Önceki certain di sindi oncomed yaptım bundan ilk defa yaptım çok net negatif çıktıTestin markası neydi Can'ım benimkinden al bide zaten beş tl bişey adı nova dıye bi test idrarı damlatır damlatmaz çift çizgi oldu zaten hiç beklemeden
Anladım Can'ım ozaman kan testi yaptır yada bi iki gun. Daha bekle istersenÖnceki certain di sindi oncomed yaptım bundan ilk defa yaptım çok net negatif çıktı
Sen pozitif sonuç aldın mi yoksa yeni farkettimAnladım Can'ım ozaman kan testi yaptır yada bi iki gun. Daha bekle istersen
Can'ım yarın gidicem sabahtanElifcik67 tatlım kana ne Zaman gideceksin
Sabah yaptım testi Can'ım pozitif hemde baya koyu çıktıSen pozitif sonuç aldın mi yoksa yeni farkettim
Yazmayı unutma Can'ımCan'ım yarın gidicem sabahtan
Yazarım mutlaka saol Can'ımYazmayı unutma Can'ım
Tesekkur ederim adet gunumde normalden biraz daha degisik agrilarim vardi sonra bikac gun boyle devam etti o an suphelendim cunku ben adet olucagim zaman adet sancim baslardi ve hemen adet olurdum bu sefer adet olmayinca agrilarrda 3 gun surunce tamam dedim bide batmalarim oldu sanki igne batiyormus gibi.Egilirken belime sizi giriyordu bunlar sisinda hic belirtim olmadi
Belirtileriniz neler nelerden şüpeleniyosunuz benim kasık ve bel Ağrı'm çok onun dışında sık idrara çıkıyorum bide ayaklarım çok üşüyor vücut sıcak ama ayağım üşüyor birde ara ara tam karnımın alt kısmında batma oluyo
Ayy çok sevindim hayırlı olsun inş sağlıkla kucağına almakta nasip olurSabah yaptım testi Can'ım pozitif hemde baya koyu çıktı
Kendin diyorsun herşeyden öncesi saglik DİE neden yipratiyorsun kendini bukadar. Gelirse de Allahtan gelmesede tevekkül et. Belki bu da senin sinavindir.Kızlar öncelikle ikinizinde hayırlı olsun sağ salim kavuşursunuz inşallah
Bu yaşadıklarınızın birebir aynılarını bende yaşadım ama malesef gecikmemin 10.günü 0.13 çıktı eve kendimi zorla attım ve hıçkırıklara boğuldumhayatımda böylesine ağladığımı hatırlamıyorum
Adetim arada bir gecikirdi ama bu kadar gecikmezdi ve bu ay o uzayan yumurtlama akıntısını çok yaşadım ama neden yumurtlama olmadı bilemiyorum daha geçen ay doktora gittim bi sorun varmı diye alttan baktı ve bişey görünmüyo dedi
Bu seferki gecikme beni mahvetti.... üstelik ben bu ay hsg çektirecektim o yüzden kafama bile takmamıştım ama bi türlü adetim gelmedi ve çok umutlanmıştım yarın gecikmemin 13.günü hala tık yokdesemki bi ihtimal geç döllenme ama son ilişkimden 10 gün sonra kan tahlili yaptırdım olsa çıkmazmıydı...
ateşim hala yüksek ayaklarım ellerim buz gibi ve şuan akıntım kesildi birkaç gün önce yaşadığım o sızlamalar gerilmeler ve göbek ağrısı da kesildi..
1 senedir çok istiyorum Rabbim ne zaman dilerse o zaman olacak biliyorum ama yaşım 30 oldu...
Şunu da söyliyim inanın zamanında adet görmek, şuanki durumu yaşamaktan bin kat daha iyidir...
o yüzden zamanında görüyorsanız şükretmelisiniz herşeyden önemlisi sağlık....
Kafanızı şişirdiğim için hakkınızı helal edin kardeşlerim ben artık buralarıda bırakıyorum Allah'a emanet olun
Saol yavrum allh isteyen herkese nasip etsin inşAyy çok sevindim hayırlı olsun inş sağlıkla kucağına almakta nasip olur
Kendin diyorsun herşeyden öncesi saglik DİE neden yipratiyorsun kendini bukadar. Gelirse de Allahtan gelmesede tevekkül et. Belki bu da senin sinavindir.
Can'ım allh yar ve yardımcın olsun tez Zaman'da nasip etsin sana bu duyguyuTabiki Allah'tan gelen herşeye razıyım elbette O neyi dilerse o olur
bende sağlığımın bozulmuş olabileceği kaygısını yaşıyorum o kadar gittiğim halde doğrudüzgün bi doktor bulamadım. Hani kafaya takmamaktan bahsediyolarya onuda çok denememe rağmen aynı şeyleri tekrar yaşıyorum bu durumu yaşayan bilir
Can'ım allh yar ve yardımcın olsun tez Zaman'da nasip etsin sana bu duyguyu
Sen bırakma buraları falan insan ne kadar da kotu olsa kafası dağılıyor bisiler ogreniyor. Sağlık olarak durumun ne bilmiyorum ama şimdiki yasanan dünyada çareler bulunuyor. İçini ferah tut ayakta kalTabiki Allah'tan gelen herşeye razıyım elbette O neyi dilerse o olur
şuan sağlığımın bozulmuş olabileceği kaygısını yaşıyorum o kadar gittiğim halde doğrudüzgün bi doktor bulamadım. Hani kafaya takmamaktan bahsediyolarya onuda çok denememe rağmen aynı şeyleri tekrar yaşıyorum bu durumu yaşayan bilir
Sen bırakma buraları falan insan ne kadar da kotu olsa kafası dağılıyor bisiler ogreniyor. Sağlık olarak durumun ne bilmiyorum ama şimdiki yasanan dünyada çareler bulunuyor. İçini ferah tut ayakta kal
İnş vardır Can'ım allh gönlüne göre versin
Ne çıktı canım sen baktın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?