Hamilelik testi yapip da negatif sonuc alan acilen bakabilirmi?

Bak canim buda flash tuttugumda ama normal baktığımda yok bisiy
ben bu koydugunda göremedim ama digeri normal olanda gördüm. gayet belli cizgi . bu flashla olanda yok ki .

Allah herseyin iyisini versin.

Arkada gölge gibi kırmızı değil inşallah canım ınsalah allahim yarın gusel haber alırım ınsalah eşimede süpriz yaparım yarın allahim nasip etsin

Arkada gölge gibi kırmızı değil inşallah canım ınsalah allahim yarın gusel haber alırım ınsalah eşimede süpriz yaparım yarın allahim nasip etsin
Bana birdaha anlatirmisin su anda dongunun kacinci gunundesin. Adetin geciktimi erken mi benimki gibi. Geciktiyse ve boyle cizgi varsa cok az tam bilemiyorum amma erkense ve boyleyse hamilesin ve koyulcak demektir

Bana birdaha anlatirmisin su anda dongunun kacinci gunundesin. Adetin geciktimi erken mi benimki gibi. Geciktiyse ve boyle cizgi varsa cok az tam bilemiyorum amma erkense ve boyleyse hamilesin ve koyulcak demektir
Canım bugün adet 7 gun oldu gelmedi ayin birinde adet olmam lazimdi

Bide ben normalde adet 6 gun suruo ama geçen ay 4 gün sürdü ve bitti bu ayda gelmedi daha ilk çizgi öğle pozif it çıkınca anlamadım o gölge gibi olan canım sabah yaptığım yani koyulasirdi koyulassa bide int hamilelik haft hespliorum 5 haftalik cikio test çıkmaz mi 5 haftalik hamilelik

Sabah hayırlısıyla belli olucak ınsalah sağlık ocağı açıktır da yarin sabah hemen kan testi yaptıriyim bide uzun zamandır bu kadar gecikmedi adetim

Kızlar bunlarıda yorumlar mısınız rica etsem

Eklentiler

• image.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 74
  • image.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 58
Çünkü idar testi adet önce genelde negatif cikio sonuç o yüzden

Ya cnm adet gibi başlamadı ve kahve ile açık pembe 3 gün. Sürdü fakat çok da gelmedi kafamda soru işareti olduğu için tekrarladım testi

Ya cnm adet gibi başlamadı ve kahve ile açık pembe 3 gün. Sürdü fakat çok da gelmedi kafamda soru işareti olduğu için tekrarladım testi
Canım hiç hamile kalmadım ama okadar çok şey okudum ve gördüm ki senin anlattığın yerlesme kanamasina benzio bence sende benim gibi yarın git sağlık ocağına ve kan testi yaptır ben gitmedigim kaç gündür pişmanım suan bu kararsızlığı yasamicaktim o yüzden git ve öğren çünkü erken döllenme de cikmio gebelik testlerde hassas testle dene gitmiceksen doktor 5 gün önce adet olan testler var bide öğle yap bakalım ne cikicak

Bide bu fotolar var elimde rica etsem bakar Mısın

Eklentiler

• image.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 68
  • image.webp
    4 KB · Görüntüleme: 49
Ben bi tane düşük yaptım bebeğim o yüzden net çıkmasını bekliyorum nedense düşüğümde net çıkmıştı adetim 2 gün geçmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…