Hamilelik testi için sabırsızlananlar buraya

Ahh biz kadınlar ama napalım yani alla halla

Banane ben onuda kıskanırım ben yanına girerdim kesin
alemsin canım yaa onlar zaten öyle bi ortamda öyle bişey yaptıkları için yeterince utanp mahcup oluyolar akılları fesatlıga çalısacak durumda olmuyo yani ... neyse arkadaslar sohbetinize doyum olmaz ben yatıyorum biraz daha yatmazsam çocuk için hastaneye değil boşanmak için mahkemeye gidicem galiba benimki gel artık çocuğu benle yapcan bilgisayrla değil diyoiyi geceler size

Canım maçın var ve sen burdasın git ve aklını başından al

Ah kuzum yaa seninle hemen hemen aynı duyguları paylaşıyoruz eltim benden 9 Ay önce evlendi biz nisanliyken çocuk asla düşünmediğini söylüyordu. Benim eşim en büyük çocuk. Bana soruyordu biz nisanliyken çocuk yapacakmisiniz diye bende Allah verirse tabiki istiyorum diyordum. Ben öyle dedim diye hemen çalışmalara başladı sırf benden önce olsun diye. İlk torun olsun diye. Allah herkesin kalbine göre versin asla kiskanmiyorum ama benim kurduğum bütün hayalleri o gerçekleştirecek

Yanliz siz benden farklisiniz.
Bende soylemiyorum eltime bebişimizin olmadigini.
Cunku cok cirkin yarislara giriyor benimle. Daha evli degiller cocuk dusunuyor.

Ayrica bende istemiyordum ama birden insanin icine o duygu geliyo.

Ben farkli biseyden bahsediyorum
Ben 2 senelik evliyim o daha evli degil evlendigi ay hamile kalma peşnde. O hamile kalirsa ben ne yaparim diyorum.

Biliyorum yazdıklarını çok iyi okudum tatlım zaten cevabimin başında hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz dedim sonuçta benzer konular oyusden çünkü oda benden çocuk istediğimi duyunca hemen hamile kalma peşine düştü anlatmak istediğim buydu. Neyse Allah gönlüne göre versin

Ne zaman evleniyolar

Ya bak bende hırs yaptım şimdi inşallah bu ay tutmuşturda düğünlerine böyle gidersin. Oda görür gününü

Reglim cnm :)
Bu ay hayıt tohumu ve yakı denicem birde ovulasyon testi.
Gercekten oluruna birakinca bir bakiyorsun ki aylar geçmiş..!
En son oluruna biraktigim ay arkadasim hamile oldugunu soylemişti. Şmdi 7 aylik olmuş. Zaman geciyoooorrrr

O zman bizde elimizden ne geliyorsa yapalım bacım bende araştırim ge gerekiyorsa artık otu bitkisi kürü Mürü ne varsa artık

Yapmadigm pek bisey kaldimi bilmiyorum.
Sen ne durumdasin :)
Hala bekleyiş içindeyim 7 gün kaldı.. portaldan gün gün hamilelik tablosuna bakıyorum 9 10. Günlerde gebelik kesesi oluşmuş olurmuş yani regle 4 5 gün kala inşallah olmuştur bebişim..
sende sıkma canını bunlar hep stresten şu Reglin bi bitsin ilişkiye girmeden abdestinizi güzelce alın niyet edin inşallah olur

Inşallah cnm gelmiştir bebişin...
2 sendir olmuyo olunca da hiç inanmıcam galiba dogurana kadar kısmet :)
Senin ikincimiydi

Evet kısmet olursa eğer 2. Olucak 2 buçuk yaşında bir kızım var. Bu arada 22 yaşındayım

Allah bagışlasın canm.
Bende oncelik saglikli olmasi sonrada bir kızım olmasını cok istiyorum allah gonlume gore versin.
Erkek olursa da cok sevinirim ama hayalim kız :)
Kucuklugumde hep ikiz istemiştim ama çok zor gozum korktu...
Allahim hayirlisini hayirli zamanda verir inşallah.
Sende bir test yapsana.
Kuzeniminki 1 hafta kala silik çıkmıştı

Gösterir mi ki yani

Gösterir mi ki yani

Kesin gosterir diyemem ama gosteren de var bende sasiriyorum 1 hafta kala ogrenenlere ama var yani..
Negatif cikarsa tekrarlarsin. Negatifin yanilma payi baya var cunku.
Hatta kuzenim silik cikinca kan vermişti hamile degilim diye 53 cikmişti...

Ayy kararsızım ya yapsam mı acaba ama bnm moralim bozulur eğer çıkmazsa ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…