- 9 Ekim 2016
- 301
- 143
- 103
- 36
- Konu Sahibi beyaz kelebek88
-
YaptımAmin cnm sen yaptın mı
Pozitif çıkmış cnm tebrikler kan testi yapmalısınYaptım
Senin ovulasyon ne zmndi canım? Bende takip ettim yakaladim degerlendirdim. Erken mi acaba yoksa var da mı cikmiyo ooof
Tebrikler.Yaptım
Tebrikler canım :)Yaptım
1-2 ekim ovulasyonsa çıkmaması normal canım senin.1-2 ekimdi.
1-2 ekim ovulasyonsa çıkmaması normal canım senin.
vallaha mı ayy bende alayım keçi boynuzu poleni. bu arada adetimin üzerinden 6 gün geçti hala olmadım :) olursamda yedireyim kocma pekmezdenbenim eşimdede vardı o sayı azdı ama doktor sınırda normsl yolla hamile kalırsın demişti :) bizde keçiboynuzu pekmezi bal polen karışımı aldık birde doktor bi ilaç veriyor onu pek kullanmadı eşim ama Allah nasip etti :)
hayırlı olsun allah sağa salim kucağına almayı nasip etsinYaptım
doktor ilaç vermedimi vitamin tarzı bi ilaç veriyorlar.Ben ibrahim saraçoğlundan almıştım hergün sabah akşam yedirdim bende de sorun vardı hem yumurtalık tembelliği zaten geç döllenme olmuştu bende adetim bir hafta geçmişti kan değerim 9 du :) bu azospermia da iyi beslenme etkili olabiliyor galiba :) eşine iyi bak kendine de tabi :)vallaha mı ayy bende alayım keçi boynuzu poleni. bu arada adetimin üzerinden 6 gün geçti hala olmadım :) olursamda yedireyim kocma pekmezden
Ovulasyon takip ediyorum deyince test yaptin negatif çıktı sandım canım. Ondan sormuştum. İnş Hayırlısı olur hakkimizdaYok ben test yapmadım. Karışıklık oldu sanırım.
Canım üzülme benim de öyle. Geç dollenmedir belkiNegatif çıktı benim
Hala adet olmadım yarın doktora gitsem mi yoksa beklesem mi acabaCanım üzülme benim de öyle. Geç dollenmedir belki
Kaç gün geçmişti canım? Ovulasyon takip ettin mi?Hala adet olmadım yarın doktora gitsem mi yoksa beklesem mi acaba
4 gün geçtiKaç gün geçmişti canım? Ovulasyon takip ettin mi?
Benim de bugün 4. Gün 25-26 eylül de yumurtlamamdi4 gün geçti
Kan testi versek mi ya bazen şu idrar testleri yanıltıyor diyorlar sen ne düşünüyorsun ben bebe tıme test yaptım markası buyduBenim de bugün 4. Gün 25-26 eylül de yumurtlamamdi
Benim de certain marka canım. 3 aydır kan verdim hep negatif çıktı. Kendime idarda gormeden kan vermicem diye söz verdim. Daha hassas olanlarından mi yapsak?Kan testi versek mi ya bazen şu idrar testleri yanıltıyor diyorlar sen ne düşünüyorsun ben bebe tıme test yaptım markası buydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?