- 20 Nisan 2013
- 1.052
- 583
- 323
- Konu Sahibi Hatice9293
-
Evet normal oldu biraz zor oldu suni sancı filan verdiler ama olsun kucağına alınca bitiyo herşey :)
Ne oldu canım doktora gittin miTecrubeli anneler birşey sormak istiyorum
Bagırsak hareketliligi, birden cok kez wc çıkma ihtiyacı, hafif karnınıza kramp girme, üşütmüş gibi bi agrı girme olur mu dogum öncesi? Bir degişiklikler oluyor bu gece bana ama ,.....oof bilemiyoruuummm
Perşembe 1cm açılmam vardı ... şu an yine hafif mide karın agrısı gibi birşey hissediyorum hatta bagrsaklarda gurultu da var. Bazen demir ilaçım da geni bu şekilde etkilerdi ama emin degilim ondan mı yoksa bu bir dogum belirtisi mi? Bilgisi olan yazarsa seviniriimmm
O ağrı bende de oluyo du ne zaman doyurursun bilmem ama 34 de benim o ağrım vardı hatta sağ kasık ağrım dam ayağıma basamıyordumBende hic iyi hissetmiyorum kendimi hanimlar sanki hareketleri cok asagida tek bacagimda agri kasiktan gelen 32 de serviks 3.5 4 arasiydi hemen azalip dogurmam demi korkuyorum nst ye de 30 da girdim sanci yoktu
Serviks en son me zaman kacti hatirliyo.musunO ağrı bende de oluyo du ne zaman doyurursun bilmem ama 34 de benim o ağrım vardı hatta sağ kasık ağrım dam ayağıma basamıyordum
Serviks dediğin açılma miServiks en son me zaman kacti hatirliyo.musun
Yok cnm acilma degil rahim agzi uzunluguServiks dediğin açılma mi
Hmm hiç bilmiyorum ben onu sormadım doktor da söylemedi açıkçasıYok cnm acilma degil rahim agzi uzunlugu
Benim de geceleri kasilmalarim oluyordu sabah hicbirsey yok çocuk hareketleri de benim tam tersi gece oluyo du ama sana şunu diyeyim 12 gün oldu doğum yapalı ama emin ol doğum sancıları olsa ayırt etmen çok rahat olacak bende en ufak bi kasılma da acaba doğum mu yapıcam derdim ama alakası yokmuş doğum sancısı tamamen ayrıNe sıklıkta kasılmanız oluyor kızlar. Benim akşamları artıyor sabaha kdr devm ediyor...
Kızlar dogumdan önce bebek hareketleri artar mı azalır mı sizce? Bebegim gunduz cok hareketli, akşamları uyuyor heralde ama ozmn da çok kasılmam oluyor
Benim de geceleri kasilmalarim oluyordu sabah hicbirsey yok çocuk hareketleri de benim tam tersi gece oluyo du ama sana şunu diyeyim 12 gün oldu doğum yapalı ama emin ol doğum sancıları olsa ayırt etmen çok rahat olacak bende en ufak bi kasılma da acaba doğum mu yapıcam derdim ama alakası yokmuş doğum sancısı tamamen ayrı
Bak benim de oyleydi hem uzun sürüyo bazen de düzenli oluyo du geceleri sadece oluyodu ben de dedim heralde kasılmalar başladı diye 36 haftalık ken başladı 38 de sıklaştı ama 40 da doğum yaptımEvt cnm tahmin edebilirim dogum sancısı ayrı birşeydir elbette, sadece bu kasılmalar cok uzun suruyor ....
Cok uzun surdugu için artık canım sıkılıyor iyice ve norml mi bukadar sık olması diye merk edyrm..
Aynen ben su an 38 hft icindeyim ve sllklastilar..kuzumun gelmesi yaklasiyor artk, boyle giderse bende 39-40 gorucem herlde, cunku agrim yok gibi birseyBak benim de oyleydi hem uzun sürüyo bazen de düzenli oluyo du geceleri sadece oluyodu ben de dedim heralde kasılmalar başladı diye 36 haftalık ken başladı 38 de sıklaştı ama 40 da doğum yaptım
Benim de oyleydi 40 olduğun da kaka yapma ihtimali vardı o yüzden suni sancı ile doğum yaptım ki bebeğim doğduğun da tuvaletini yapmıştıAynen ben su an 38 hft icindeyim ve sllklastilar..kuzumun gelmesi yaklasiyor artk, boyle giderse bende 39-40 gorucem herlde, cunku agrim yok gibi birsey
Aaaaa.. hayır ,inş benimki 40 haftdn önce gelir ozmn ...ben suni sancı fln istmyrm..dogal olsn istyrm..ooofffBenim de oyleydi 40 olduğun da kaka yapma ihtimali vardı o yüzden suni sancı ile doğum yaptım ki bebeğim doğduğun da tuvaletini yapmıştı
Bak sakın stres yapma ben stres yaptım diye benim ki tuvaletini yaptı herkesin bir olacak değil sakın sakın stres yapma inşallah herşey yolunda gider herşey gönlünce olsunAaaaa.. hayır ,inş benimki 40 haftdn önce gelir ozmn ...ben suni sancı fln istmyrm..dogal olsn istyrm..ooofff
İnş hersey yolunda gideer
Bak sakın stres yapma ben stres yaptım diye benim ki tuvaletini yaptı herkesin bir olacak değil sakın sakın stres yapma inşallah herşey yolunda gider herşey gönlünce olsun
Tabi ki benim de aklıma bin türlü sey vardi Allah razı olsun eşim çok destek oldu o şekilde atlattım çoğu şeyi o yüzden sakın stres yapma evet vaktin var daha o yüzden hiç kötü dusunme senin yaşadıklarıni bende yaşadım ben hatta kasılmalar için vakit bile tutuyordum o kadar sık oluyordu ama sonra 40 haftalığı buldum Allahın izniyle sende hayırlısı ile çocuğunu kucağına alırsın inşallahEvt oyle de, insanın aklına bin turlu şey geliyr.. inş hersey yolunda gider evt, sagol cnm
Stres yapmıycam daha şimdiden , zamanımız var azcık daha
Tabi ki benim de aklıma bin türlü sey vardi Allah razı olsun eşim çok destek oldu o şekilde atlattım çoğu şeyi o yüzden sakın stres yapma evet vaktin var daha o yüzden hiç kötü dusunme senin yaşadıklarıni bende yaşadım ben hatta kasılmalar için vakit bile tutuyordum o kadar sık oluyordu ama sonra 40 haftalığı buldum Allahın izniyle sende hayırlısı ile çocuğunu kucağına alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?