hamilelik şüphesi olup test yapmaya korkanlar buraya:))

SİGARAYI BIRAKTIK DÜN BAKALIM içkiyide azalttık ayda bir içiyoz zaten evleneli 40 gün anca oluyo... ama yaş geçiyo diye istiyyoz bizde yaş 30 olcak bi iki ay sonra... o kürden sende yedin mi

Kızlar BAT'a 5 gün kaldı. Çok çok silik bir çizgi çıktı predictor early'de. Işığa bakınca anca gözüküyor. Sizce güvenilir midir? Daha önce bunu yaşayıp hamile olduğunu öğrenen oldu mu acaba?

D dayanamicam konuscam aman kuzum içki sigara bunlardan uzak olun bak sebep belli :) bunları bıraksın eşin pekmez ile bal arı sütü polen karışımı ile destekle.yediği içtiği o kadar önemli ki :) bende arada yedim şimdi kalanı hamilelikte yiyorum :)

Bel ağrısı vardı bir haftadır kasıkda ani ani batma vardı gögüslerde hassasiyet vardı cok sık sık acıkıyorum birde bir haftadır aşırı gaz vardı bir hafta oldu gecikeli
Benim de 4. Gün bugün gecikmenin. Sadce goguslerde hassaslık var bir de akıntı ama test negatif

Ben hala bekliyorum ya kızlar benim reglim 5 gün olcak gecikiyor ve son 10 gündür kasık ağrısı oluyor ara ara ne olabilir acaba test yaptım negatif çıktı yarın doktora gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…