Hamilelik testi yapip da negatif sonuc alan acilen bakabilirmi?

Canim

Canım sen demi öğle oldun test konusunda son durumun ne peki allahim ne zor bi durum

Ben tam adetime 11 gun kala tesadufen test yaptim. 2 tane cok belli testi. Aslinda hayalet cizgi de denebilir. Sonra turkiyeye izin icin geldik zaten. Burdaki yaptigim 4 testte de negatifdi. 3 gun onceydi bu.

Bugun birdaha yaptim yine ayni sekilde. Bu konuda zaten resimleri bulabilirsin. Senin dedigin gibi flash tutunca o cizgi orda belli. Amma cekince tik yok. Kafayi yedim. Adetime 6 gun kala yani evelsigun kanama basladi evvela pembe sonra biraz koyulasti amma hep silik cok az.

Bugun de 16.ci gunum yani 21 gune halen var amma baya cok geldi. Sabah kalktigimda karamelimsi renkteydi sonra aksama dogru iyice kirmizi kahve karisimi ve yogun oldu. En son ki testimde negatif olunca uzuntuden vurdum kafayi yattim. Esim adet zamani Gelmeden once yapmama karsiydi cok kafaya takarim diye ve dedigi gibi de oldu.

Acaba silik cikioda bem mi görmüyorum yaa kafayı yedim testlere bakiorum ikisine flasla

1.sayfadaki testte cok az gorunuyor bence de. yarina daha belli olur.

Aliye40 yazanda var da sanirim kon sahibininkini tam anlamadim . kusura bakmayin daldim konuya inşallah vardir :/ :/

Ama tuhaf olan sonraki testlerim tek çıktı ama şimdi işte flash tutunca cikio arkadan bide ışığı kapatıp baktım

Bende 1senelik evliyim bende hic korunmadim canim..
hamile kalmadan önce çok test yaptim ve bende hep altina flash koyup bakiyodum ama bembeyazdı. Yeri bile belli olmuyodu.
Benimkinde yeri belli isteee.. birde varya limon testi yaptim tortular hep indi dibe

simdi sen hamile oldugunu daha ogrwnmedin mi?
canim masallah teste gore hamilesin.
gunun gecti mi 1-2gun gecmis olmali .
hayirli olsun.
Canım bende heycandan deliye döndüm deli oldum ama sonraki tester tek cizgi çıkınca değilim die dusundum ama suan adet 7 gun oldu gelmedi yarın olmassam 8 olucak ve sabah sağlık ocağına gidicem işte kan tahlili için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…