- 3 Nisan 2016
- 912
- 628
- 23
- Konu Sahibi esmeringunlugu
-
pimpirikli olduğumun bende farkındayım, öyleyim diyorum zaten, içiniz şiştiyse bunu yorum olarak belirtmeseydiniz zaten stresli bir süreçteyimİcim şişti be ablacımm....siz kötüyü çağırıyorsunuz bu kadar pimpirikli olmayin..
evet ev hanımıyım, gün içinde illaki ilgilendiğim birşeyler oluyor ama yine de hep düşünüyorumİlgini dağıt canım.oyalanacak bişey bul çalışmıyorsan
Stres bebeğe zarar verir unutma
Evhamını anlıyorum ama olacaksa olur zaten önüne geçemezsinevet ev hanımıyım, gün içinde illaki ilgilendiğim birşeyler oluyor ama yine de hep düşünüyorum
Evet hep bebek kitaplari okuyorum bilgilenmeye calisiyorum, biraz olsun rahatladim suanEvhamını anlıyorum ama olacaksa olur zaten önüne geçemezsin
Yalnız iş yaparkende takar insan.
Kitap al bebek dergileri ya da
Yalnız kalma sohbet edecek birileri olsun etrafında
Kesinlikle haklisiniz, Rabbim ne derse o elbette, biraz daha rahatladim mesela suan. Insallah saglikla sihatle kucaginiza alirsiniz yavrunuzubu hamileliğimden önce 3 düşüğüm var, bu da tüp bebekle oldu. tamam ilki kadar kontrolsüz sevinme durumu yaşamadım ama senin gibi de olmadım. bebeğim Allaha emanet. benim üzülmem stres yapmam hiçbirşeyi değiştirmeyecek ki.. Rabbim dilerse doğup kucağıma gelecek, dilemezse olmayacak. kendini üzmenin sana da bebeğine de faydası yok, ikinizin iyiliği için de relax olmaya çalış biraz daha.
Kesinlikle oyle farkindayim..Sürekli doppler a maruz bırakmak da bebeğe zarar verir.
Evet kesinlikle haklisiniz. Zaten benim yok denecek kadar az bulantilarim en basindan beri boyleydi. Ama ben yinede az da olsa niye bulanmadi acaba bugun diye endise ediyorum sacma bir sekilde. Ama doktorum bile diyor bisa evham yapma senin zaten bulantin az. Haklisiniz..sonuna kadarOff biraz sakin ol delireceksin yoksa doğuma kadar..
Benim de ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı ama ikincide hiç senin kadar paranoya yapmadım o yüzden anlayamıyorum.
Ben de kalp atışlarını duymadan, kesenin geliştiğine şahit olmadan ve 16.haftada hareketini hissetmeden önce tedirgindim ama senin kadar gergin değildim. 10 haftalıkken kanamam oldu 10 gün evde yattım. En gergin olduğum zaman o zamandı. Hareketlerini hissetmeye başlayınca rahatlıyor insan sabret.
Mide bulantım da 13.haftada azaldı 14 de komple bitmişti. Mide bulantıların bitince ne yapacaksın eve usg cihazı mı alacaksın?
Yapma böyle bebeğin de hissediyor senin gerginliğini. Rahim de kasılır, gerilir çünkü böyle stresten.
Bebek için el işi hazırlık yap. Kafanı dağıt. Çalışmıyorsan çalışmaya başla. Kitap oku falan..
Evet sanirim boyle dusunmeliyimŞimdiden böyleysen bebek doğunca bi saniye gözünü kırpmazsın sen. Sen de rahmindeki bebek de dünyadaki milyarlarca insan da Allah'a emanet. Kendini böyle telkin et yoksa ruh hastası olursun.
Dunyadaki en olumlu insanimdir emin olun ben bile sasiriyorum halime. Herseye olumlu bakan ben bu olayda istemsiz evham yapiyorumAğzım açık okudum ne kadar abartılı hareketler ya. Deliricem, fıttırıcam, aklımı kaçırıcam diye 10 kez yazmışsınız olumsuzu çağırdığınızın farkında mısınız. Olumlu düşünün öyle olmasa bile sesli olarak olumlu cümleler kurun. Yazık bebeğe de size de
Degilmiii :)İlkinde bulantıdan ağlardım.su içebildim sadece bi dönem
İkinci de gram bulantım olmadı mesela.
İlki gibi olacak diye bulantım başlamadan ilaç sormustum dr a
Gerek kalmamıştı tabi
Sen daha hormonların tepende horon çekecek onu düşün
Tabi ki böyle düşünmelisin. Yürüme çağında bebe var evde her gün gözümün önünde yaralanmanın eşiğinden çeşitli tehlikelerin ucundan kıl payı dönüyor. Gereken önlemi alıp göz kulak olmak haricinde elimden ne gelir? Gerisi Allah'a emanet işte. Düşünerek kafayı yersin.Evet sanirim boyle dusunmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?