cnmben Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Mart 2014 83 3 98 Kayseri 24 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi cnmben #21 kirmiziannecik .!.: Allah bağışlasın canım benim sağlıkla kucağına al inşallah Bebeklerimiz bize yoldaş olcaklar inşallah Canım bende yılbaşında gelmiştim şimdi de Mayıs da gelicektim ama ultrasona burda girmek zorundasın dedi doktor Ama Haziran da türkiyedeyim inşallah Genişletmek için tıkla... sende inş hayırlısı ile alırsın kucağına bende şubatta gittim pek farkımız yok seninle bayrama gidecem bu arada memleket neresi?
kirmiziannecik .!.: Allah bağışlasın canım benim sağlıkla kucağına al inşallah Bebeklerimiz bize yoldaş olcaklar inşallah Canım bende yılbaşında gelmiştim şimdi de Mayıs da gelicektim ama ultrasona burda girmek zorundasın dedi doktor Ama Haziran da türkiyedeyim inşallah Genişletmek için tıkla... sende inş hayırlısı ile alırsın kucağına bende şubatta gittim pek farkımız yok seninle bayrama gidecem bu arada memleket neresi?
kirmiziannecik Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Nisan 2014 510 38 38 24 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi cnmben #22 cnmben .!.: sende inş hayırlısı ile alırsın kucağına bende şubatta gittim pek farkımız yok seninle bayrama gidecem bu arada memleket neresi? Genişletmek için tıkla... Istanbulda yasıyor ailem ama Kastamonuluyum canım sen ? Birde çalışıyor musun canım zor olmuyor mu Allah sabır versin
cnmben .!.: sende inş hayırlısı ile alırsın kucağına bende şubatta gittim pek farkımız yok seninle bayrama gidecem bu arada memleket neresi? Genişletmek için tıkla... Istanbulda yasıyor ailem ama Kastamonuluyum canım sen ? Birde çalışıyor musun canım zor olmuyor mu Allah sabır versin
cnmben Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Mart 2014 83 3 98 Kayseri 25 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi cnmben #23 zeygur .!.: geçici bir süreç bu canım aynı şeyler banada oluyordu, ağlama krizleri bile geçirdim ama geçiyor. Genişletmek için tıkla... geçmiş çok şükür darısı bizlere. seninde az kalmış allah hayırlısı ile kurtarsın sağ salım inş cinsiyeti ne?
zeygur .!.: geçici bir süreç bu canım aynı şeyler banada oluyordu, ağlama krizleri bile geçirdim ama geçiyor. Genişletmek için tıkla... geçmiş çok şükür darısı bizlere. seninde az kalmış allah hayırlısı ile kurtarsın sağ salım inş cinsiyeti ne?
zeygur Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2013 645 35 123 Ankara 25 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi cnmben #24 cnmben .!.: geçmiş çok şükür darısı bizlere. seninde az kalmış allah hayırlısı ile kurtarsın sağ salım inş cinsiyeti ne? Genişletmek için tıkla... Amin canim saol. Erkek benim ki :)
cnmben .!.: geçmiş çok şükür darısı bizlere. seninde az kalmış allah hayırlısı ile kurtarsın sağ salım inş cinsiyeti ne? Genişletmek için tıkla... Amin canim saol. Erkek benim ki :)
cnmben Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Mart 2014 83 3 98 Kayseri 25 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi cnmben #25 zeygur .!.: amin canim saol. Erkek benim ki :) Genişletmek için tıkla... hadı hayırlısı canımm benim allah yardımcın olsun
zeygur .!.: amin canim saol. Erkek benim ki :) Genişletmek için tıkla... hadı hayırlısı canımm benim allah yardımcın olsun