- 19 Mart 2016
- 508
- 883
- 103
- Konu Sahibi My pure love
-
Canim ben adetime bi hafta kala idrar testi yaptim cok silik cikmisti sabah ilk idrarla bi test yap derim ins hamissindir allah hayirlisini versinSlm arkadas bn 1.5 yillik evliyim ikimizdede bi sorun yok cok sukur psikolojik olarak bebeyimiz olmuyo neyse soruma gelelim bu ay yumurtlama gunumu yakaladim ve yumurtlama gunumden sonra kasiklarim ve belim agrimaya basladi beyaz akintim oluyo
Arada bas donmesi oluyo gogoslerim sis ve uclari nokta nokta kaparcklar oldugunu fark ettim bide kipriklerim ciftlesti sizce gebelik söz konusumu ha sunuda soyleyim bu ay sogan kuru uyguladim
Canım yumurtlama günün ne zamandıIns canim hakimizda hayirlisi olsun
Büyüklerim adet gecikmeden hic bisey yapma derdi ben inatla 10 gun kala baslardim testlere ama bu ay anladım ki haklilarmis 2 tane test yaotim pozitif cikti kosa kosa hastaneye gittim 2.58 cikti ama adetime 3 gun vardi simdi pazartesiyi bekliyorum tekrar kan testi icin ama bugun bi sabah bide aksam 1 er kez acik kahverengi akintim oldu insallah hamileyimdir
yarini bekliyorum adet gunum bugun henüz olmadim boyle giderse insallah yarin kan vericemMrb kan testi sonucunuz nerdir varmi bebiş
Büyüklerim adet gecikmeden hic bisey yapma derdi ben inatla 10 gun kala baslardim testlere ama bu ay anladım ki haklilarmis 2 tane test yaotim pozitif cikti kosa kosa hastaneye gittim 2.58 cikti ama adetime 3 gun vardi simdi pazartesiyi bekliyorum tekrar kan testi icin ama bugun bi sabah bide aksam 1 er kez acik kahverengi akintim oldu insallah hamileyimdir
adet oluyorum galibaHamilesindir :)) bu sitede tanistigimiz bir arkadata senin gibi 3kusur cikmisti canim kan tahlili.biraz bekledi ve dun test yaptirdi 107 çökmüş yani hamile 5gun sonra tekrar kan testi yaptir.bu arada kendine dikkat et %90 hamilesin
Ciddimisin üzüldüm canim. Hayirlisi olsun inş.bidahaki ayaadet oluyorum galiba
mrb kızlar artık moralim çökmeye başlıyo bebek düşünüyorz ama bu ay olmadı gibi adetim 7 gün geçti bugun kan baktırdım negatif beklediğim için mi adet olamıyorum acaba sinirim bozuluyor artık şimdi adet gecikmesi yasıyorum önümüzde ki ayın yumurtlama günü ne zman olur acaba of kafam da deli sorular:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?