- 9 Aralık 2013
- 2.120
- 1.396
- 158
- Konu Sahibi beyaz kelebek88
-
Kesinlikle bu ağrı psikolojik değil çünkü uyku dan uyanıyorum geceleri bıçak gibi hızlı kısa süreli ağrı yarın doktora gidicem yarın 40. Günüm adet olmadım hala
Psikolojik oluyorBeyninde derken ?
Evet var tebrik ederimBİ BAKAR MISINIZ KIZLAR
Bende sabah gittim kan testi yaptırdım 2de alıcam sonucu kızlar testte cıktı ama kan testi yaptırdım bugunBİ BAKAR MISINIZ KIZLAR
hadi bakalım sanada hayırlı olsun şimdidenBende sabah gittim kan testi yaptırdım 2de alıcam sonucu kızlar testte cıktı ama kan testi yaptırdım bugun
KAN TESTİ NEGATİF ÇIKTI BENİMEvet var tebrik ederim
İnş güzel sonuçlar alırsın canım. Ben dün adet oldum ve bugün başladı parmağı büyüklüğünde parça düştüKızlar ben bugün doktora gittim çok şükür doktor rahmin çok temiz yumurtalıklarında iyi yumurtlamışım çatlamış bi yumurtan var dedi gebe olabilirsin dedi kan testi istedi yarın çıkıcak sonuçlar dua edin
Kızlar bende doktora gittim yaptırdım kan testini beta hcg değerim 26.70 cıktı hamilelik başlangıcıymış 2gün sonra yine gidicem doktora degerin katlanması lazımmıs dua edin kızlar lütfenKızlar ben bugün doktora gittim çok şükür doktor rahmin çok temiz yumurtalıklarında iyi yumurtlamışım çatlamış bi yumurtan var dedi gebe olabilirsin dedi kan testi istedi yarın çıkıcak sonuçlar dua edin
Tebrik ederim inşallah Allah bebişini sana bağışlasın yükselir değer korkma tekrar tebrikler cnmKızlar bende doktora gittim yaptırdım kan testini beta hcg değerim 26.70 cıktı hamilelik başlangıcıymış 2gün sonra yine gidicem doktora degerin katlanması lazımmıs dua edin kızlar lütfen
Cnm biliyormusun benimde aynı senin gibi gecikmede hala da olmadım test yaptım negatifti ama dün bi doktora çıktım çok şükür tertemiz Rahmi'n dedi kan testi istedi gebelik olabilir dedi sonucu bekliyorum eğer negatif Se bir hafta daha bekle yine Regl olmazsan ilaç yazıcam dedi bakalım ne olcak sadece bel Ağrı'sı var bende başka bişey kalmadı nerdeyse yokBen 8 gündür olmadım adet. 2 gün önce yaptığım idrar testi negatif çıktı. İnanın ne idrar ne de kan testi yaptırasım var bıkkınlık geldi. Sanırım psikolojim kaldırmıyo artık bu durumu, gerçekten çok zor Allah herkese sabır versin. Göğüs hassasiyetim Bi tık azaldı sanki hala var da. Acaba böyle olan hamileler var mı göğüs hassasiyeti azalan. Yoksa da adet olayım artık yeter yani
Benim adet olacağım gün çok ağrıyodu göğüslerim bugün gram ağrı yada acı hassasiyet göğüslerimde canımBen 8 gündür olmadım adet. 2 gün önce yaptığım idrar testi negatif çıktı. İnanın ne idrar ne de kan testi yaptırasım var bıkkınlık geldi. Sanırım psikolojim kaldırmıyo artık bu durumu, gerçekten çok zor Allah herkese sabır versin. Göğüs hassasiyetim Bi tık azaldı sanki hala var da. Acaba böyle olan hamileler var mı göğüs hassasiyeti azalan. Yoksa da adet olayım artık yeter yani
Artık Ağrı acı veya hassasiyet yok göğüslerimde eksik yazdım bi önceki mesajımdaBen 8 gündür olmadım adet. 2 gün önce yaptığım idrar testi negatif çıktı. İnanın ne idrar ne de kan testi yaptırasım var bıkkınlık geldi. Sanırım psikolojim kaldırmıyo artık bu durumu, gerçekten çok zor Allah herkese sabır versin. Göğüs hassasiyetim Bi tık azaldı sanki hala var da. Acaba böyle olan hamileler var mı göğüs hassasiyeti azalan. Yoksa da adet olayım artık yeter yani
Yaptırdın mı Can'ım kan testini inşallah pozitiftir bana da belki umut olurCnm biliyormusun benimde aynı senin gibi gecikmede hala da olmadım test yaptım negatifti ama dün bi doktora çıktım çok şükür tertemiz Rahmi'n dedi kan testi istedi gebelik olabilir dedi sonucu bekliyorum eğer negatif Se bir hafta daha bekle yine Regl olmazsan ilaç yazıcam dedi bakalım ne olcak sadece bel Ağrı'sı var bende başka bişey kalmadı nerdeyse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?