Doğuma Hazırlık Hamilelik sonu gerginlik doğum sancısı mı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Şu an karın agrısı hissediyorum, sanki gaz sancısı gibi, tüm karnımda bide baskı hissi, tualetim varmış gibi biraskı hissi..... korkuyorummmm
Canim agri dakkalarii takip et nefesin kesilir gibi olur rahatlarsin sonra bir daha baslar hayirlisiyla kucagina al insallah

Canim agri dakkalarii takip et nefesin kesilir gibi olur rahatlarsin sonra bir daha baslar hayirlisiyla kucagina al insallah

O takip cok zor geliyor bana.. uff, sanki beceremiyorum gibi
Şimdi deniycem , düzensizdir herlde... o agrı gecti karnımdaki ama tualtm varmış gibi baskı hissi tüm gun zaten var
Şimdi bide sırtımdan arkadan,ön tarafa- gogusume gelen bir sıkma var nefessiz kaldım

Kasiklarindan bir taraftan vuruyo sanki sıkıstiriyo sonra derin nefes alma ihtiyaci duyuyorsun. Normal olmadi dogumlarim ama ikincosinde cektim sanci

Kasiklarindan bir taraftan vuruyo sanki sıkıstiriyo sonra derin nefes alma ihtiyaci duyuyorsun. Normal olmadi dogumlarim ama ikincosinde cektim sanci

Gece başladı adet sancısı gibi agrı hafiften yayılıyor belime, kasıklarıma, hatta bacaklarıma...
Durulmicak gibi degil , hafif rahtsz edici... bazen şiddetleniyor ve tualetim gelmiş gibi his oluyor alt tarafta baskı..tabi bide yatarken nefesim kesiliyor bazen kasılma olmasa bile
Dr gitmem gerekir mi sizce , acılma olmuş mudur? Daha 10 gun once 1 cm acıklık vardı ...
Ben gitmk istemiyorum zaten pazartesi cagrmıştı dr, ( sizce pazrtesiye kdr gelir mi bebiş?) gun içersinde şiddetlenirse ozmn belki duşunurum..
Şu an sadece bebegimin harektlerine dikt etmem lazım dimi? Yardımcı olun, bi akıl verin

Bence ilk önce bi sakinleş buda herşeyi engeller inşallah sağlıkla alırsın kucağına siddetlenirse dayanamıcak gibi olursan git ve şuan bebeğinin hareketlerine dikkat et ve sakin kalmaya çalış

Bence ilk önce bi sakinleş buda herşeyi engeller inşallah sağlıkla alırsın kucağına siddetlenirse dayanamıcak gibi olursan git ve şuan bebeğinin hareketlerine dikkat et ve sakin kalmaya çalış

Şu an gayet sakinim , problm yook
Agrım çekilcek gibi hafif , bebişim de ara ara vuruyor cok şukur
Daha degişik şiddetli birşey olursa ozmn artık giderm hastneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…