Hamilelik süphesi

My pure love

Canimdan öte bir can ❤
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
508
883
103
Slm arkadas bn 1.5 yillik evliyim ikimizdede bi sorun yok cok sukur psikolojik olarak bebeyimiz olmuyo neyse soruma gelelim bu ay yumurtlama gunumu yakaladim ve yumurtlama gunumden sonra kasiklarim ve belim agrimaya basladi beyaz akintim oluyo
Arada bas donmesi oluyo gogoslerim sis ve uclari nokta nokta kaparcklar oldugunu fark ettim bide kipriklerim ciftlesti sizce gebelik söz konusumu ha sunuda soyleyim bu ay sogan kuru uyguladim

Belirtilere cok takilma. Adet gunun gectiyse bi test yap. Belirtiler umudun oldugu icin psikolojik de olabilir. Buda adetinin gecikmesine neden olur. Sen iyice umitlenirsin. Olmamis gibi dusun. Ama tabiki insallah olmustur:)

Ins cnm bat 26 kocama dahi demedim suphelndigimi fark ettirmiyo ama bnden cok uzuluyo ins isteyen herkesnde bnimde olur

Canim ben adetime bi hafta kala idrar testi yaptim cok silik cikmisti sabah ilk idrarla bi test yap derim ins hamissindir allah hayirlisini versin

Büyüklerim adet gecikmeden hic bisey yapma derdi ben inatla 10 gun kala baslardim testlere ama bu ay anladım ki haklilarmis 2 tane test yaotim pozitif cikti kosa kosa hastaneye gittim 2.58 cikti ama adetime 3 gun vardi simdi pazartesiyi bekliyorum tekrar kan testi icin ama bugun bi sabah bide aksam 1 er kez acik kahverengi akintim oldu insallah hamileyimdir

Mrb kan testi sonucunuz nerdir varmi bebiş

Hamilesindir :)) bu sitede tanistigimiz bir arkadata senin gibi 3kusur cikmisti canim kan tahlili.biraz bekledi ve dun test yaptirdi 107 çökmüş yani hamile 5gun sonra tekrar kan testi yaptir.bu arada kendine dikkat et %90 hamilesin

Hamilesindir :)) bu sitede tanistigimiz bir arkadata senin gibi 3kusur cikmisti canim kan tahlili.biraz bekledi ve dun test yaptirdi 107 çökmüş yani hamile 5gun sonra tekrar kan testi yaptir.bu arada kendine dikkat et %90 hamilesin
adet oluyorum galiba

mrb kızlar artık moralim çökmeye başlıyo bebek düşünüyorz ama bu ay olmadı gibi adetim 7 gün geçti bugun kan baktırdım negatif beklediğim için mi adet olamıyorum acaba sinirim bozuluyor artık şimdi adet gecikmesi yasıyorum önümüzde ki ayın yumurtlama günü ne zman olur acaba of kafam da deli sorular:)

Stres yapinca acaba öldumü olmadimi diye düşününce hep gecikmeler oluyor canim oda insani daha çok umutlandiriyo.her ne kadar dusunmeyecegiz takmayacagiz destekte kendimizi yine hamilelik pskolojsi içinde buluyoruz kuzenimin stresten 40 gün hasta olmadigi biliyorum.en iyisi biraz zaman birakmak.zamana birakip takmayan insanların %90 i hamile kaliyo.bizler çok arastiriyo okuyoruz günü gününe takip yapiyoruz ve herşey plan program içinde olduğundan hep boyle gecikmeler streslere yasiyoruz.bende bu ay umursamamaya calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…