyle bir öküz bizim komşunun kızıyla evliydi ..ikisi de öğretmendi adam tam man yak ve sizofrendiSlm arkadaşlar psikolojik olarak tam bir çöküntü içindeyim kimseyle konuşamıyorum ama içinde tuttukça patlayacak gibi oluyorum 16 haftalik hamileyim guya cok isteyip çok uğraşmıştık , hamileliğin boyunca sürekli fiziksel şiddet psikolojik şiddet görüyorum çalışan kariyer sahibi biriyim yaşadığınız ev kendime ait ama deli gibi sevip yerlere göklere sigdiramadigim tam bir şizofren eve almazsam rezillik cikariyor eve alsam beni dovuyor maddi olarak onun yüzünden sıkıntıdayım tüm birikimim kr3di kartlarım patlak ailemin evine gidemem rezilin teki anne baba yasli kaldiramaz siginma evine gitsem calistigim icin isi birakmak zorunda kalirmiyim yada beni alirlarmi sizofren hasta oldugu icin onun cocugunu tasiyormusum diye pesimi birakmiyor ..... ama ben ac susuz kalirken beni döverken çocuğunu tanımıyor bile ben nasıl düştüm böyle bir pisliğin içine bilmiyorum ölmek istiyorum resmen yediremiyorum kendime bebegime nefes alamiyorum benim günahsız yavrumun ne suçu var bilmiyorum. Nasıl kurtulacağım nasıl polise gittim darp raporu aldım uzaklaştırma kararı daha sonrası tehditlerle geri çekmek zorunda kaldım karakolun önünde arabamı darp etti sokaklarda dövdü hır allahin kulu yada polis dönüp demesini napıyorsun sen trafikte sıkıştırıyor yada tehtit ediyor en yakın karakola gidiyorum bizim bölgemiz değil diyip başlarından savıyorlar
Yapmayin allah askinabu adam bu kadar akli dengesi bozuk biri gibi görünmüyor
sonuçta yazdığınız çok ciddi seviyede olan hastalar için geçerli bir durum gibi
evet bir problem var belli ki ama klinik seviyede mi acaba
Zaten ya bebeğime birsHamileliğiniz boyunca izne çıkın yapabiliyorsanız sahil kasabası bir yere basın gidin en azından hamileliğiniz sağlıklı geçer bende şiddet görmüyorum ama stresli bi hamilelik geçiriyorum stresin bebek üzerindeki etkisini öğrendim daha sakinim artık kaldıki siz şiddet görüyorsunuz kendi Canınızın kıymeti yoksa bebeğinizi düşünün
Var darp raporları morluklarin fotoğrafları hastane kayıtları herşey var kanıt şahit çok vermeyeceğini biliyorum amin allah razı olsun herkestenYok oyle bir dunya
Gulun gecin icinizden o boyle dedikce
Hicbir hakim dogan bebegi annesinden ayirmaz , hele bir ruh hastasina hic vermez
Acilen gidin evden , ama once darp raporu alip uzaklastirma cikarin ki evdrn gitme sebebinize dair kanitiniz olsun
Sonra da acin davayi , allah yardimciniz olsun
Satliga koydum evi ama bu yarayı nasıl atlatacağım bilmiyorum bebeğime karşı kendimi eksik suçlu hissediyorumben olsam çaktırmadan evi satar boşanma davasını da açar izimi de kaybettiririm
Aynı yollardan ben dr geçtim. Senin için de çok üzüldüm ayrıca ama madem bir yola girdin asla dönme. Şikayetini geri almayacaktin. Ben de benzer şeyler yaşadım korkumdan evden cikamadim yolda önümü keser diye ama asla ne davamdan geri döndüm ne de tehditlere boyun eğdim. Zaten her gün ölümdü benim için. Psikopatin önde gideni bunlar. Ne yaparsın bilmiyorum arkadaşım ama ne karar verirsen arkasinda dur. Seni sindirmesine izin verirsen daha çok üstüne gelirSlm arkadaşlar psikolojik olarak tam bir çöküntü içindeyim kimseyle konuşamıyorum ama içinde tuttukça patlayacak gibi oluyorum 16 haftalik hamileyim guya cok isteyip çok uğraşmıştık , hamileliğin boyunca sürekli fiziksel şiddet psikolojik şiddet görüyorum çalışan kariyer sahibi biriyim yaşadığınız ev kendime ait ama deli gibi sevip yerlere göklere sigdiramadigim tam bir şizofren eve almazsam rezillik cikariyor eve alsam beni dovuyor maddi olarak onun yüzünden sıkıntıdayım tüm birikimim kr3di kartlarım patlak ailemin evine gidemem rezilin teki anne baba yasli kaldiramaz siginma evine gitsem calistigim icin isi birakmak zorunda kalirmiyim yada beni alirlarmi sizofren hasta oldugu icin onun cocugunu tasiyormusum diye pesimi birakmiyor ..... ama ben ac susuz kalirken beni döverken çocuğunu tanımıyor bile ben nasıl düştüm böyle bir pisliğin içine bilmiyorum ölmek istiyorum resmen yediremiyorum kendime bebegime nefes alamiyorum benim günahsız yavrumun ne suçu var bilmiyorum. Nasıl kurtulacağım nasıl polise gittim darp raporu aldım uzaklaştırma kararı daha sonrası tehditlerle geri çekmek zorunda kaldım karakolun önünde arabamı darp etti sokaklarda dövdü hır allahin kulu yada polis dönüp demesini napıyorsun sen trafikte sıkıştırıyor yada tehtit ediyor en yakın karakola gidiyorum bizim bölgemiz değil diyip başlarından savıyorlar
eşinizin böyle olmasının sizinle alakası yok bebeğinizle hele hiç yok. zaten eşinizden uzaklaşarak burada bebeğiniz ve kendiniz için iyi birşey yapıyosunuz. hamile karısına şiddet gösteren adam allah bilir çocuğa neler yapar. zor bir durum biliyorum ama biz kadınlar ilk yaşadığımız olayda birden ilerisinide düşünüp karalar bağlıyoruz. ama aslında gerçekten çok güçlüyüz. bu sizin tek başına üstesinden gelemeyeceğiniz birşey değil. yanlış bir evlilik herkesin başına gelebilir. çocuğunuzla da gayet mükemmel bir hayatınız olabilir. sadece şu ruh halinden çıkıp bi an önce harekete geçinSatliga koydum evi ama bu yarayı nasıl atlatacağım bilmiyorum bebeğime karşı kendimi eksik suçlu hissediyorum
Dik dur üzülme. Benim de oğlum var ama dik durmak zorundayim. Sen de bu çocuğu doguracaksin en nihayetinde. Yaşadığın çok zor tahmin edemiyorum ama inam bana ağlayıp dizini dövmeye kalkarsan yere çömelir kalirsin. Sakin düşürme gardını.Satliga koydum evi ama bu yarayı nasıl atlatacağım bilmiyorum bebeğime karşı kendimi eksik suçlu hissediyorum
Şuan aynı düşünüyorum her gün ölmektense bir kez ölmeyi tercih ederim geri dönüş yok asla çok pişmanım ilk şikayetimi geri aldığım icinAynı yollardan ben dr geçtim. Senin için de çok üzüldüm ayrıca ama madem bir yola girdin asla dönme. Şikayetini geri almayacaktin. Ben de benzer şeyler yaşadım korkumdan evden cikamadim yolda önümü keser diye ama asla ne davamdan geri döndüm ne de tehditlere boyun eğdim. Zaten her gün ölümdü benim için. Psikopatin önde gideni bunlar. Ne yaparsın bilmiyorum arkadaşım ama ne karar verirsen arkasinda dur. Seni sindirmesine izin verirsen daha çok üstüne gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?