Hamilelik testi için sabırsızlananlar buraya

Tamam ozaman canım anlaştık ☺☺☺ nası durumlar kasıklarda batma var mı
Hiçbiyerimde batma yok valla durumlar çok karışık akıntım var şeffaf adet belirtilerimi bile unuttum nasıl oluyodu çok şey okumamak gerekiyo sanırım hatlar çok karışıyo sende varmı bi durum

Hiçbiyerimde batma yok valla durumlar çok karışık akıntım var şeffaf adet belirtilerimi bile unuttum nasıl oluyodu çok şey okumamak gerekiyo sanırım hatlar çok karışıyo sende varmı bi durum
Bende de akıntı var ama yumurtlama döneminde akıntı olur diyorlar bizim bugünü saymazsak 1 gün kaldı bide akıntı biraz önce oldu yaaa ben hamilelikte nası belirtiler yaşadım onuda hatırlamıyorum ama belirtiye bakmamak lazım bunları yaşayıp adet olan bi sürü insan var ☺☺☺

Aynen öyle canım hakkımızda hayırlısı olsun beyleyip görücez artık ama tekrar diyorum benim kendimden hiiçç umudum yok

Slm kizlar ben de bu ay yeniden calismalara basladim adetim iki gun gecikti ama iki uc aydir gecikiyo hep o yuzden stres yapmiyorum pkoluyum bu arada 19 aylik bi oglum var bir senede sonra zorla hamile kaldim bunda fazla beklemem insallh

Slm kizlar ben de bu ay yeniden calismalara basladim adetim iki gun gecikti ama iki uc aydir gecikiyo hep o yuzden stres yapmiyorum pkoluyum bu arada 19 aylik bi oglum var bir senede sonra zorla hamile kaldim bunda fazla beklemem insallh
İnşallah beklemezsin canım ya bende öyle düşünüyorum olsun hayırlısıyla normal olursa bekletmem daha da korunmam diyorum

İnşallah tez zamanda Rabbim yüzünü güldürür bi test yapmanı öneririm 2 gün daha bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…