Hamilelik şüphesi git gide artanlar toplaşalım

Testin markası neydi Can'ım benimkinden al bide zaten beş tl bişey adı nova dıye bi test idrarı damlatır damlatmaz çift çizgi oldu zaten hiç beklemeden
Önceki certain di sindi oncomed yaptım bundan ilk defa yaptım çok net negatif çıktı

Kızlar öncelikle ikinizinde hayırlı olsun sağ salim kavuşursunuz inşallah
Bu yaşadıklarınızın birebir aynılarını bende yaşadım ama malesef gecikmemin 10.günü 0.13 çıktı eve kendimi zorla attım ve hıçkırıklara boğuldum hayatımda böylesine ağladığımı hatırlamıyorum
Adetim arada bir gecikirdi ama bu kadar gecikmezdi ve bu ay o uzayan yumurtlama akıntısını çok yaşadım ama neden yumurtlama olmadı bilemiyorum daha geçen ay doktora gittim bi sorun varmı diye alttan baktı ve bişey görünmüyo dedi
Bu seferki gecikme beni altüst etti.... üstelik ben bu ay hsg çektirecektim o yüzden kafama bile takmamıştım ama bi türlü adetim gelmedi ve çok umutlanmıştım yarın gecikmemin 13.günü hala tık yok desemki bi ihtimal geç döllenme ama son ilişkimden 10 gün sonra kan tahlili yaptırdım olsa çıkmazmıydı...
ateşim hala yüksek ayaklarım ellerim buz gibi ve şuan akıntım kesildi birkaç gün önce yaşadığım o sızlamalar gerilmeler ve göbek ağrısı da kesildi..
1 senedir çok istiyorum Rabbim ne zaman dilerse o zaman olacak biliyorum ama yaşım 30 oldu...
Şunu da söyliyim inanın zamanında adet görmek, şuanki durumu yaşamaktan bin kat daha iyidir...
o yüzden zamanında görüyorsanız şükretmelisiniz herşeyden önemlisi sağlık....
Kafanızı şişirdiğim için hakkınızı helal edin kardeşlerim ben artık buralarıda bırakıyorum Allah'a emanet olun

Kendin diyorsun herşeyden öncesi saglik DİE neden yipratiyorsun kendini bukadar. Gelirse de Allahtan gelmesede tevekkül et. Belki bu da senin sinavindir.

Kendin diyorsun herşeyden öncesi saglik DİE neden yipratiyorsun kendini bukadar. Gelirse de Allahtan gelmesede tevekkül et. Belki bu da senin sinavindir.

Tabiki Allah'tan gelen herşeye razıyım elbette O neyi dilerse o olur
şuan sağlığımın bozulmuş olabileceği kaygısını yaşıyorum o kadar gittiğim halde doğrudüzgün bi doktor bulamadım. Hani kafaya takmamaktan bahsediyolarya onuda çok denememe rağmen aynı şeyleri tekrar yaşıyorum bu durumu yaşayan bilir

Can'ım allh yar ve yardımcın olsun tez Zaman'da nasip etsin sana bu duyguyu

Sen bırakma buraları falan insan ne kadar da kotu olsa kafası dağılıyor bisiler ogreniyor. Sağlık olarak durumun ne bilmiyorum ama şimdiki yasanan dünyada çareler bulunuyor. İçini ferah tut ayakta kal

Sen bırakma buraları falan insan ne kadar da kotu olsa kafası dağılıyor bisiler ogreniyor. Sağlık olarak durumun ne bilmiyorum ama şimdiki yasanan dünyada çareler bulunuyor. İçini ferah tut ayakta kal

Sağolasın kardeşim öyle tabiki umudum daima var elbet sadece gönül coşuyor bazen

Ay çok sevindim dedim sana vardır bak artık diye :) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımm darısı isteyen herkese Sende temmuz gibi Doğum olacaksın desene :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…