hamilelik süreci...sizdede böyle oldu mu?

Bizde hamileligimin besinci ayinda birakmistik ikimizde bebege bisey olur diye korkuyoduk ama.insanin cani cok istiyor ne yalan soyliyim.ama nasil oldu bilemiyorum esimle kendimizi bisekilde tuttuk zaten karninda bebek istedigin gibi hareket edemiyosun benim icin yapmamak en iyisiydi canim cok istedigi zamanlar esimle yatmiyodum yada o uyuduktan sonra yatiyodum.dogum oldu kirkimiz cikti adam bana elini surmuyor alisti tabi kolaya.bi gun temizlik icin bebegimi kaynanamlara birakmistim esimi aradim eve gel diye.eve geldi ustune kapiyi kitledim yeter bu is bugun olucak baska turlu cikamazsin bu evden dedim ogunden sonrada normale donduk tabi minik ne zaman erken yatarsa

hamilelikte düşük tehlikesi yoksa hiçbir şey olmuyor diye biliyorum. şimdi hamilesin derler sonra anne oldun kutsalsın vs. sonrada araya mesafe girer. hamilede olsan annede olsan yapmak lazm. evliliğin gereklerinden biri bence

Bunun hamilelikle annelikle bi alakası yok caninin istemesi de yapman da gayet sıradan bişey canım aynı zamanlardayiz seninle benim de 7. Ay olucak yakinda ama doktorum hiicbisey olmaz dedi eşimin yanında sordum hatta özellikle duysun diye. Bebeğe zarar verme olasılığı yok gibi bişey tabi risksiz normal seyrinde devam eden bi hamilelikse
Sadece kendini çok kasmicaksin ters bi hareket yapmicaksin bide gobegine baskı yaptirtmicaksin o kadar. Istersen eşinle gidin doktora sende eşinin yanında sor veya doktoruna söyle durumu o esine anlatır zaten

Kizlar merhaba...
ben 6 aylik hamileyim... bu süre icinde eskiye bakarak esimle iliskiye az giriyoruz... konusmaya calistim onunla tedirginim birsey olur diye dedi ama ara sira yinede oluyordu... bir hafta önce bebegim asiri derecede hareket etti ikimizde görebildik karnimin üstünden...:) sok olduk yani... ve ondan sonraki günler yaklasmak istedim...hayir kiraz ben korkuyorum dedi...birsey olursa bunun sorumlulugunu alamam dedi... tmm dedim bende ama daha 3 ay var... benimde canim bu ara cooook istiyor...okudum netde...kan dolasimi daha cok oluyormus... daha cok etkileniyormus hamile bayan... bu konuda ne yapacagim bilmiyorum...ayni durumlari yasayan ve yasamis olan varsa yorumlarinizi bekliyorum :)
Biz de başlarda tedirgin oluyoduk bişey olur mu diye ama dikkatli olduğun sürece hiçbişey olmaz merak etme. İlişkiden sonra hareketlerini izle hareketli olması sağlıklı olduğu anlamına geliyor. Hem normal doğum istiyorsan doktorlar bunu tavsiye bile ediyorlar. Psikolojin için de çok faydalı. Ben son güne kadar yaptım Allaha çok şükür kızım şuan yanımda

Biz hic ara vermedik :KK53: Ama benim esim de korkuyor bebege bi sey olur diye. Doktorumuz bir problem yok iliski icin dedi. O da biraz rahatlattı. Ama hamilelikte libido tavan yapiyor sanirim:KK8:

Ilk 3 ay ve son 3 ay tehlikelidir. Ilk 3 ay dusuge son 3 ay doguma sebep olabilir. Sık disini biraz. Rahimde kasilma olacagından vucut dogum basliyor olarak algiliyor. Ayrica butun erkekler cekinir bu bir gercek

Sayfaları okudum. Kimi yap kimi yapma diyor. Bana da çevremde hiç sormadığım halde yapma birşey olur diyenler de oldu, yap doğumun kolay geçer diyenler de oldu. En iyisi doktoruna sor. Riskli bir durum yoksa sakıncası olmaz bence. Ama buna doktorun karar versin.

Geçen burada konuya denk geldim hamileydi bayan, ilişkiden sonra kanamam oldu diye
çok korkuyordu bir şey olmuş mudur diye.

Bence bu endişeyi yaşamak yerine, o hasreti çekmek daha iyidir :KK53:

Back
X