Artık 9. Ayımdayım ama çok bunaldım oturup saatlerce akşıma gelen herşeye ağlamak istiyorum. Bu aya kadar bütün işlerimi çok şükür yaptım.yani hamileyim die nazlanmadım yada ah şunu aşerdim vb. Yani hamile olduğum yanlız göbeğimden belli olur. Ama artık insanlara yüz verip astarlarını yırttını anlıyorum. Eşim cani bi insan deil. ama şuda var bende hiç fırsat vermedim. Yani bugunda halim yok, yada temiz çamaşırın kalmamış vb. Benim yapmam gereken görevleri aksatıp hiç ağzına laf vermedim. Ama son gğnlerde gözüme batıyo herşeyi. Zaten romantık yani düşünceli deildi tüm bi şekil. Oldu. Asıl sorunum ne bilmiyorum ama. Ya bu hamilelik beni mahvetti ya . Kocamı özledim resmen. Ama benim odun kocam bebel var die öpmüyo bile. Yani kendine hakim olamamktan mı korkuyo ne sorun bilmiyorum. Ztn her ilişki sonrası bişi olurmu die pimpiriklenirdi son bi aydır tık yok. Yani düşüncesi güzel ve normal ama beyinsiz adam sarılmaktan öpmekten bişi olmaz. İki güzel cümle kur. Şu allahın belasın pc telefon televizyonu bırak. Eğer bunları düzeltsen ztn senin hiç bişeyini sorun etmicem ama artık batıyosun bana. Su istemem bile batıyo. Sanki hamile olan sensin. Ama aptallık bendee. O mız mız kadınlar gibi. Aaa ben hamileyğm diyim bi yerimi kaldırmıcaktım. Canım onu çekti die gece yarısı uyandıracaktım ki kıymetr geçeyim demi. Sana iyilik yaramaz . aslında senin yüzüne bakmamak lazım. Bide afra tafra yapıonedepsiz. Yüzüm asık die. Adam olda anla nie üzüldümü. Lan başka adamlar karısını yalvarır sen resmen yakında beni yalvartıcan öp okşa sarıl bana die. Azcık sıcak davran be adam. Yalancı samimiyet deil içten bi seni seviyorum de. Güzel olmuşun de. Anca aşkım su, aşkım yastık getir. Hay aşkınada sanada varya ıyyyhh şuan çok gerginim bide karşıma geçmiş uyuyo. Nolcak duygusuz. Şimdi seni karşıma alıp konuşucamda haklıyken haksız ılcam bu sinirle.