- 12 Mart 2023
- 374
- 65
- 28
- 22
Erken gebelik test yaptım akşama doğru bir koyu kırmızı çizgi birde pembe çizgi cikti
Bizide haberdar edin nolurErken gebelik test yaptım akşama doğru bir koyu kırmızı çizgi birde pembe çizgi cikti
Erken gebelik test yaptım akşama doğru bir koyu kırmızı çizgi birde pembe çizgi cikti
Hayrlisi olsun insalahHakkında hayırlısı olsun inşallah resmi varmı testinin brnde doğum kontrol hapı kullanıyorum testim pozitif çıktı çok şaşkınım
Test fotosu var ama nasıl foto aticam nereye basiyodukHayrlisi olsun insalah
Sizin sonucunuz nedir belli oldumuHayrlisi olsun insalah
Yukarda resim işaretiyleTest fotosu var ama nasıl foto aticam nereye basiyoduk
Yukarda resim işaretiyle
Bulamadım vallaYukarda resim işaretiyle
Siz hamilemisinizBulamadım valla
İki çizgi çıkıyor şimdi hastanedeyik kan tahlili yaptım bekliyorumSiz hamilemisiniz
Belirtileriniz var mıydıİki çizgi çıkıyor şimdi hastanedeyik kan tahlili yaptım bekliyorum
Karnim agryor adet olacakmışım gibi sancılarım var midem bulanıyorBelirtileriniz var mıydı
Benim de bu ay gecikti ama test yapmaya korkuyorum göğüs sancısı ve kasık ağrısı var aynı regl olacakmış gibiyim. Başka bi belirtim yok hayırlısı bakalımKarnim agryor adet olacakmışım gibi sancılarım var midem bulanıyor
Çıktımı sonucunuzİki çizgi çıkıyor şimdi hastanedeyik kan tahlili yaptım bekliyorum
Hangi hastaneİki çizgi çıkıyor şimdi hastanedeyik kan tahlili yaptım bekliyorum
Kan sonuçların cikti hamileyim rabbim bütün isteyen herkese nasip etsin inşallahBizide haberdar edin nolur
Zmir çiğli eğitim ve araştırma hastanesiHangi hastane
Evet hamileyimÇıktımı sonucunuz
Yaaaaaa coook sevindimmmmmm saglikla alin kucaginizaKan sonuçların cikti hamileyim rabbim bütün isteyen herkese nasip etsin inşallah
Çok mutlu oldummmm❣❣❣❣Zmir çiğli eğitim ve araştırma hastanesi
Evet hamileyim
Hayırlı olsun öncelikle acaba 1 gün gecikme olmuş ya, lekelenme falan oldu mu sizdeZmir çiğli eğitim ve araştırma hastanesi
Evet hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?