hamilelik şüphesi varken radyosyona girdim bisey olur mu

dlkmuhammed

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2015
43
32
8
31
Kizlar oğlumu rotgene götürdum bende girdim hamilelik şüphesi var bisey olurmu hemen yazin cevap bekliyorum lütfen

Benimde böyle oldu hatta ben kendim girdim röntgene. Dokuz ay hep huzursuzdum. Çok sükür nur topu gibi bi kızım oldu. Rabbim korusun inşallah hiç bişey olmaz

QUOTE="DunyalaraBedelsin, post: 44837691, member: 714278"]Benimde böyle oldu hatta ben kendim girdim röntgene. Dokuz ay hep huzursuzdum. Çok sükür nur topu gibi bi kızım oldu. Rabbim korusun inşallah hiç bişey olmaz[/QUOTE]
Allah razi olsun kaç kere girdin birde çekildin mi başka sinin yaninda mi kaldin

Bende bir kere girdm ama karnimda tarifsiz bir agri var sabahtan beri halsizim etkisi var mi acaba

Ben tomografi cektirdim hemde 6 haftalik falan hamileymisim hbrim bile yoktu. Biraz gözümü korkuttular ama simdi binlerce sukurler olsunki cok saglikli bi bebisim var.

="zey-mur, post: 44838115, member: 722311"]Sadece şüphemi yoksa eminmisin hamilelikten. Şüpheyse belki adet olacaksin ve onun belirtisidir[/QUOTE]
Galiba ya idrar testinde cikti adetimde gecikti büyük ihtimal var bebis herhalde

]ne kadar rahatsın ya, testte çıkmış, gebelik şüphesi bile değil hamilesin baya bildiğin.
söyleseydin seni almazlardı ya da en azından kurşun yelek giydirirlerdi.
nasıl böyle risk alabildin yahu?
[/QUOTE]
Mecburen girdim oglumu yan liz birakmamak için girdim

benim bir arkadaşım da hamile olduğunu bilmeden röntgen çektirmiş ama kızı sağlıklı doğdu

Siz bu evlatlari ya çok rahat buluyonuz ya kolay doguruyonuz anlamadimm yaa.. Biz gözüne bakiyoz iki gün yasamiyo millet bile bile radyasyona giriyor tövbe yarabbimm yaa
Sen icini temiz tutarsan temiz cikar boş konusursan boş şeyler olur agzini hayra AC boş konuşma

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kendim röntgen çekindim hamile olduğumu bilmiyordum hatta bir kaçta ilaç kullanıyordum sorun yok dedi dr bakalım zaman gösterecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…