- 12 Mart 2023
- 374
- 65
- 28
- 22
Bende oyleydim adet sancisi cekiyodum ha adet oldum olucam derken haYa ağrım var sanki regl olacakmisim gibi hissediyorum boşuna umutlandirmak istemiyorum kendimi
Silikse hamilesiniz bendede silik ciktiBenim de aynı öyle sanki adet olacakmışım gibi daha bir şey yok test yaptım silik çizgi çıktı yarın kan vereceğim bakalım hayırlısı her şeyin
Gerçekten mi valla benimkinde o şekil biri aşırı koyu kırmızı diğeri pembeBende oyleydim adet sancisi cekiyodum ha adet oldum olucam derken ha
Silikse hamilesiniz bendede silik cikti
Evet testinizin fotosu varsa atarmisinizGerçekten mi valla benimkinde o şekil biri aşırı koyu kırmızı diğeri pembe
Evet testinizin fotosu varsa atarmisiniz
Evet testinizin fotosu varsa
AtmissEvet testinizin fotosu varsa atarmisiniz
Koyu kırmızı olan ilk de çıktı diğeri sonradan geldiBu ilk cikan cizgimi hemen yaptiginizda
Kac gun geciktiKoyu kırmızı olan ilk de çıktı diğeri sonradan geldi
1 gün geciktiKac gun gecikti
Bence bekleyin yada bidaha idrar testi yapin1 gün gecikti
Oyle yapicam nasip kısmet ya bakalım hayırlısı her şeyinBence hamilesinoz ama çooook yeni bence icinizi ferah tutup sabredin 1 hafta sonra kan verin
Oyle yapicam nasip kısmet ya bakalımBence hamilesinoz ama çooook yeni bence icinizi ferah tutup sabredin 1 hafta sonra kan verin
Olmadı birkaç gün daha bekleyeceğimBence bekleyin yada bidaha idrar testi yapin
Merhaba testinizi tekrarladinizmiOyle yapicam nasip kısmet ya bakalım
Olmadı birkaç gün daha bekleyeceğim
Kızlar hayırlı günlerGebelikten
testi aldım test yaptım silik çizgi çıktı hamilemiyim acaba Eki Görüntüle 3221719
Hayır yapcam akşama dogruMerhaba testinizi tekrarladinizmi
Bence hastaneye git kan verKızlar hayırlı günler
Polikistik over sendromu var bende ve bu zamana kadar hep devlet hastanesine gittim bu ay özele gidip kafamı daha çok rahatlatmak istedim alttan muayene ettiğinde yumurtamın büyüdüğünü ve 3 günü değerleridirmemi söyledi doktorum değerlendirdik. Martın 8-10 yumurtalama günüydü.Yumurtalamadan 10 gün sonradan itibaren akşamları mide yanması yaşadım ve açık sarı akıntım var ve hala devam ediyor mide bulantısı yaşıyorum koku hassasiyetim,belim de ve karnım da ağrı başladı dün itibari ile dün bunun üzerine idrarda gebelik testi yaptım ve negatif çıktı tekrar test yapmalımıyım şikayetlerim hala devam ediyor
Evet test yaptım tekrardanMerhaba testinizi tekrarladinizmi
Sonuç neEvet test yaptım tekrardan
Şimdi hastaneye geldim kan testi yaptimbekliyorumSonuç ne
Erken gebelik test yaptım akşama doğru bir koyu kırmızı çizgi birde pembe çizgi ciktiSonuç ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?