Cok cok hafifValla son care artik bunda da kimse bisey gormesse ben pskolojikmen orda cizgi goruyorum
Kagit getirdim de ysk dan mi ne burda da kagit cikarttirmam lazimAblam bekle insallah bende almanyadanim sen izindesin kagit götürdüysen git bi kan testi yaptir acilde
Uzuntuden sizmisim resmen. Insallah umidimi kesmicem de almanyadaki o test de neyin nesiydi peki ya? Resmi gordunuz isteKagit getirdim de ysk dan mi ne burda da kagit cikarttirmam lazim.
Bu test ne zaman yaptigindi? Adet gunun geciktiginde mi?
Canım arkasından tuttugunda benimde cikio önününe tuttugumda flaş cikmio arkasından tutuysan bilemedim ama çizgi gozukuoEki Görüntüle 1856007
Valla ben goruyorum resimde cikmiyor amma gordugum yeri cizdim bakalim. Zaten keske cikmasa da isbatlicam diye ugrasmasam. (Esim gozumde canlandiriyorum saniyor)
Bana sordugun soruyo kendin cvp vermissin cnm:)Yok taa kadir gecesinde daha adetime 10 gun mu ne vardi. Ilk paylastigim resimdeki de bugun yaptigim
Sen hala olmadın mı cnm? Haydi hayirli haberler verirsin insallahCanım benimde ilk pozitif çıktı sonraki testler negatif yarın sağlık ocağına gidicem kan testi yaptırmaya
Sorma canın sorma kafayı yicem iyice yok gelmedi ama akintim var adet oluyo gibi ara sıra oldum sanıyorum bakiorum yok bide ilk test pozitif çıkıp diğer yaptığım 6 7 test negatif çıkınca sabahki yaptığım teste baktık ark gibi flash açtım arkadan tuttugumda belli hafif önden tuttugumda yok kafayı yedim iyice ne yapcagmi bilemiorumSen hala olmadın mı cnm? Haydi hayirli haberler verirsin insallah
Git kan testi ver canim ya aklindan cikar en azından kesin bi cevap alırsinSorma canın sorma kafayı yicem iyice yok gelmedi ama akintim var adet oluyo gibi ara sıra oldum sanıyorum bakiorum yok bide ilk test pozitif çıkıp diğer yaptığım 6 7 test negatif çıkınca sabahki yaptığım teste baktık ark gibi flash açtım arkadan tuttugumda belli hafif önden tuttugumda yok kafayı yedim iyice ne yapcagmi bilemiorum
Ahahhaa ayyy kusura bakma. Bayaa kafam gitti cok kotu oldum birde resmen sizmis kalmisim 3 saat araliksiz uyudum. Stressimi attim simdi hamileysem de degilsem de tadini cikarcam tatilimin. 1 haftasi bunu kafaya takmakla gecti vallaBana sordugun soruyo kendin cvp vermissin cnm:)
Evet canım yarın sabah 9 da allah izin verirse sağlık ocağında olucam nezamn Sonuç çıkar ki yarın açıkmi onuda bilmiorumGit kan testi ver canim ya aklindan cikar en azından kesin bi cevap alırsin
Beni anlatmissinSorma canın sorma kafayı yicem iyice yok gelmedi ama akintim var adet oluyo gibi ara sıra oldum sanıyorum bakiorum yok bide ilk test pozitif çıkıp diğer yaptığım 6 7 test negatif çıkınca sabahki yaptığım teste baktık ark gibi flash açtım arkadan tuttugumda belli hafif önden tuttugumda yok kafayı yedim iyice ne yapcagmi bilemiorum
Canım sen demi öğle oldun test konusunda son durumun ne peki allahim ne zor bi durumBeni anlatmissin
Yarın aciktir buyuk ihtimalle canım.. 2saate cikiyor sonuclarEvet canım yarın sabah 9 da allah izin verirse sağlık ocağında olucam nezamn Sonuç çıkar ki yarın açıkmi onuda bilmiorum
Ayy ınsalah o güzel haberi eşime veririm oda merak edio çok ama bana belli etmio anlıyorum hareketlerindenYarın aciktir buyuk ihtimalle canım.. 2saate cikiyor sonuclar
Allah hakkınızda hayırlısını versin:) erkekler belli etmeez:) Benim eşim hamile oldugumu ögrendiginden beri bana o kadsr iyi davraniyo ki Amann:))Ayy ınsalah o güzel haberi eşime veririm oda merak edio çok ama bana belli etmio anlıyorum hareketlerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?