hamilelik testi

Ya bende bu durumdan muzdaribim ben 2 once test yaptim negatif cikti saatler sonra baktim cift cizgi cikti bir de bugun yaptim tek cizgi cikti ilk anlayamadim sonra isikta baktigimda 2.cizgi boyle acik pembe degilde golge gibiydi raglemede daha 11 gun var biraz aceleci davraniyorum biliyorum bide kendimi bi degisik hissediyorum ama bu grubu cok okuyorum etki altinda kalmis olabilirim anlamadim bende biri cevap yazsin

Gebelik varsa ilk kana kandaki fazlalık idrara düşer o nedenle adetinizin geçmenizi beklemeniz daha doğru sonuç verir. Birde test yaptıktan 5 dk sonraki sonuçlar doğru vermez. Çift çizgi 5 dk içinde çıkıyorsa doğrudur.

Resim at da bi gorelimmi?

canim 11gun var diyosun, shimdiden bi shey bile hiss edemessin cok erken, hamilelik belirtileri adet gecikdikden sonra kendini gosterir, kendini oyle sheylere kapdirma

Normalde 27haziranda adet olmam gerekiyordu tatile gideceğim için primolut n kullandım 1hafta sonra bıraktım ama 10gündür adet olamadım onun da etkisi olur mu?

Arkadaslar bn adetime 1 hafta filan kala test yaptim negatifti snra 2 gun kala yaptim pozitifti o yuzden bnm gibi aceleci olmayin negatifsede uzulmeyin pozitife donebiliyor

Adetime daha 3 gun var test yaptim bisey cikmadi saatler sonra oylesine bir daha baktim cok silik bi cizgi delice heyecanladnm. Esime soyledim bana kizdi daha dur diye :) bir test daha yaptim onda da bisey yok sabah uyandim baktim ikinci testte ayni silik olusmus. Hemen gidip 3 tane daha test aldim sabah erken yaptim hic bisey yiyip icmeden ve o hemen 2 dk icinde belirdi ve baya belirginlesti. :) hemen doktora gittim yarin cikacak sonuclar ins olmustur

kızlar reglisi gecikipte evde test yapıp negatif çıkan varmı 2 gün gecikti test yaptım negatif doktorumu aradım olur geç döllenmeyse daha belli olmaz dedi 10 gün sonr hastaneye gel kan tahlili yapalım dedi böyle olan varmı sonradan öğrenen lütfen yardımcı olun

Can'ım geç döllenmeyse çıkmaz şimdi bi hafta on gün sonra çıkar.. Acele etme stres yapma, ben 5 gün geciktiğini bilirim.. inşaallah bebişin seninledir..

Can'ım geç döllenmeyse çıkmaz şimdi bi hafta on gün sonra çıkar.. Acele etme stres yapma, ben 5 gün geciktiğini bilirim.. inşaallah bebişin seninledir..
İnşallah canım aklımdan şu hamileliği çıkarmak istiyorum ama mümkün olmuyo nasıl olcakta 10gün daha beklicem kara kara düşünüyorum

Arkadaşlar ben daha yeniyim bu grupta sırf bu konu hakkında daha fazla bilgili olduğunuzu ve daha güvenilir olduğunu farkettigim için nolur yardımcı olun bu gün üç tane test yaptım ikisi negatif çıktı bi tanesinde hiç çizgi çıkmadı adetim 6 gün gecikti hala olmadım acaba stres yaptığım için mi olamıyorum lütfen yardımcı olun ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…