Doğuma Hazırlık Hamilelik sonu gerginlik doğum sancısı mı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Evet olabilir.. buyudukce hareketlr azalıyor diyolar.. 40 hafta içinde misin? Normal olucak heralde...
Yarın 40 olucam inşallah normal inşallah bakalım gecen perşembe günü 1.5cm açıklık var dedi de doktor henüz birsey yok bakalım yarın gidicem tekrar inşallah olur ya

Yarın 40 olucam inşallah normal inşallah bakalım gecen perşembe günü 1.5cm açıklık var dedi de doktor henüz birsey yok bakalım yarın gidicem tekrar inşallah olur ya

Hayırlısı cnm ,hersey istedıgın gibi olur ınş..
Benimde kontrolum var yarın, bendee 37 olucam hayırlısıyla. Doktor ilk alttan hangi hafta kontrol etti ? Bu acıklık oldugunda agrın fln olmadı dimi?

Doğuma yakın azalma olabilir bebek iyice sıkışıyor. Ben yaşamadım böyle bişey ikinci gebeliğim. Dr ları anlamıyorum zaten hareketleri zayıflarsa hemen gel diyorlar sonrada normal diyorlar
Aynen benimkide diyor azalma olursa gel ama herşey normal insan ne yapacağını şaşırıyor

Ayni bendede oyle aksam yattigim zaman hareketleniyor

Hayırlısı cnm ,hersey istedıgın gibi olur ınş..
Benimde kontrolum var yarın, bendee 37 olucam hayırlısıyla. Doktor ilk alttan hangi hafta kontrol etti ? Bu acıklık oldugunda agrın fln olmadı dimi?
38 de etti rahim ağzı değişmiş mi diye ona göre doğum tarihi verecekti ama bu hafta olmaz dedi 39 da da çatı muayenesi yaptı sonra zaten acilman var dedi yarın da inşallah beli olcak

Kızlaaaaaaarr ..... bugun kontrolum vardı, bebegim dogum kanalına girmiş ve alttan ilk kontrolumu oldum sonuc-1 cm acılmam var , ama daha erken inş bebegim bayramı atlatır...
Sizin 1 cm açıklık olunca bebek nekdr zmn da geldi ( tabi herkezin degişik ama yinede paylaşırsanız sevinirim)

Ben de geçen perşembe günü benimde kontrol günümdu 1.5cm açılmam vardı bugün tekrar gitti 2.5cm olmuş ve hala kanamam yani doğum nişanım gelmedi doktorum da alttan kontrol ile uyardı çocuğu son haftam diye yoksa bekliceztik bakalım bu gece sancım olmazsa yarın sabahtan suni sancı verilecek inşallah :)

Nişan gelmesi şart degil ki bildigim kadarıyla. Çevremde normal dogum yapıp nişan veya suyu gelmeyenler var ,sadece sancı ve acılma ... suni sancı için erken degilmi biraz daha bekleseler olmaz mı, acılman zaten oluyor kendiliginden. Ama yinede dr en iyisini bilir

Tuvaletini yapma ihtimali olabilir dedi doktor o yüzden müdahale etti

Hem bugün tahmini doğum zamanıydı 9 ay 10 gün doldu ki

Hem bugün tahmini doğum zamanıydı 9 ay 10 gün doldu ki
Dolsun cnm , 41 de doguranlar da var kihani bence o problm degil
Sen içini rahat tut yinede, düşünme bunları yarın suni sancıyla olur açılman.
Hayırlısıyla alırsın evladını kucagına inşallah . Burdan da güzel haberlerini bekleriz

İnşallah Allah razı olsun veririm haber darısı tüm isteyenlerin başına inşallah

Kızlaar bir sorum olucak sizee... hastane ikramları sizce nezaman alınmalı.? Kurabiyeler, lokum, draje şekerler falan ? Kendim seçmek istiyorum herşeyi ama nezaman en gec almalıyım sizce ? ( cvp bekliyoruuuuuuummmm)

Kızlaar bir sorum olucak sizee... hastane ikramları sizce nezaman alınmalı.? Kurabiyeler, lokum, draje şekerler falan ? Kendim seçmek istiyorum herşeyi ama nezaman en gec almalıyım sizce ? ( cvp bekliyoruuuuuuummmm)
Ben 38 de almıştım

Ayy hayırlı olsuuuuun allah analı babalı buyutsn
Kendini nasıl hissediyorsun ? Normal mi dogurdun? Nasıl oldu..paylaşırsan seviniriiiim
Evet normal oldu biraz zor oldu suni sancı filan verdiler ama olsun kucağına alınca bitiyo herşey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…