hamilelik süreci...sizdede böyle oldu mu?

Kiraz_Mevsimi_54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
415
115
123
Kizlar merhaba...
ben 6 aylik hamileyim... bu süre icinde eskiye bakarak esimle iliskiye az giriyoruz... konusmaya calistim onunla tedirginim birsey olur diye dedi ama ara sira yinede oluyordu... bir hafta önce bebegim asiri derecede hareket etti ikimizde görebildik karnimin üstünden...:) sok olduk yani... ve ondan sonraki günler yaklasmak istedim...hayir kiraz ben korkuyorum dedi...birsey olursa bunun sorumlulugunu alamam dedi... tmm dedim bende ama daha 3 ay var... benimde canim bu ara cooook istiyor...okudum netde...kan dolasimi daha cok oluyormus... daha cok etkileniyormus hamile bayan... bu konuda ne yapacagim bilmiyorum...ayni durumlari yasayan ve yasamis olan varsa yorumlarinizi bekliyorum :)

dikkatli yapın..
ama yapın..
ne diyelim yani şimdi burda...

İçimde ki canlının zarar göreceği ihtimali varken (%50) bi ihtimal bile olsa yapmamak en doğrusu

şaka yapıyorum tatlım..
bi an gözümde erken doğum yapanlar arasındaki diyalog canlandı..
"yaaa şaaptık ondan erken oldu" der gibi...
kırdıysam özür dilerim..
Bi arkadaşım çok samimi hiç kesmeden devam ettiler 35. Hafta da acil sezeryana alındı aklıma ilk gelen buydu

Ah canımmm benım durumumu yazmısın yanı ben bunları bızzat yasadım karında cocuk var bıse olursa ben yasayamam dedı 9ay yapmadık dogurdum cocugu bu seferde benı anne olarak goruyomus yok mememden sut gelıyomus ben kutsal bıseymısım artk dedı karı koca olmamız kızım 3aylıkken yoluna gırdı erkekler cok korkuyor ne yaparsan ne dersen bos herseyı dedım doktor dıyo yapmamız lazım dedım yazıları okuttum ama sonuc olumsuzdu :) sen bebegınle ılgılen yapacak bıse yok :) allah saglıkla kucaguna almayı nasıp etsın ınsallah

Birsey olmaz ama kocan konsantre olamiyorsa cok zevkli de olmaz zannediyorum. Hamilelikte son aya kadar yapabilirsiniz diyorlar, bebege olan birsey yok. Risk almiyorsunuz yani dr birsey demediyse.

Doktorla konuşmak en mantıklısı. İlla olacak diyorsan doktorun zararı yok demesi etkili olabilir. Şahsen karnımda bebiş hareket ederken bilemiyorum... :)

Hiç birşeyde olmuyor çok sık olmaması koşulu ile tabi doktorunda yasaklanmaması lazım.. Ben 41. Haftada doğum yaptım.. İstatistiklere epey tersim demek ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…