Kızlar noldu yaaa bata 15 gün varken cıvıl cıvıldı buralar şimdi kimse yok şurda bata kaç gün kaldı ki beklemiyor muyuz artık ☺☺☺
Olabilir mantıklı ☺☺☺☺Bence kızlar başka topiklere kaçtı bizi terkettiler
Olabilir mantıklı ☺☺☺☺
Hahahahaha buralardayım ben kaçmam merak etme sen kaçma da ☺☺☺İkimiz artık sohbet ederiz sende kaçarsan kendi kendime yazarım
Bende burdayım canım kaçmam seni bırakıpHahahahaha buralardayım ben kaçmam merak etme sen kaçma da ☺☺☺
Tamam ozaman canım anlaştık ☺☺☺ nası durumlar kasıklarda batma var mıBende burdayım canım kaçmam seni bırakıp
Hiçbiyerimde batma yok valla durumlar çok karışık akıntım var şeffaf adet belirtilerimi bile unuttum nasıl oluyodu çok şey okumamak gerekiyo sanırım hatlar çok karışıyoTamam ozaman canım anlaştık ☺☺☺ nası durumlar kasıklarda batma var mı
Bende de akıntı var ama yumurtlama döneminde akıntı olur diyorlar bizim bugünü saymazsak 1 gün kaldı bide akıntı biraz önce oldu yaaa ben hamilelikte nası belirtiler yaşadım onuda hatırlamıyorum ama belirtiye bakmamak lazım bunları yaşayıp adet olan bi sürü insan var ☺☺☺Hiçbiyerimde batma yok valla durumlar çok karışık akıntım var şeffaf adet belirtilerimi bile unuttum nasıl oluyodu çok şey okumamak gerekiyo sanırım hatlar çok karışıyosende varmı bi durum
Aynen öyle canım hakkımızda hayırlısı olsun beyleyip görücez artık ama tekrar diyorum benim kendimden hiiçç umudum yokBende de akıntı var ama yumurtlama döneminde akıntı olur diyorlar bizim bugünü saymazsak 1 gün kaldı bide akıntı biraz önce oldu yaaa ben hamilelikte nası belirtiler yaşadım onuda hatırlamıyorum ama belirtiye bakmamak lazım bunları yaşayıp adet olan bi sürü insan var ☺☺☺
As. Canım hayırlısı inşallah bat ne zaman?Selamlar..
Gecen ay aldıgım testi deneyemeden kırmızıları görmüştüm bakalım sabırsızlıkla bu ayı bekliyorum
7 temmuz bakalım ümitli değilim ama bir süpriz olur mu diye bekliyorumAs. Canım hayırlısı inşallah bat ne zaman?
Hayırlısı inşallah az kalmış7 temmuz bakalım ümitli değilim ama bir süpriz olur mu diye bekliyorum
İnşallah herkes için hayırlısı olsun beklemek zormuşHayırlısı inşallah az kalmış
Evet baya zor ama mecbur bekliyoruzİnşallah herkes için hayırlısı olsun beklemek zormuş
İnşallah beklemezsin canım ya bende öyle düşünüyorum olsun hayırlısıyla normal olursa bekletmem daha da korunmam diyorumSlm kizlar ben de bu ay yeniden calismalara basladim adetim iki gun gecikti ama iki uc aydir gecikiyo hep o yuzden stres yapmiyorum pkoluyum bu arada 19 aylik bi oglum var bir senede sonra zorla hamile kaldim bunda fazla beklemem insallh
İnşallah tez zamanda Rabbim yüzünü güldürür bi test yapmanı öneririm 2 gün daha bekleSlm kizlar ben de bu ay yeniden calismalara basladim adetim iki gun gecikti ama iki uc aydir gecikiyo hep o yuzden stres yapmiyorum pkoluyum bu arada 19 aylik bi oglum var bir senede sonra zorla hamile kaldim bunda fazla beklemem insallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?