Hamilelik süreci

Sevencocukluben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2021
12
2
1
43
Merhabalar 40 yaşından sonra hamile kalanlar varmı acaba süreçle ilgili bilgi verebilecek tabi dogum sonrası içinde tecrübelerinizi yazabilirmisiniz

Benim arkadaşımın annesi 45 yasinda hamile kaldı.oglu oldu şimdi okula gidecek
Birde komşumuz 50 yaşından sonra hamile kalmıştı kazara oda doğum yaptı bebekde annede sağlıklı

Benim arkadaşımın annesi 45 yasinda hamile kaldı.oglu oldu şimdi okula gidecek
Birde komşumuz 50 yaşından sonra hamile kalmıştı kazara oda doğum yaptı bebekde annede sağlıklı
Ben biraz ihtiyaçlarına yetişebilirmiyim yetebilirmiyim kaygısındayım tabi birde gebelik nasıl olur genç yaşta oldugu kadar rahat geçermi

Ben biraz ihtiyaçlarına yetişebilirmiyim yetebilirmiyim kaygısındayım tabi birde gebelik nasıl olur genç yaşta oldugu kadar rahat geçermi
Ben genç yaşta ilk hamileligimi yaşadım çok şükür çok rahattı.
Ama tabi yaş ilerledikçe zor olabilir
Bende şuan bebek istiyorum uğraşıyoruz nasip olmadı ama illaki zorlanırız diye düşünüyorum.
O dediğim insanların hamilelikleri o biliyorum ama zorluklarını bilmiyorum açıkçası
Ama bebek doğsun yetisirsiniz,yetersiniz o konuda rahat olun.

Mevlam isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bende 4 ay sonra denemeye başlayacağım umarım ikimizede en kısa zamanda sağlıkla nasip olur sonrasındada Rabbim yardımcımız olur inşallah

teyen herkese nasip etsin in

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…