- Konu Sahibi cesursincap
Folik asit vitamin vs hamilelikte hiç kullanmadım Allaha şükür 37 yaşındaydım sağlıklı oldu oğlum siz kendi istediğinize bakın bebeği istiyorsanız o gücü buluyorsunuz dogurun çok zir bebek sorumluluğu zor bir karar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuğum yalnız kalmasın biz öldükten sonra diye kardeş istemek bana çok mantıksız geliyor. Kanlı bıçaklı olan aralarında doğru düzgün kardeşlik bağı olmayan sadece anne babası vesilesiyle bir arada olan çok kardeş tanıdım. Aynı kanı taşımak aynı evde büyümek o iki kişi arasında güçlü bağlar oluşturmuyor. Keşke tek çocuk olsaydım diyen de çok kişi var. Boşanma aşamasında olma ihtimaliniz bence durumdaki en büyük problem. Bunu düşünün bence. Ben bu evliliği ne kadar daha sürdürürüm. Bence önce doktorla görüşün sağlık durumunu öğrenin. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.İyi akşamlar herkese. 9 yıllık evli 28 aylık bebeği olan 44 yaşında bir kadınım. 6 yıllık uğraşlar, düşükler, operasyonlarla zorlu bir süreçten geçerek bebeğime kavuştum. Doğuma kadar kustum, 9 ay boyunca göbeğimden iğne vuruldum. Ailemden benimle ilgilenecek kimsem yok ve eşimin ailesi de beni sevmediği için ilgilenmez. Bu ayki adet döngüm farklı olunca akşam test yaptım ve hamileyim. Hiç beklemiyordum. İlk bebeğim için o kadar çok uğraştım ki hiç olmaz sanıyordum. Eşimle geçen yıl boşanmanın eşiğinden döndük. Döndük ama kırgınlığım geçmedi. Hamileyim dediğimden beri hiçbir şey söylemedi. Astı suratını oturuyor. İstemiyor sanırım. Benim de korkum çok büyük. Yaşım ileri ve folik asit, vitamin falan hiçbirşey kullanmadım. Tek çocuk diyordum hep. Bir yanım babasının istemediği ve sağlık problemleri olabilecek bu hamileliği sonlandır derken diğer yanım bebeğimin kardeşi olursa biz öldüğümüzde yanlız kalmaz ona bunu yapma diyor. Ama belki de boşanırız o zaman daha büyük sıkıntılar mı yaşarız bilemiyorum. Kafam çok karışık.
İyi akşamlar herkese. 9 yıllık evli 28 aylık bebeği olan 44 yaşında bir kadınım. 6 yıllık uğraşlar, düşükler, operasyonlarla zorlu bir süreçten geçerek bebeğime kavuştum. Doğuma kadar kustum, 9 ay boyunca göbeğimden iğne vuruldum. Ailemden benimle ilgilenecek kimsem yok ve eşimin ailesi de beni sevmediği için ilgilenmez. Bu ayki adet döngüm farklı olunca akşam test yaptım ve hamileyim. Hiç beklemiyordum. İlk bebeğim için o kadar çok uğraştım ki hiç olmaz sanıyordum. Eşimle geçen yıl boşanmanın eşiğinden döndük. Döndük ama kırgınlığım geçmedi. Hamileyim dediğimden beri hiçbir şey söylemedi. Astı suratını oturuyor. İstemiyor sanırım. Benim de korkum çok büyük. Yaşım ileri ve folik asit, vitamin falan hiçbirşey kullanmadım. Tek çocuk diyordum hep. Bir yanım babasının istemediği ve sağlık problemleri olabilecek bu hamileliği sonlandır derken diğer yanım bebeğimin kardeşi olursa biz öldüğümüzde yanlız kalmaz ona bunu yapma diyor. Ama belki de boşanırız o zaman daha büyük sıkıntılar mı yaşarız bilemiyorum. Kafam çok karışık.
Belki boşanırız diye bir canlıya kıyılmaz ki!Mutlaka boşanacağız demiyorum. Geçen yıla kadar önemli bir sorun olmadığını düşündüğüm evliliğimde boşanma aşamasına gelince güvenimi kaybettim. Rutin hayatımızı sürdürüyoruz ama içimde hep belki de bir gün boşanacağız duygusu var.
29 aydır dibinden ayrılmadığım kocamdan gebe kalamayan ben bunu beğendi![]()
Birisi sorabilir mi arkadaşa çocuğu yaparken de belki boşanırız diye düşünmüş müBelki boşanırız diye bir canlıya kıyılmaz ki!
Eşiniz siz mutlu olmayınca sevinememiş olabilir
Naptın kardeş inşallah cocugu aldırmak gibi bır hata yapmazsın yapmadın.
Aslında doğurmaya karar vermiştim ama düşük yaptım.