Hamilelik stresi mi?

ssaryms

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2014
382
143
53
33
Artık 9. Ayımdayım ama çok bunaldım oturup saatlerce akşıma gelen herşeye ağlamak istiyorum. Bu aya kadar bütün işlerimi çok şükür yaptım.yani hamileyim die nazlanmadım yada ah şunu aşerdim vb. Yani hamile olduğum yanlız göbeğimden belli olur. Ama artık insanlara yüz verip astarlarını yırttını anlıyorum. Eşim cani bi insan deil. ama şuda var bende hiç fırsat vermedim. Yani bugunda halim yok, yada temiz çamaşırın kalmamış vb. Benim yapmam gereken görevleri aksatıp hiç ağzına laf vermedim. Ama son gğnlerde gözüme batıyo herşeyi. Zaten romantık yani düşünceli deildi tüm bi şekil. Oldu. Asıl sorunum ne bilmiyorum ama. Ya bu hamilelik beni mahvetti ya . Kocamı özledim resmen. Ama benim odun kocam bebel var die öpmüyo bile. Yani kendine hakim olamamktan mı korkuyo ne sorun bilmiyorum. Ztn her ilişki sonrası bişi olurmu die pimpiriklenirdi son bi aydır tık yok. Yani düşüncesi güzel ve normal ama beyinsiz adam sarılmaktan öpmekten bişi olmaz. İki güzel cümle kur. Şu allahın belasın pc telefon televizyonu bırak. Eğer bunları düzeltsen ztn senin hiç bişeyini sorun etmicem ama artık batıyosun bana. Su istemem bile batıyo. Sanki hamile olan sensin. Ama aptallık bendee. O mız mız kadınlar gibi. Aaa ben hamileyğm diyim bi yerimi kaldırmıcaktım. Canım onu çekti die gece yarısı uyandıracaktım ki kıymetr geçeyim demi. Sana iyilik yaramaz . aslında senin yüzüne bakmamak lazım. Bide afra tafra yapıonedepsiz. Yüzüm asık die. Adam olda anla nie üzüldümü. Lan başka adamlar karısını yalvarır sen resmen yakında beni yalvartıcan öp okşa sarıl bana die. Azcık sıcak davran be adam. Yalancı samimiyet deil içten bi seni seviyorum de. Güzel olmuşun de. Anca aşkım su, aşkım yastık getir. Hay aşkınada sanada varya ıyyyhh şuan çok gerginim bide karşıma geçmiş uyuyo. Nolcak duygusuz. Şimdi seni karşıma alıp konuşucamda haklıyken haksız ılcam bu sinirle.

Kusura bakmayın çok sinirliyim konudan konuya atlamışım anlaşılır bi dil bile deil. Ama yazmasam.artık patlıcam sadece içimi dökmek amacım.

Bian kendimi kocan sandim.
Aynen buraya yazdigin gibi cek konus.
Bide erkeklere baskalarini ornek gostermeye gelmez o kisimlari atla.
:)

Hamilelikten hormonlar bazen daha da gaz veriyor sanırım bize.

Ben dün eşimle bebek için bakınalım bir şeyler diye çıktık adam bebek kışın doğacak daha kalın şeyler gelir dedi diye tüm gece surat asıp konuşmadım.Uyurken bile sarılıp ne oldu gene diye sordu ama yok tık cevap vermedim.

Erkekler genel olarak bence kadının ne hissettiğini veya baba olacağını bile son ana kadar idrak edemiyor.
Ya da biz kadar özenemiyorlar ben böyle düşünüyorum ama şu da bir gerçek erkekler çok ağlayan,mızmızlanan kadını da sevmiyor.Eşim mesela ben ağlasam ağlama diye diretir,üzüldüğünü anlarım ama duygusallığını belli etmemeye çalışır.

İlk bebek sanırım eşin o yüzden cinsellikten korkuyor belli ki,karşına alıp düzgünce kavga etmeden ağlamadan anlat bence kırılıyorum sarılmıyorsun bile sevgisiz hissediyorum de.

Onlar bize göre çok daha düzler. Biz şuan çok duygusalız sinirle hareket etme. Kendini durdur emin ol durdurmasam akşam yok yere sağlam kavga ederdim.
Ama lüzum yok adam benim kadar hassas değil ki.

Aşerme vs bende de yok ama bak oğlanın canı istedi bunu yiyelim mi desem adam yine mi et yicez demez mesela.Onları da anlamak hissetmek gerek.

Senin doğumun yaklaşmış mesela en azından doğum sonrası ev işlerinde yardımcı olmasını,ilgi göstermesini seni daha da depresyona ittiğini konuş bence.

Bence kadınların en büyük sıkıntısı saçını başını süpürge etmenin süper bir şey olduğunu sanmak. Naz yapan, ilgi isteyen kadınları mızmız görmek.
Karşımızdaki insan bizim kendimize saygı duyduğumuz kadar duyuyor malesef. Siz hamilesiniz, bütün işleri yapmak zorunda değilsiniz, bir suyunu kalkıp kendi almalı artık. Kimse size madalya takmayacak ya da yılın eşi ilan etmeyecek malesef. Ve erkekler saçını süpürge edeni değil hakkı olan ilgiyi, saygıyı sevgiyi bekleyeni tercih ediyor.

Kesinlikle haklısın ne diyim. Ama bi kendimi düzlmessem çevremden düzelmesini bekleyememki

Valla ben o senin konunda bahsettiğin diğer kadınlardanım.suyumuda istiyorum ayağıma ilacımıda.nazlanıyorumda.ama ben böyle davranıyorum diye kıymetli değilim ,gebelik önceside eşim her konuda anlayışlı ve yardımcıydı.yani kısaca sorun eşinde ; biraz duygusuz belliki 9 aylık kadından su istediğine göre...

Anasına bak kızını al derler ya, asıl anasına bak oğlunu al. Kimisi oğullarını herşeyin ayağına gelmesine alıştırıyorlar, bi bardak su almaktan aciz yetiştiriyorlar. Bebekle oynasın, temizlik bezi verin eline deyince çocuk "kadın gibi" olur diye korkuyorlar. Çünkü kadın olmak tü kaka.

Esin senin neler yaşadığını anlayamaz. Senin anlatman lazim agrin oldugunda soylemelisin, yoruldugunda isini yarim birakip dinlenmelisin. Sen once kendini dusunmelisin ki esin de seni düşünsün.
Hamileligin ne oldugunu bilmeyen bir adamdan beklentilerin var ve hicbir sey anlatmiyorsun ama anlamasini bekliyorsun ayrica bu beklentilerini karşılamadığı icin kızıyorsun. Neler yasadigini ve dusundugunu paylasmayi dene sakince istersen ağla sarıl ama icine atma.

Back
X