- 28 Ağustos 2016
- 592
- 201
- 23
- 35
- Konu Sahibi beyaz kelebek88
-
Can'ım tebrikler çok sevindim ben de yaptım negatif çıktıDün konuşmuştuk canım senle bende bu sabah yaptım Eki Görüntüle 1895788 Eki Görüntüle 1895788
Tebrikler canim. Beliritlerin neydiDün konuşmuştuk canım senle bende bu sabah yaptım Eki Görüntüle 1895788 Eki Görüntüle 1895788
Bel ağrısı vardı bir haftadır kasıkda ani ani batma vardı gögüslerde hassasiyet vardı cok sık sık acıkıyorum birde bir haftadır aşırı gaz vardı bir hafta oldu gecikeliTebrikler canim. Beliritlerin neydi
SİGARAYI BIRAKTIK DÜN BAKALIM içkiyide azalttık ayda bir içiyoz zaten evleneli 40 gün anca oluyo... ama yaş geçiyo diye istiyyoz bizde yaş 30 olcak bi iki ay sonra... o kürden sende yedin midoktor ilaç vermedimi vitamin tarzı bi ilaç veriyorlar.Ben ibrahim saraçoğlundan almıştım hergün sabah akşam yedirdim bende de sorun vardı hem yumurtalık tembelliği zaten geç döllenme olmuştu bende adetim bir hafta geçmişti kan değerim 9 du :) bu azospermia da iyi beslenme etkili olabiliyor galiba :) eşine iyi bak kendine de tabi :)
Benim de 4. Gün bugün gecikmenin. Sadce goguslerde hassaslık var bir de akıntı ama test negatifBel ağrısı vardı bir haftadır kasıkda ani ani batma vardı gögüslerde hassasiyet vardı cok sık sık acıkıyorum birde bir haftadır aşırı gaz vardı bir hafta oldu gecikeli
Benim de 4. Gün bugün gecikmenin. Sadce goguslerde hassaslık var bir de akıntı ama test negatif
Can'ım hiçbir belirtim yoktu lekelenme dışında kişiden kişiye degişiyorBenim de 4. Gün bugün gecikmenin. Sadce goguslerde hassaslık var bir de akıntı ama test negatif
Adet oldumCan'ım hiçbir belirtim yoktu lekelenme dışında kişiden kişiye degişiyor
Kıyamam sana ben üzülme sakınAdet oldum
Can'ım benim tamamen psikolojikBen hala bekliyorum ya kızlar benim reglim 5 gün olcak gecikiyor ve son 10 gündür kasık ağrısı oluyor ara ara ne olabilir acaba test yaptım negatif çıktıyarın doktora gidicem
Kesinlikle bu ağrı psikolojik değil çünkü uyku dan uyanıyorum geceleri bıçak gibi hızlı kısa süreli ağrı yarın doktora gidicem yarın 40. Günüm adet olmadım halaCan'ım benim tamamen psikolojik
2 ay önce doktora muayene olmuştum tertemiz demişti kist iltihap vs hiç bir problem yokCan'ım iltihap varmı
Benimde aynı oluyordu o beyninde olan bişey2 ay önce doktora muayene olmuştum tertemiz demişti kist iltihap vs hiç bir problem yok
Her şeyi yapıyorum neden hala olmuyo çok üzücüKıyamam sana ben üzülme sakın
Beyninde derken ?Benimde aynı oluyordu o beyninde olan bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?