hamilelik şüphesi olup test yapmaya korkanlar buraya:))

Kesinlikle bu ağrı psikolojik değil çünkü uyku dan uyanıyorum geceleri bıçak gibi hızlı kısa süreli ağrı yarın doktora gidicem yarın 40. Günüm adet olmadım hala

İnşallah enfeksiyon değildir veya üşütme.... sen yinede idrar tahlili yaptır bence
Allah şifa versin bacım

Kızlar ben bugün doktora gittim çok şükür doktor rahmin çok temiz yumurtalıklarında iyi yumurtlamışım çatlamış bi yumurtan var dedi gebe olabilirsin dedi kan testi istedi yarın çıkıcak sonuçlar dua edin

İnş güzel sonuçlar alırsın canım. Ben dün adet oldum ve bugün başladı parmağı büyüklüğünde parça düştü

Kızlar bende doktora gittim yaptırdım kan testini beta hcg değerim 26.70 cıktı hamilelik başlangıcıymış 2gün sonra yine gidicem doktora degerin katlanması lazımmıs dua edin kızlar lütfen

Kızlar bende doktora gittim yaptırdım kan testini beta hcg değerim 26.70 cıktı hamilelik başlangıcıymış 2gün sonra yine gidicem doktora degerin katlanması lazımmıs dua edin kızlar lütfen
Tebrik ederim inşallah Allah bebişini sana bağışlasın yükselir değer korkma tekrar tebrikler cnm

benim değerim de 491 çıktı cumartesi ama keseyi göremedik.bugün tekrar gideceğim inş görürürüz 2000lerde olması lazım bugün.duae edin kızlar

Ben 8 gündür olmadım adet. 2 gün önce yaptığım idrar testi negatif çıktı. İnanın ne idrar ne de kan testi yaptırasım var bıkkınlık geldi. Sanırım psikolojim kaldırmıyo artık bu durumu, gerçekten çok zor Allah herkese sabır versin. Göğüs hassasiyetim Bi tık azaldı sanki hala var da. Acaba böyle olan hamileler var mı göğüs hassasiyeti azalan. Yoksa da adet olayım artık yeter yani

Cnm biliyormusun benimde aynı senin gibi gecikmede hala da olmadım test yaptım negatifti ama dün bi doktora çıktım çok şükür tertemiz Rahmi'n dedi kan testi istedi gebelik olabilir dedi sonucu bekliyorum eğer negatif Se bir hafta daha bekle yine Regl olmazsan ilaç yazıcam dedi bakalım ne olcak sadece bel Ağrı'sı var bende başka bişey kalmadı nerdeyse yok

Benim adet olacağım gün çok ağrıyodu göğüslerim bugün gram ağrı yada acı hassasiyet göğüslerimde canım

Artık Ağrı acı veya hassasiyet yok göğüslerimde eksik yazdım bi önceki mesajımda

Yaptırdın mı Can'ım kan testini inşallah pozitiftir bana da belki umut olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…