hamilelik şüphesi olup test yapmaya korkanlar buraya:))

Merhaba kızlar yeni katıldım bende adetim 2 gün gecikti sancım var ama test yapmaya korkuyorum dün yaptım negatifti

vallaha mı ayy bende alayım keçi boynuzu poleni. bu arada adetimin üzerinden 6 gün geçti hala olmadım :) olursamda yedireyim kocma pekmezden

vallaha mı ayy bende alayım keçi boynuzu poleni. bu arada adetimin üzerinden 6 gün geçti hala olmadım :) olursamda yedireyim kocma pekmezden
doktor ilaç vermedimi vitamin tarzı bi ilaç veriyorlar.Ben ibrahim saraçoğlundan almıştım hergün sabah akşam yedirdim bende de sorun vardı hem yumurtalık tembelliği zaten geç döllenme olmuştu bende adetim bir hafta geçmişti kan değerim 9 du :) bu azospermia da iyi beslenme etkili olabiliyor galiba :) eşine iyi bak kendine de tabi :)

Kan testi versek mi ya bazen şu idrar testleri yanıltıyor diyorlar sen ne düşünüyorsun ben bebe tıme test yaptım markası buydu
Benim de certain marka canım. 3 aydır kan verdim hep negatif çıktı. Kendime idarda gormeden kan vermicem diye söz verdim. Daha hassas olanlarından mi yapsak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…