- Konu Sahibi tupbebekanne
-
Bugün de böyle çıktı bata 4-5 gün var...ama kaset test yaptım hayalet çizgi bile görünmediCanım çok silik benim de böyle gibiydi şu an bende takip ediyorum benim de koyulaşıyor gibi inşallah senin de koyulaşır bebişlerimiz bizimledir
Sagol canım teşekkür ederimYaa çok güzel bebiş var demekUmarım sorunsuzca geçer süreç...
Kan testi yaptır en kesin sonuç umarım vardırBugün de böyle çıktı bata 4-5 gün var...ama kaset test yaptım hayalet çizgi bile görünmedi
Kan testi yaptır en kesin sonuç umarım vardır
Bugün daha belirgin çıktı açık pembe silik bir çizgi ve kaset test yaptım o da gölge gibi çıktıKan testi yaptır en kesin sonuç umarım vardır
Merhaba kan testinin sonucu ne cikti insallah bebis vardirBugün daha belirgin çıktı açık pembe silik bir çizgi ve kaset test yaptım o da gölge gibi çıktıben de dayanamadım kan verdim bugün bakalım ne çıkacak
Ay çok sevindim canım inşallah kelebeğin karnındadırBugün daha belirgin çıktı açık pembe silik bir çizgi ve kaset test yaptım o da gölge gibi çıktıben de dayanamadım kan verdim bugün bakalım ne çıkacak
Dün kan vermiştim bugün çıktı beta değerim 3 maalesefAy çok sevindim canım inşallah kelebeğin karnındadır
Düşük çıkmış canım kan değerin ama inşallah artarDün kan vermiştim bugün çıktı beta değerim 3 maalesefüstteki dün kandan önce yaptığım test. Alttaki bugün sabah yaptığım. Sanki bir tık koyulaşma var ama bilemiyorum...değer çok düşük. Bata 1-2 gün var sanırım. Bebiş vardır umarım Sen bir daha kan verdin mi artmış mı?
Hadi yaaDüşük çıkmış canım kan değerin ama inşallah artarBen bidaha kan vermedim bugün idrar testi yaptığımda 2.çizgi çıkmadı bile bende korkuyorum
Hayır canım kaset değildi bilmiyorum niye böyle çıktı tekrar test yapmaya da korkar oldum hayırlısı herşeyinHadi yaabelki test bozuktur başka bir markayla tekrar dene bence. Kasetmiydi testin?
Kaset test en doğru olan diğerlerine güvenme bence inşallah sağlıklıdır halaHayır canım kaset değildi bilmiyorum niye böyle çıktı tekrar test yapmaya da korkar oldum hayırlısı herşeyin
Sagol canım inşallah bebişlerimiz bizimledir umarım yaKaset test en doğru olan diğerlerine güvenme bence inşallah sağlıklıdır hala
İnşallah canım ikimiz de müjdeli haberleri veririzSagol canım inşallah bebişlerimiz bizimledir umarım ya
Yaptığın testin markası neydi? Ben sabah kaset yaptım yine pembe belirgin çıktı. Şimdi erken gebelik testi yapayım dedim kesin kızarık olur dye düşündüm ama hayalet çizgi bile çıkmadı...bence testler bozukSagol canım inşallah bebişlerimiz bizimledir umarım ya
Değişik bi markanındı canım ama ben kan verdim bugün ve hcg 3 çıktı maalesefYaptığın testin markası neydi? Ben sabah kaset yaptım yine pembe belirgin çıktı. Şimdi erken gebelik testi yapayım dedim kesin kızarık olur dye düşündüm ama hayalet çizgi bile çıkmadı...bence testler bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?