Hamilelik sorunumu kendini yalnız ve mutsuz hissetmek?

cnmben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
83
3
98
Kayseri
7 hafta 4 günlük hamileyim hayatta kimsem yok gibi hissediyorum bu hamilelikte olan bir sorun mu normal mıyım bennn uffffff

7 hafta 4 günlük hamileyim hayatta kimsem yok gibi hissediyorum bu hamilelikte olan bir sorun mu normal mıyım bennn uffffff

duygusal değişiklikler bu dönemde cok normal. biliyorsun hormonlar alt üst oluyor.

Tabi bide eşlerimiz beklediğimiz desteği vermeyince kolayca bu ruh haline kapılıyoruz...

Mutlu gebe mutlu bebe...unutma cnm...allah seni üzecek gerçek seylerden korusun

öle tabi canımm ağla ağla bir görsen adam eve 5 dk geç gelse sen eve gelmek istemiyon beni sevmiyosun diyorum ne tuaf durumdayım allahtan eşim sabırlı arada bir sabrını zorlayıp azar işitsem de haklı gibi çok şükür elle tutulacak zorun yok ama ben nie böle oldummm yaaa en yakın zamanda normale dönderim inş

sizde bebek varmı? yoksa yolda mi?

1 oğlum var...ikincisi için yoğun çalışmalar var :)

Bence biz kadınlar bu dönemde çok şımartılmak istiyoruz...ki hak da ediyoruz...ama erkekler işte fazlasını kaldırmıyorlar

bence hamileliğinin tadını çıkar. bebekle yapamayacagın seyler yap. Yanlız da olsa sinemaya git, lokantaya git, süslen püslen kuaföre git...yakında normale dönersin durumu kabullendikce...

allah gönlüne göre versin inş olur yakın zamanda sorun yapma yaptıkça olmaz çünkü bende sana akıl veriyorumm sanki 5 -6 tane çocuk yapmış gibi

Ben de zaman zaman senin gibi hissediyorum 7 haftalık benimki de ve bulantılar başladı. Elimde olmadan mutsuzluğum ve hüznüm yüzüme yansıyor. İş yerindekilr de bilmiyor. Herkes hayırdır moralin bozuk gibi ne oldu diye soruyor. Çarpıntın ve karnımda ani batmalar da oluyor arasıra. 4. Aya kadar normalmiş herşey en geç bu aydan sonra normale döner inş.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

geçici bir süreç bu canım aynı şeyler banada oluyordu, ağlama krizleri bile geçirdim ama geçiyor.

Evet geçici ...o dönemde yani 7 haftalık hamileyken;benim de öyle olmuştu mutsuzdum,içimden birşey yapmak gelmiyordu birde o kadar tüp bebek denemelerim oldu normal gebe kaldım kendi kendime niye böyle oldum sevinmem gerekir diyordum ruh Halim çok tuhaftı ama çok şükür ki geçti şimdi çok mutluyum çok şükür 🙏☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gerçekten geçici mi arkadaslar ya ?

Bu ara sürekli ne kadar yalnızım diye ağlayıp dürüyorum hoş gercektende yalnızım ama önceden bu kadar zoruma gitmiyordu
Inşallah gecer dediğiniz gibi

Gerçekten geçici mi arkadaslar ya ?

Bu ara sürekli ne kadar yalnızım diye ağlayıp dürüyorum hoş gercektende yalnızım ama önceden bu kadar zoruma gitmiyordu
Inşallah gecer dediğiniz gibi

bende yalnızım eşimden başka kimse yok yanımda anne baba akrabalar hepsi uzakta belki onun yanlızlığını çekiyoruz gecer inş kaç haftalık hamilesin?

inş inş o günleri görürmuyum diyorum. her akşam makarna yedirmekten eşime utanıyorummm:S

bende yalnızım eşimden başka kimse yok yanımda anne baba akrabalar hepsi uzakta belki onun yanlızlığını çekiyoruz gecer inş kaç haftalık hamilesin?

Benim de aynı sekilde canım ailem Türkiye de burda da kimse yok yanımda eşimde hazırana kadar uzak da bi görevde cuma gelip Pazartesi gidiyor iyice yalnızlık bastı yani

7. Haftanın içindeyiz canım sen ?

bende de aynı.yalnızım mutsuzum.bebeğimi de oyle başkalarında gördüğüm gibi sevip okşamıyorumda.içim donuk gibi.eşime patlıyorum sonra pişman oluyorum.bilmiyorum yaa14:

benim de aynı sekilde canım ailem türkiye de burda da kimse yok yanımda eşimde hazırana kadar uzak da bi görevde cuma gelip pazartesi gidiyor iyice yalnızlık bastı yani

7. Haftanın içindeyiz canım sen ?

ben tam bugün 8. Haftadayım canım benim yurt dışındamısın allah yardımcın olsun bende türkiyenin bir ucunda olsamda çok şükür türkiyedeyim bir otobüs uçakla gidebiliyorum memleketime ama 5 -6 ayda bir kafana göre gidemiyosun işte çalışmaktan

Allah bağışlasın canım benim sağlıkla kucağına al inşallah

Bebeklerimiz bize yoldaş olcaklar inşallah

Canım bende yılbaşında gelmiştim şimdi de Mayıs da gelicektim ama ultrasona burda girmek zorundasın dedi doktor
Ama Haziran da türkiyedeyim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…