Resim koyda bakalim ablaKizlar test yaptim ve cizgi belli degil ancak altindan telefonun flasini tutup bakinca belli. Negatif olan sonucta boyle golge dahi belli olurmu yoksa bembeyaz mi kalir sonuc. Bana yardim edin biriniz bi zahmet oyle bi kontrol edebilirmi? Benim adetim daha gecikmedi hatta cok erken amma yerlesme kanamasindan supheleniyorum. Ovulasyonumdan cok gecmedigi icin belki o yuzden cizgi olabilirmi size zahmet bain nolur
Negativi günese tuttum cizgi hayelet cizgi bile yoktuKizlar test yaptim ve cizgi belli degil ancak altindan telefonun flasini tutup bakinca belli. Negatif olan sonucta boyle golge dahi belli olurmu yoksa bembeyaz mi kalir sonuc. Bana yardim edin biriniz bi zahmet oyle bi kontrol edebilirmi? Benim adetim daha gecikmedi hatta cok erken amma yerlesme kanamasindan supheleniyorum. Ovulasyonumdan cok gecmedigi icin belki o yuzden cizgi olabilirmi size zahmet bain nolur
Bende senin gibi kaptirdim kendimi eeken test yaptim hic birsey cikmadi günesede tuttum yok daha adetim 11 de ben yaptim 4.de birsey yok bekliyorum simdi adetimin gecmesiniKizlar test yaptim ve cizgi belli degil ancak altindan telefonun flasini tutup bakinca belli. Negatif olan sonucta boyle golge dahi belli olurmu yoksa bembeyaz mi kalir sonuc. Bana yardim edin biriniz bi zahmet oyle bi kontrol edebilirmi? Benim adetim daha gecikmedi hatta cok erken amma yerlesme kanamasindan supheleniyorum. Ovulasyonumdan cok gecmedigi icin belki o yuzden cizgi olabilirmi size zahmet bain nolur
Bende senin gibi kaptirdim kendimi eeken test yaptim hic birsey cikmadi günesede tuttum yok daha adetim 11 de ben yaptim 4.de birsey yok bekliyorum simdi adetimin gecmesini
Sabah ilk idrar ve biraz bekle insallah ablamKizlar test yaptim ve cizgi belli degil ancak altindan telefonun flasini tutup bakinca belli. Negatif olan sonucta boyle golge dahi belli olurmu yoksa bembeyaz mi kalir sonuc. Bana yardim edin biriniz bi zahmet oyle bi kontrol edebilirmi? Benim adetim daha gecikmedi hatta cok erken amma yerlesme kanamasindan supheleniyorum. Ovulasyonumdan cok gecmedigi icin belki o yuzden cizgi olabilirmi size zahmet bain nolur
Valla son care artik bunda da kimse bisey gormesse ben pskolojikmen orda cizgi goruyorumSabah ilk idrar ve biraz bekle insallah ablam
Ben gördüm:) renk olarak cikmamis ama yeri belirmis. Ve bu hamilelik oluyo, daha yeni idrarına karisiyo galiba canim :) benimde boyle cıkmısti cünku bak atayim sana resminiValla son care artik bunda da kimse bisey gormesse ben pskolojikmen orda cizgi goruyorum
Vallaaaa deeeee.. ya varya esime inandiramadim cok coktum. Orda var ben goruyorum cunku. Daha once cok negatif testim oldu. Ben daha adet gunume bile gelmedim ve su anda galiba yerlesme kanamasi goruyorum...Ben gördüm:) renk olarak cikmamis ama yeri belirmis. Ve bu hamilelik oluyo, daha yeni idrarına karisiyo galiba canim :) benimde boyle cıkmısti cünku bak atayim sana resmini
Bu test ne zaman yaptigindi? Adet gunun geciktiginde mi?Isiga bakinca gozukuyordu sadece.. 1gun sonra tekrar yaptim 2.ci cizgi daha da koyulaştı
Adetten 1gun önce yapmistim heralde.benim eşimde inanmamışti hayal gòrüyorsun falan diyordu adet günümde de böyle çikti :)Bu test ne zaman yaptigindi? Adet gunun geciktiginde mi?
Almanyada gecen cumartesi yaptigim testler bak nasildi. Simdi resmen hic alakasi yok ne dusuncemi sasiridmSeninkinin yaninda benimki negatifin alasi. Ben bu ay normal hamile degilim ozaman. Uzulmeyi birakcam artik
Umudunu kaybetme canim daha adet günün gelmemiş. Ben bu testleri yapmadan 5gün ònce yani adetime 6gün varken yapmıştim ve tamamen negatif çikmişti. Gec döllenme oldu heraldeSeninkinin yaninda benimki negatifin alasi. Ben bu ay normal hamile degilim ozaman. Uzulmeyi birakcam artik
Biraz daha bekle,adet günün gelsin sabah ilk idrarinla yapAlmanyada gecen cumartesi yaptigim testler bak nasildi. Simdi resmen hic alakasi yok ne dusuncemi sasiridm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?