hamilelik sürecinde gergin olan varmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Arkadaşlar,normalde sakin yapıda bir insanım.fakat hamilelik sürecinde,özellikle son zamanlarda çok gergin ve alıngan olduğumu farkettim.çevremdekilerin espirilerine bile tahammül edemeyip,çok rahat bozabiliyorum onları.sonrada abarttığımı düşünüp üzülüyorum.böyle durumlar yaşayanlar varmı?sakin olmak için neler yapıyorsunuz?

walla bir dönem bende çok oldu gerginlik , ufacık bişeye bile kızıyordum , ama şu aralar iyiyim .. adet dönemine mi denk geliyor tam farkında değilim bu gerginliğin , ama geçici ..

bende aksine kedi gibi oldum :D sessiz sakin .. sadece yüksek sese tahammlüm yok ve kalabaliga..onun disinda cok uyumlu oldum ..önceden daha hircin dim ..

dönem dönem değişiyo canım bazen iyi bazen tam aksi olabiliyorumm.. ama şu aralar gayet sakinimm diyebilirimm:icecream:

Ben çok gergin ve hırçınım. Zeten hamile kalmadan öncede herşeyi kafama takardım. Şimdi de takıyorum .kafamçokkarıştı Bebeğime birşey olacak diye ödüm patlıyor. Görseniz ne paranoyalar kuruyorum kafamda
Aslında hiç iyi bir şey değil bu stresle yaşamak.
Allah sonumu hayır etsin.

bende tam tersi oldu normalde sinirlendiğim şeyleri doğal karşılar oldum aferim kızıma şimdiden annesini büyütüyor:nazar:

ah ah bole deli kardesler falan varken insan nasil sakin olur ki

zaten sinirliyim aslinda simdi daha beter oldum

başlarda hamilelğigin sinirliydim ama şimdi kuzu gibiyim stres yaratmamaya calışıyorum benim ve bebegimin saglıgı acısındana.s.

ben sürekli gerginim kızlar ya...çarpıntım daçok fazla...hatta kalbimin üstünde sürekli hafifbi ağrı var..daha önceden panik ataklıydım..çok uzun sürmüştü...acaba yeni yeni tekrarlamaya mı başladı bilemiyorum...uyuyamıyorum,bazen çıldıracak gibioluyorum..sanki kalpkrizi geçiricem.

bende çok gerginim ve sinirliyimm.anne hamilelik süresince nasıl olursa bebişide öyle olurmuş doğduktan sonra:( inşallah oyle olmaz tabii :(

Ben De çok Duygusal Ve Alingandim Zavalli Kociş O Dönemlerde Az Mi çekti Beni Ama Son 1 Aydir Biraz Daha Sakinim Inşallah Yine Başa Dönmem Alingan Halimi Ben Bile çekemiyorum Etraftakiler Napsin

Kızlar bende acayip kızgın,sinirli tahammülsüz oldum çıktım .

Bugün arkadaşlar sordular bişey mi yaptık, bize mi kızdın diye :((

Çok gerginim ben.Herşeye kızıyorum,ağlıyorum.Bunalımdamıyım neyim :((

valla bende kafayı yemek uzereyım ailemden uzaktayım kımse yook yanoımda komsuda yok evde tıkılıp kaldım yanı durumum vahım

ben sürekli gerginim kızlar ya...çarpıntım daçok fazla...hatta kalbimin üstünde sürekli hafifbi ağrı var..daha önceden panik ataklıydım..çok uzun sürmüştü...acaba yeni yeni tekrarlamaya mı başladı bilemiyorum...uyuyamıyorum,bazen çıldıracak gibioluyorum..sanki kalpkrizi geçiricem.

merhaba,bende panik atak hastasıyım.fakat hamilelikte şükür azaldı.herşeye iyi tarafından bakmaya çalışıyorum.hatta gerginliğimde geçti.regl tarihlerimde gergin olduğumu farkettim.sakin müzikler dinlemeni tavsiye ederim.ya sabır diyeceğiz artık.

ay bende çok alınganımm herşeye hemen ağlayıveriyorumm yapmayım diyorum ama elimde deil akmaya hazır 2 damla göz yaşım bişey olsa hemen başlıyorum ağlamaya gerginlikte var hafiften bişey olsa bağırıyorum hemen aman inş geçer en kısa süredee eşime kıyamıyorum yazık çekio ölee napsınn üzülüo ben ağlayıncada kendini suçlu hissedio napalım çekicezz anneliğin verdiği bişi herhalde...:)

ayyy bende çok çabuk sinirleniryorum ve hemen ağlamay başlıyorum kendimi zor tutuyorum ağlalamk için..kimseye belli etmiyorum ama nerdeyse etrafımdaki herkese çok kızıyorum...birini kırıcam dıyede korkuyorum kendimi zor frenliyorum...

ay dün bi ağladım sormayın kızlarr eşimde bişi demedi ama hemen başladım ağlamaya bide ondan saklamaya çalışıyorumm:)ama saklayamdımm oo suratıma bakınca birden salıverdim kendimii eşimde şaşırdı yazık üzüldü sarıldı etti ama neden öle oldum anlayamadım sinirlerim boşaldı herhalde bir andaa...

Back
X