Ahh biz kadınlar ama napalım yani alla hallabende çok kıskancım o oadaya girince aklıma bin türlü şey geldi öyle kapının önünde dikilp beklemiştim arkasından kadın falan giriyomu diyeaman Allah ım bendeki düşünceye bak sonra eşim odadan çıkarken odaya bi göz atmıstım boştu:))
Halletmesin maf ederim onu parçalarım dayanamamAmannn bir işlerini de tek hallettsinler.!!!
alemsin canım yaaBanane ben onuda kıskanırımben yanına girerdim kesin
Canım maçın var ve sen burdasın git ve aklını başından alalemsin canım yaaonlar zaten öyle bi ortamda öyle bişey yaptıkları için yeterince utanp mahcup oluyolar akılları fesatlıga çalısacak durumda olmuyo yani ... neyse arkadaslar sohbetinize doyum olmaz ben yatıyorum biraz daha yatmazsam çocuk için hastaneye değil boşanmak için mahkemeye gidicem galiba benimki gel artık çocuğu benle yapcan bilgisayrla değil diyo iyi geceler size
Ah kuzum yaa seninle hemen hemen aynı duyguları paylaşıyoruzBende de olmamışti 19 gun reglim gecikmişti ogrendigimde 6 haftalik olmuştu.
Hic beklemiyordum. Idrar testleride negatifti silik bile yoktu düsün yani.
Allah kismet etmedi belkide istemedigim icindi.
Ama sonra istedim gercekten cok istedim 2 sene oldu hala olmadi.
Bir yandan eşime kiziyorum beni cok heveslendirdi o cok istiyor diye istedim belki. Bebek severken gozleri doluyor.
Kaynım evlenecek bu sene. Eltim hamile kalirsa hiç dusunemiyorum kendimi kiskanclik asla degil allah her isteyene versin. Ama 2 senedir istedigin ilk torunu vermek istedigin her ay acaba olursa haberini nasil versem diye hayal ettigin şeyi senin hayalini bir baskasi yapicak. Bilmiyorm dayanabilirmiyim allah biliyo goruyo allah gonlume gore versin...
Ah kuzum yaa seninle hemen hemen aynı duyguları paylaşıyoruzeltim benden 9 Ay önce evlendi biz nisanliyken çocuk asla düşünmediğini söylüyordu. Benim eşim en büyük çocuk. Bana soruyordu biz nisanliyken çocuk yapacakmisiniz diye bende Allah verirse tabiki istiyorum diyordum. Ben öyle dedim diye hemen çalışmalara başladı sırf benden önce olsun diye. İlk torun olsun diye. Allah herkesin kalbine göre versin asla kiskanmiyorum ama benim kurduğum bütün hayalleri o gerçekleştirecek
Biliyorum yazdıklarını çok iyi okudum tatlım zaten cevabimin başında hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz dedim sonuçta benzer konular oyusden çünkü oda benden çocuk istediğimi duyunca hemen hamile kalma peşine düştü anlatmak istediğim buydu. Neyse Allah gönlüne göre versinYanliz siz benden farklisiniz.
Bende soylemiyorum eltime bebişimizin olmadigini.
Cunku cok cirkin yarislara giriyor benimle. Daha evli degiller cocuk dusunuyor.
Ayrica bende istemiyordum ama birden insanin icine o duygu geliyo.
Ben farkli biseyden bahsediyorum
Ben 2 senelik evliyim o daha evli degil evlendigi ay hamile kalma peşnde. O hamile kalirsa ben ne yaparim diyorum.
Ne zaman evleniyolarYanliz siz benden farklisiniz.
Bende soylemiyorum eltime bebişimizin olmadigini.
Cunku cok cirkin yarislara giriyor benimle. Daha evli degiller cocuk dusunuyor.
Ayrica bende istemiyordum ama birden insanin icine o duygu geliyo.
Ben farkli biseyden bahsediyorum
Ben 2 senelik evliyim o daha evli degil evlendigi ay hamile kalma peşnde. O hamile kalirsa ben ne yaparim diyorum.
Ne zaman evleniyolar
Ya bak bende hırs yaptım şimdi5 ay sonra
Ya bak bende hırs yaptım şimdiinşallah bu ay tutmuşturda düğünlerine böyle gidersin. Oda görür gününü
O zman bizde elimizden ne geliyorsa yapalım bacım bende araştırim ge gerekiyorsa artık otu bitkisi kürü Mürü ne varsa artıkReglim cnm :)
Bu ay hayıt tohumu ve yakı denicem birde ovulasyon testi.
Gercekten oluruna birakinca bir bakiyorsun ki aylar geçmiş..!
En son oluruna biraktigim ay arkadasim hamile oldugunu soylemişti. Şmdi 7 aylik olmuş. Zaman geciyoooorrrr
O zman bizde elimizden ne geliyorsa yapalım bacım bende araştırim ge gerekiyorsa artık otu bitkisi kürü Mürü ne varsa artık
Hala bekleyiş içindeyimYapmadigm pek bisey kaldimi bilmiyorum.
Sen ne durumdasin :)
Hala bekleyiş içindeyim7 gün kaldı.. portaldan gün gün hamilelik tablosuna bakıyorum 9 10. Günlerde gebelik kesesi oluşmuş olurmuş yani regle 4 5 gün kala inşallah olmuştur bebişim..
sende sıkma canını bunlar hep stresten şu Reglin bi bitsin ilişkiye girmeden abdestinizi güzelce alın niyet edin inşallah olur
Evet kısmet olursa eğer 2. Olucak 2 buçuk yaşında bir kızım var. Bu arada 22 yaşındayımInşallah cnm gelmiştir bebişin...
2 sendir olmuyo olunca da hiç inanmıcam galiba dogurana kadar kısmet :)
Senin ikincimiydi
Evet kısmet olursa eğer 2. Olucak 2 buçuk yaşında bir kızım var. Bu arada 22 yaşındayım
Gösterir mi ki yaniAllah bagışlasın canm.
Bende oncelik saglikli olmasi sonrada bir kızım olmasını cok istiyorum allah gonlume gore versin.
Erkek olursa da cok sevinirim ama hayalim kız :)
Kucuklugumde hep ikiz istemiştim ama çok zor gozum korktu...
Allahim hayirlisini hayirli zamanda verir inşallah.
Sende bir test yapsana.
Kuzeniminki 1 hafta kala silik çıkmıştı
Gösterir mi ki yani
Ayy kararsızım ya yapsam mı acaba ama bnm moralim bozulur eğer çıkmazsa yaKesin gosterir diyemem ama gosteren de var bende sasiriyorum 1 hafta kala ogrenenlere ama var yani..
Negatif cikarsa tekrarlarsin. Negatifin yanilma payi baya var cunku.
Hatta kuzenim silik cikinca kan vermişti hamile degilim diye 53 cikmişti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?