K0onu basind aylastim he0sinisen de resim koysNa canim bakayim bi merak ettim.
Canım allah razı olsun düşünmen bile beni mutlu etti ve umut oldu bana hersey dualarlaInsallah kan tahlili sonuclari istedigimiz gibi olur. Yarin istanbulda cami turbe gezcem cok dus etcem bizlere.
ben bu koydugunda göremedim ama digeri normal olanda gördüm. gayet belli cizgi . bu flashla olanda yok ki .Bak canim buda flash tuttugumda ama normal baktığımda yok bisiy
Bana birdaha anlatirmisin su anda dongunun kacinci gunundesin. Adetin geciktimi erken mi benimki gibi. Geciktiyse ve boyle cizgi varsa cok az tam bilemiyorum amma erkense ve boyleyse hamilesin ve koyulcak demektirArkada gölge gibi kırmızı değil inşallah canım ınsalah allahim yarın gusel haber alırım ınsalah eşimede süpriz yaparım yarın allahim nasip etsin
Canım bugün adet 7 gun oldu gelmedi ayin birinde adet olmam lazimdiBana birdaha anlatirmisin su anda dongunun kacinci gunundesin. Adetin geciktimi erken mi benimki gibi. Geciktiyse ve boyle cizgi varsa cok az tam bilemiyorum amma erkense ve boyleyse hamilesin ve koyulcak demektir
Canım ben flash görmedim ilk yok senin adet gecikmen varmı kiKızlar bunlarıda yorumlar mısınız rica etsem
Canım hiç hamile kalmadım ama okadar çok şey okudum ve gördüm ki senin anlattığın yerlesme kanamasina benzio bence sende benim gibi yarın git sağlık ocağına ve kan testi yaptır ben gitmedigim kaç gündür pişmanım suan bu kararsızlığı yasamicaktim o yüzden git ve öğren çünkü erken döllenme de cikmio gebelik testlerde hassas testle dene gitmiceksen doktor 5 gün önce adet olan testler var bide öğle yap bakalım ne cikicakYa cnm adet gibi başlamadı ve kahve ile açık pembe 3 gün. Sürdü fakat çok da gelmedi kafamda soru işareti olduğu için tekrarladım testi
Canim gebelik gozukmüyor sanki.. adetin geçti miBen bi tane düşük yaptım bebeğim o yüzden net çıkmasını bekliyorum nedense düşüğümde net çıkmıştı adetim 2 gün geçmişti
Ya cnm adet gibi başlamadı ve kahve ile açık pembe 3 gün. Sürdü fakat çok da gelmedi kafamda soru işareti olduğu için tekrarladım testiCanim gebelik gozukmüyor sanki.. adetin geçti mi
Testler negatif gibi duruyor ama hayirlisi olsun hakkindaYa cnm adet gibi başlamadı ve kahve ile açık pembe 3 gün. Sürdü fakat çok da gelmedi kafamda soru işareti olduğu için tekrarladım testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?