Allah bozmasin canım allah daha iyi etsin aranizi evladını da sağ sağlım kucağına versinAllah hakkınızda hayırlısını versin:) erkekler belli etmeez:) Benim eşim hamile oldugumu ögrendiginden beri bana o kadsr iyi davraniyo ki Amann:))
Allah razi olsun canim.. sen ne kadarlik evlisinAllah bozmasin canım allah daha iyi etsin aranizi evladını da sağ sağlım kucağına versin
8 sene oldu canım ve 8 senedir hıc ama hiç korunmadikAllah razi olsun canim.. sen ne kadarlik evlisin
Canim
Canım sen demi öğle oldun test konusunda son durumun ne peki allahim ne zor bi durum
Bizde 7 aydir korunmuyoruz. Sadece arada 1 ay korunmak zorunda kalmistik.8 sene oldu canım ve 8 senedir hıc ama hiç korunmadik
Nasıl bişey anlamıorum kızlar bişey diyicem önceki gün yaptığım test altından flaş tutunca gozukmuo hiç ama diğeri flaş tutunca gozukuoBizde 7 aydir korunmuyoruz. Sadece arada 1 ay korunmak zorunda kalmistik.
Bende 1senelik evliyim bende hic korunmadim canim..Acaba silik cikioda bem mi görmüyorum yaa kafayı yedim testlere bakiorum ikisine flasla
Canım inşallah ilk yaptıgım kesin dedim bak buAliye40 yazanda var da sanirim kon sahibininkini tam anlamadim . kusura bakmayin daldim konuya inşallah vardir :/ :/
simdi sen hamile oldugunu daha ogrwnmedin mi?
Benimkinde yeri belli isteee.. birde varya limon testi yaptim tortular hep indi dibeBende 1senelik evliyim bende hic korunmadim canim..
hamile kalmadan önce çok test yaptim ve bende hep altina flash koyup bakiyodum ama bembeyazdı. Yeri bile belli olmuyodu.
Canım bende heycandan deliye döndüm deli oldum ama sonraki tester tek cizgi çıkınca değilim die dusundum ama suan adet 7 gun oldu gelmedi yarın olmassam 8 olucak ve sabah sağlık ocağına gidicem işte kan tahlili içinsimdi sen hamile oldugunu daha ogrwnmedin mi?
canim masallah teste gore hamilesin.
gunun gecti mi 1-2gun gecmis olmali .
hayirli olsun.
Benimkisindede yeri belli flash tutunca tabiBenimkinde yeri belli isteee.. birde varya limon testi yaptim tortular hep indi dibe
Insallah kan tahlili sonuclari istedigimiz gibi olur. Yarin istanbulda cami turbe gezcem cok dus etcem bizlere.Benimkisindede yeri belli
sen de resim koysNa canim bakayim bi merak ettim.Benimkinde yeri belli isteee.. birde varya limon testi yaptim tortular hep indi dibe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?