hamilelik testi

Bi meşgale bul kendine kitap oku Kuran oku bişeyler yap.. Boş durursan Zaman hiç geçmez ..
Çalışıyorum iş
Senle aynı şeyleei yaşıyorum şuan benim iki gün gecikti benimde ilk testim negatif çıktı kesin sonuç almak için kan testi yaptır evdekiler doğru çıkmayabiliyo

Çalışıyorum iş

Senle aynı şeyleei yaşıyorum şuan benim iki gün gecikti benimde ilk testim negatif çıktı kesin sonuç almak için kan testi yaptır evdekiler doğru çıkmayabiliyo
Kan testi yaptırdığımda doktorlar öğreniyo mu bem ailem duyacak diye korkuyorum evli değilim nolur kınamayın ..

Ben bugünde regli olmadım ya hamileyim bu çocuk içerde saklanıyor yada regli olucam ama hava şartlarından zamanı şaştı

Merhaba bayanlar ben bi hafta önce doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu filan dedi ama hala regl olmadim 5 gün geçti pembe lekelenme filan olmuştu sizce test alip yapsam mi.

Bak aynı durum bende de vardı
Bebiş istiyorduk ,hala istiyoruz.
Ben test yaptığımda negatif çıktı atmayı unutmuşum.
Atmak için baktığımda pozitif gözüküyordu .
Üstelik adetim 10 gün geçmişti. Çok hevesliydim. Adet geçti, pozitif sonradan gözüktü diye hamileyim sandım.
Beta hcg testi yaptırdım 0.1 çıktı. Hamile değildim.
Çok ama çok kırıldım. Çok heveslenmiştim.hamile gibi davranıyordu sevdiceğim bana. Ne biliyim içimde varlık taşıdığını düşündüm
Ama olmadı. Velhasıl velkelam bence heveslenme fazla.
Çünkü olmayınca çok kırılıyorsun. Aletinin geçmesini bekle 1 hafta falan sonra kan testi yaptır.
5 üstü hamileliktir .
İlişkiyi yaşadıktan 25 gün sonra artıyor.
O zamana kadar beklemektense ,git bhcg yaptır.
O kesin sonuç veriyor. < 3.0 falan da çıkabiliyor
Yaptırdıktan bir kaç gün sonra tekrar yaptır. Değer yükseliyorsa tebrik ederim hamilesin :')

Çünkü evli değilim sadece adetimin sekiz gün gecikmesinden şüpheleniyorum ((

şöyle yapalım özele gittiğinde hiç bi şey söylemeden beta hcg testi yaptımak istiyorum de.
Bi kan alırlar. Ertesi güne çıkar kesin sonuç.
Benimde 10 gün gecikmişti ama hamile değildim :)
Sıkma canını

İnşallah benimde öyledir üç tane test yaptım negatif çıktı üçü de ama idrar yoluyla kimininki belli olmuyo diyolar eminim olmayacağına ama ister istemez içimi bi korku sardı doktorla konuştum böyleyken böyle bi durumum var diye yarın gel kan tahlili yapalım dedi kesin sonuç alırım dimi o zaman

Korku sarmasın,stres adet geciktirir.
Adet 35 güne kadar gecikebilir. Eğer ki ertesi gün hapı falan aldıysan 15 güne kadar çıkıyor bu durum. Adetin geciktiyse ve sonuç negatif çıkıyorsa kan tahlilinde 0.01 yada 0.1 gibi sonuç alırsın sonuçları haber et merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…