haylırlısı olsun canım allah minikinle güzel bi ömür nasıp etsınKizlar ben sonucumu aldim Allahima şükürler olsun yükselmiş değer 74,40 olmuş :)
Amin inşallah tatlim.darisi basiniza :)haylırlısı olsun canım allah minikinle güzel bi ömür nasıp etsındarısı bizlerin basına inşaalh
Bekle canım bekle erken ogrenınce daha zor zaten
CANIM BEN KASIK AGRISI BEL AGRISI HISSETTIM ERKENDEN.BULANTI YANMA OLMADI ZATEN KISIDEN KISIYE DEGISIYOR HALA YOK BULANTI BENDE. SADECE ADETIME 3-4 GUN KALA GOGUSLERIMDE KAHVERENGI HALKALAR GENISLEMEYE BASLADI ONU FARKETTIM AMA AGRI SIZI SISLIK OLMADI YINE.Kızlar bu gebelik belirtilerini adet tarihinden önce yaşayan var mı?
Benim adetime 10 gün falan var ama sol yumurtalığımda batma,mide bulantısı ve yanma var .ayrıca ayaklarımı ısıtamıyorum bi türlü..
Bu kadar erken gebelik blirtisi olur mu yoksa beynim bana oyun öu oynuyor bilemedm(
Hayırdır canım ne ameliyatı ?
şüpheli ilişkiden sonra 14. gunde kan testinde öğrenebilirsin canım benim öyle olmuştu idrar da da varla yok arası bir cizgi oluşuyor ben cok erken öğrenmiştim 28 di beta hcg.Yerleşme kanaması olduktan sonra ne zaman kanda çıkar
Korunmasiz ilişkilerde her zaman gebe olma ihtimali vardır fakat gebeliği ancak adet gecikirse öğrenebilirsiniz şuan bunu bilmek imkân sizMerhaba hayirli akşamlar benim bir kaç sorum olcakti benim en son adetin 14 kasimda basladi 19 unda bitti ve ben esimle 22 kasimda ilişkiye girdim yumurtalama gününde yalniz icime bosalmadi geri çekti o an sizce gebe olma ihtimali var mi inşallah vardır şimdiden teşekkürler
Keşke geri çekme olmasaymis. Eşiniz mi istemiyor ki geri çekme oldu. Evet bir ihtimal varMerhaba hayirli akşamlar benim bir kaç sorum olcakti benim en son adetin 14 kasimda basladi 19 unda bitti ve ben esimle 22 kasimda ilişkiye girdim yumurtalama gününde yalniz icime bosalmadi geri çekti o an sizce gebe olma ihtimali var mi inşallah vardır şimdiden teşekkürler
ben ağrısının dışında şuan tüm belirtiler bende de var ilk bebeğim olacak 2.5 sene oldu bebeğimi bekleyeli..çok umutluyum doğum günümde test yapacağım 2 aralıkta dua edin lütfenBelirtileriniz neler nelerden şüpeleniyosunuz benim kasık ve bel Ağrı'm çok onun dışında sık idrara çıkıyorum bide ayaklarım çok üşüyor vücut sıcak ama ayağım üşüyor birde ara ara tam karnımın alt kısmında batma oluyo
benimde 1 aralik :)slm kızlar benim bat 1aralık hem heycanlıyım hem umutsuzum inşallah vardır bekliyorum bende
canım belirtin var mı ne durumdasınbenimde 1 aralik :)
Adet olcakmisim gibi arada karnim agriyor sanirim adet olucamcanım belirtin var mı ne durumdasın
inşallah olmazsın canım olmazsan ne zaman test yapacanAdet olcakmisim gibi arada karnim agriyor sanirim adet olucam
Canim benim ikinci gebeligim olcak bi tane kizim var ilk ay denememiz persembe tiroitlerim icin kontrole gidecegim araya beta hcg yi de sıkıstiririm :) senin ilk galibainşallah olmazsın canım olmazsan ne zaman test yapacan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?