Hamilelik Sürprizlerimiz Nasil Olacak

Love of Coffee

you're all I need☝
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2014
788
460
108
34
:anneadayı: Merhaba hanimlar , henuz hamile değilim ama nedense bugünlerde hamile olduğumu nasıl söylerim diye düşünüyorum sürpriz olsun istiyorum , peki sizler hamile olduğunuzu eşinizle , ailelerinize nasıl söylediniz , neler hissetttiniz orijinal fikirlerinizi bekliyorum merakla

IMG_20170609_171834984.webp IMG_20170609_172605876.webp

Malesef canım hamile değilim :KK43: eğer olursa böyle bir süpriz yaparim diye almıştım ama 1senedir dolapta duruyor..
Kıyamam Allah nasip etsin inşallah en yakın zamanda sağlıklı tonton bı bebiş size , ben de değilim henüz ama nedense bu konuyu düşünüyorum bugünlerde
Geçen sene bi tv izlemistim adam bebek istiyor ve eşine gizli gizli ütü sepetine bebek kıyafetleri karıştırıyor , kadın da bı müddet sonra buluyor tabi çok romantik oluyor yani benim çok hoşuma gitmişti
Ben de hamile olduğumda eşime böyle yapmak istiyorum , çamaşırların arasına bir iki tane zıbın koyucam dicem ki karnım ağrıyor canım sen asar misin çamaşırları , veeeee surprizzzz:KK49:
Hatta kameraya kaydetmek istiyorum bu anı ilerde izleriz diye

Kıyamam Allah nasip etsin inşallah en yakın zamanda sağlıklı tonton bı bebiş size , ben de değilim henüz ama nedense bu konuyu düşünüyorum bugünlerde
Geçen sene bi tv izlemistim adam bebek istiyor ve eşine gizli gizli ütü sepetine bebek kıyafetleri karıştırıyor , kadın da bı müddet sonra buluyor tabi çok romantik oluyor yani benim çok hoşuma gitmişti
Ben de hamile olduğumda eşime böyle yapmak istiyorum , çamaşırların arasına bir iki tane zıbın koyucam dicem ki karnım ağrıyor canım sen asar misin çamaşırları , veeeee surprizzzz:KK49:
Hatta kameraya kaydetmek istiyorum bu anı ilerde izleriz diye
Çok güzel bir fikirmiş gercekten. :-)
Ne kadardir istiyorsunuz bebek

Valla ben hamile kalırsam eve gelmeden önce NOT ve bebek ayakkabısını kapının önüne asıcam öyle vermek istyrm haberi bellidir olmaz tez canlıyı ben bide baktın canm hamileyimmmmmmm diye bagirabilirimde yada gebelik testini guzel notlarlawatsap üzerinden atabilirim ayyy öğün bi gelsinde

Valla ben hamile kalırsam eve gelmeden önce NOT ve bebek ayakkabısını kapının önüne asıcam öyle vermek istyrm haberi bellidir olmaz tez canlıyı ben bide baktın canm hamileyimmmmmmm diye bagirabilirimde yada gebelik testini guzel notlarlawatsap üzerinden atabilirim ayyy öğün bi gelsinde
Bebek ayakkabısı da güzel fikirmis evet :KK200:
İnsan heyecandan direk bağıra dabilir evet ama kapıya asarsak apartmandan öğrenirler esimizden önce :KK45:
Çok hevesli hepsi de ya Instagram'da falan öyle güzel şeyler paylasiyolar ki çok güzel çok tatlılar hepsi insan hevesleniyo

Bebek ayakkabısı da güzel fikirmis evet :KK200:
İnsan heyecandan direk bağıra dabilir evet ama kapıya asarsak apartmandan öğrenirler esimizden önce :KK45:
Çok hevesli hepsi de ya Instagram'da falan öyle güzel şeyler paylasiyolar ki çok güzel çok tatlılar hepsi insan hevesleniyo
Canm ben müstakil yerde otryorum 2 katlı evim ondan tek biz görebiliriz

O 1 yıl canm 3 yıl çok bence
Öyle demişti bir doktor arkadaşıma yeni evliyken muayeneye gitmişti bebek için .
Tabi yaş genç ise 3 yıl en az kendiliğinden olmasını beklemeyin tavsiye ederler benim yaşım 26 pek de bekleyecek vaktim yok aslında en fazla 2 3 sene sanırım sağlıklı bir doğum için bilemedim ki

Gebeliğimi öğrenmenin heyecanıyla sürpriz yapmayı hiç düşünememiştim, öğrenir öğrenmez direk aradım söyledim :d kısmet artık 2.ye : )

Bizim yakin arkadaslarimiz var bize bu cocui konusunda da cok destek oldular. Onlari cagirip yemek flan yapicam hersey normalmiş gbi sonrasinda hadi sessiz sinema oynayalim dicem. Esimle ben olacaz dogal olarak ona ben anlaticam bikac anlatimdan sonra.

Yerli
Iki kelime
1.si BEN
2.si HAMILEYIM

Sonra birlestirdiginde esim ben hamileyim dicek bende o sirada testimi cikarip ona gostericem arkadaslarimizda bizi kameraya cekiyor olacak. :)

:anneadayı: Merhaba hanimlar , henuz hamile değilim ama nedense bugünlerde hamile olduğumu nasıl söylerim diye düşünüyorum sürpriz olsun istiyorum , peki sizler hamile olduğunuzu eşinizle , ailelerinize nasıl söylediniz , neler hissetttiniz orijinal fikirlerinizi bekliyorum merakla
kızlar ben 5 dk sonra test yapacağım artık dayanamayacağım şüpheden en son 27 temmuzda adet oldum ama adetlerim şaşmıştı 3 aydır.şimdi yapıp gelecem dua edin nolur

Back
X