- 4 Kasım 2014
- 788
- 460
- 108
- 34
- Konu Sahibi Love of Coffee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa çok sevimli bunlar , peki tepkisi nasil oldu bir de bu sanırım bebeğin cinsiyeti sürprizi :)
Malesef canım hamile değilimYaaa çok sevimli bunlar , peki tepkisi nasil oldu bir de bu sanırım bebeğin cinsiyeti sürprizi :)
Kıyamam Allah nasip etsin inşallah en yakın zamanda sağlıklı tonton bı bebiş size , ben de değilim henüz ama nedense bu konuyu düşünüyorum bugünlerdeMalesef canım hamile değilimeğer olursa böyle bir süpriz yaparim diye almıştım ama 1senedir dolapta duruyor..
Çok güzel bir fikirmiş gercekten.Kıyamam Allah nasip etsin inşallah en yakın zamanda sağlıklı tonton bı bebiş size , ben de değilim henüz ama nedense bu konuyu düşünüyorum bugünlerde
Geçen sene bi tv izlemistim adam bebek istiyor ve eşine gizli gizli ütü sepetine bebek kıyafetleri karıştırıyor , kadın da bı müddet sonra buluyor tabi çok romantik oluyor yani benim çok hoşuma gitmişti
Ben de hamile olduğumda eşime böyle yapmak istiyorum , çamaşırların arasına bir iki tane zıbın koyucam dicem ki karnım ağrıyor canım sen asar misin çamaşırları , veeeee surprizzzz
Hatta kameraya kaydetmek istiyorum bu anı ilerde izleriz diye
Valla daha 1 yıllık evliyiz düşünmüyoruz aslında bakalım ne zaman nasipse işteÇok güzel bir fikirmiş gercekten.
Ne kadardir istiyorsunuz bebek
İnsallah çok beklemezsiniz canım ben 2bucuk yıldir istiyorumValla daha 1 yıllık evliyiz düşünmüyoruz aslında bakalım ne zaman nasipse işte
Siz ne zamandır istiyordunuz
Olur olur Allah'ın izniyle neden olmasın uzmanlar diyor en az 3 yıl kendinizi bırakın eğer olmazsa bir doktora danışın diyeİnsallah çok beklemezsiniz canım ben 2bucuk yıldir istiyorum
Bebek ayakkabısı da güzel fikirmis evetValla ben hamile kalırsam eve gelmeden önce NOT ve bebek ayakkabısını kapının önüne asıcam öyle vermek istyrm haberi bellidir olmaz tez canlıyı ben bide baktın canm hamileyimmmmmmm diye bagirabilirimde yada gebelik testini guzel notlarlawatsap üzerinden atabilirim ayyy öğün bi gelsinde
O 1 yıl canm 3 yıl çok benceOlur olur Allah'ın izniyle neden olmasın uzmanlar diyor en az 3 yıl kendinizi bırakın eğer olmazsa bir doktora danışın diye
Canm ben müstakil yerde otryorum 2 katlı evim ondan tek biz görebilirizBebek ayakkabısı da güzel fikirmis evet
İnsan heyecandan direk bağıra dabilir evet ama kapıya asarsak apartmandan öğrenirler esimizden önce
Çok hevesli hepsi de ya Instagram'da falan öyle güzel şeyler paylasiyolar ki çok güzel çok tatlılar hepsi insan hevesleniyo
Oo supermis o zaman bütün çılgın Sürprizlerimiz yapabilirsinizCanm ben müstakil yerde otryorum 2 katlı evim ondan tek biz görebiliriz
Öyle demişti bir doktor arkadaşıma yeni evliyken muayeneye gitmişti bebek için .O 1 yıl canm 3 yıl çok bence
Aynen öyle canmOo supermis o zaman bütün çılgın Sürprizlerimiz yapabilirsiniz![]()
İkinciye kesin yapın ve videoya da çekin çok tatlı olurGebeliğimi öğrenmenin heyecanıyla sürpriz yapmayı hiç düşünememiştim, öğrenir öğrenmez direk aradım söyledim :d kısmet artık 2.ye : )
kızlar ben 5 dk sonra test yapacağım artık dayanamayacağım şüpheden en son 27 temmuzda adet oldum ama adetlerim şaşmıştı 3 aydır.şimdi yapıp gelecem dua edin nolurMerhaba hanimlar , henuz hamile değilim ama nedense bugünlerde hamile olduğumu nasıl söylerim diye düşünüyorum sürpriz olsun istiyorum , peki sizler hamile olduğunuzu eşinizle , ailelerinize nasıl söylediniz , neler hissetttiniz orijinal fikirlerinizi bekliyorum merakla