Hayır lekenme hiç olmadiHayırlı olsun öncelikle acaba 1 gün gecikme olmuş ya, lekelenme falan oldu mu sizde
Saol cnm Allah razı olsunHayırlı olsun canım hamilesin
cok teşekkür ederimÇok mutlu oldummmm❣❣❣❣
Peki özel olacak ama kaç birliktelik sonrası oldu acaba yumurtlama dönemini de değerlendirerek mi hamile kaldınız planlı bir hamilelik miydiHayır lekenme hiç olmadi
Canım ben bir buçuk aylık evliyimPeki özel olacak ama kaç birliktelik sonrası oldu acaba yumurtlama dönemini de değerlendirerek mi hamile kaldınız planlı bir hamilelik miydi
Yaaaa ne güzel o zaman daha cok yeni bebisCanım ben bir buçuk aylık evliyim
Bı sefr adet gördüm bidaha görmedim
Beta degeriniz kac çıktı acabaCanım ben bir buçuk aylık evliyim
Canım ben bir buçuk aylık evliyim
Evet yeni iki hafta sonra ultrasonadan bakcazYaaaa ne güzel o zaman daha cok yeni bebis
Beta değeriniz kaç çıktıEvet yeni iki hafta sonra ultrasonadan bakcaz
Benim paylaşıma da bakarmısınız gebelik olabilir miBariz sekikde cikmis kiz kan testi ver gebelik belirtisyle adet belirtisi neredeyse birebir ahni zaten guzel haberlerini bekliyoruz
At bakalim canim testiBenim paylaşıma da bakarmısınız gebelik olabilir mi
At bakalim canim testi
Hayırlı olsun çok sevindim saülıkla kucağına al inş canım ne zamandır istiyordun adetlerin düzenli miydi hepKan sonuçların cikti hamileyim rabbim bütün isteyen herkese nasip etsin inşallah
Var ama çok yeni
Kan testi yaptinizmi acaba sonucunu merak ediyorumBenim paylaşıma da bakarmısınız gebelik olabilir mi
Ben iki aydır evliyim adetim hep düzenliydiHayırlı olsun çok sevindim saülıkla kucağına al inş canım ne zamandır istiyordun adetlerin düzenli miydi hep
Maşallah maşallahBen iki aydır evliyim adetim hep düzenliydi
Benim beta degerim 63 tü bugün baktım kese daha gozukmuyo 475.0 yükselmiş kaç haftalık oluyor bilen var mıMaşallah maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?