Hamilelik suresi

Adigeya01

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2013
9
0
6
35
Adana
Selam
Bayanlar😊😊 evli olan ablalarim evlendikten nekadar zaman sonra bebis dusunulur 1 ay cokmu erken esim cok istiorda aslina bakilirsa bende istiorum
Ama etrafdan cekiniorum😏😏😏

ikinizde istiyorsanız kimene canım :) karı koca sizin vereceğiniz karar ve Allahın takdiri.
ben evlendikten 1 sene sonra hamile kaldım.yani tavsiyem birkaç ay enazından tadını çıkarın :) ama yok illa istiyoruz diyorsanız yap gitsin.kimseyi ilgilendirmez.kocanla senin kararın.

hıı bi de tabi şu var,siz istiyorsunuzda bakalım hemen olacak mı? malum aylarca uğraşan insanlar var. herşeyin hayırlısı canım ;)

Son düzenleme:
Selam
Bayanlar evli olan ablalarim evlendikten nekadar zaman sonra bebis dusunulur 1 ay cokmu erken esim cok istiorda aslina bakilirsa bende istiorum
Ama etrafdan cekiniorum

eğer hemen istiyorsanız hiç beklemeyin bence.bizde hemen istedik ve ben ancak 5. ayda hamile kalabildim.diğer arkadaşında dediği gibi isteyince hemen olmuyor zaten.etraftan çekinmene gerek yok.erken olsa aceleniz neydi derler geç olunca çocukları olmuyor derler.kısacası onları susturamazsınız :)

Annenin yaşı ne kadar küçükse hamileliği o kadar güzel geçiriyor. Yaşınız gençken yapın. Bir daha bu enerjiye sahip olamayabilirsiniz.

Back
X