Hamilelik şüphesi git gide artanlar toplaşalım

slm kızlar benim bat 1aralık hem heycanlıyım hem umutsuzum inşallah vardır bekliyorum bende

Kızlar bu gebelik belirtilerini adet tarihinden önce yaşayan var mı?
Benim adetime 10 gün falan var ama sol yumurtalığımda batma,mide bulantısı ve yanma var .ayrıca ayaklarımı ısıtamıyorum bi türlü..
Bu kadar erken gebelik blirtisi olur mu yoksa beynim bana oyun öu oynuyor bilemedm(

Ooo topik coşmuş maşallah hayırlı uğurlu olsun hamişler dualarınızı alırız artık :) mineltk fly0513 benim bat 22 siydi ama hala olmadım tabiki bu brnim için geçerli değil çünkü ben bi pko yum beklicez :)

Bekle canım bekle erken ogrenınce daha zor zaten inşallah hayırlı saglıklı bı evlat nasıp olur en kısa zamanda.. belirtin var mı peki

CANIM BEN KASIK AGRISI BEL AGRISI HISSETTIM ERKENDEN.BULANTI YANMA OLMADI ZATEN KISIDEN KISIYE DEGISIYOR HALA YOK BULANTI BENDE. SADECE ADETIME 3-4 GUN KALA GOGUSLERIMDE KAHVERENGI HALKALAR GENISLEMEYE BASLADI ONU FARKETTIM AMA AGRI SIZI SISLIK OLMADI YINE.

Yerleşme kanaması olduktan sonra ne zaman kanda çıkar
şüpheli ilişkiden sonra 14. gunde kan testinde öğrenebilirsin canım benim öyle olmuştu idrar da da varla yok arası bir cizgi oluşuyor ben cok erken öğrenmiştim 28 di beta hcg.

Merhaba hayirli akşamlar benim bir kaç sorum olcakti benim en son adetin 14 kasimda basladi 19 unda bitti ve ben esimle 22 kasimda ilişkiye girdim yumurtalama gününde yalniz icime bosalmadi geri çekti o an sizce gebe olma ihtimali var mi inşallah vardır şimdiden teşekkürler

Korunmasiz ilişkilerde her zaman gebe olma ihtimali vardır fakat gebeliği ancak adet gecikirse öğrenebilirsiniz şuan bunu bilmek imkân siz

Keşke geri çekme olmasaymis. Eşiniz mi istemiyor ki geri çekme oldu. Evet bir ihtimal var

ben ağrısının dışında şuan tüm belirtiler bende de var ilk bebeğim olacak 2.5 sene oldu bebeğimi bekleyeli..çok umutluyum doğum günümde test yapacağım 2 aralıkta dua edin lütfen

Hayırlı akşamlar bayanlar :)
7 aylık evliyim eşim de ben de bir bebek istiyoruz Allah'ın izniyle. 19 Kasımda Abant a gitmiştik küçük bi tatil yaptık. 20 sinde korunmasız ilişkimiz oldu ve ben 21 i akşamına adet oldum. Normalden sadece 1 gün kısa sürdü. Bugün kan testi verdim ama işim gereği yurt dışında olduğum için sonucu öğrenemedim tabii. Bi de enfeksiyon için tedbir amaçlı idrar kültürü istemişti doktor hepsi 3 gün sonra bildirilir tarafınıza Dedi. Sizce bi umut var mıdır? Tek yaşadığım sağ sol kasıklarımda arada batma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…