- Konu Sahibi Nazli Aliyeva F
-
Çalışıyorum işBi meşgale bul kendine kitap oku Kuran oku bişeyler yap.. Boş durursan Zaman hiç geçmez ..
Arkadaşlar ben daha yeniyim bu grupta sırf bu konu hakkında daha fazla bilgili olduğunuzu ve daha güvenilir olduğunu farkettigim için nolur yardımcı olun bu gün üç tane test yaptım ikisi negatif çıktı bi tanesinde hiç çizgi çıkmadı adetim 6 gün gecikti hala olmadım acaba stres yaptığım için mi olamıyorum lütfen yardımcı olun((
Arkadaşlar ben daha yeniyim bu grupta sırf bu konu hakkında daha fazla bilgili olduğunuzu ve daha güvenilir olduğunu farkettigim için nolur yardımcı olun bu gün üç tane test yaptım ikisi negatif çıktı bi tanesinde hiç çizgi çıkmadı adetim 6 gün gecikti hala olmadım acaba stres yaptığım için mi olamıyorum lütfen yardımcı olun((
Senle aynı şeyleei yaşıyorum şuan benim iki gün gecikti benimde ilk testim negatif çıktı kesin sonuç almak için kan testi yaptır evdekiler doğru çıkmayabiliyoArkadaşlar ben daha yeniyim bu grupta sırf bu konu hakkında daha fazla bilgili olduğunuzu ve daha güvenilir olduğunu farkettigim için nolur yardımcı olun bu gün üç tane test yaptım ikisi negatif çıktı bi tanesinde hiç çizgi çıkmadı adetim 6 gün gecikti hala olmadım acaba stres yaptığım için mi olamıyorum lütfen yardımcı olun((
Kan testi yaptırdığımda doktorlar öğreniyo mu bem ailem duyacak diye korkuyorum evli değilim nolur kınamayın ..Çalışıyorum iş
Senle aynı şeyleei yaşıyorum şuan benim iki gün gecikti benimde ilk testim negatif çıktı kesin sonuç almak için kan testi yaptır evdekiler doğru çıkmayabiliyo
Sağlık ocağında değilde hastanede yaptır ailenin haberi olmaz neden kınayalım insanız herkezin başına gelebilirKan testi yaptırdığımda doktorlar öğreniyo mu bem ailem duyacak diye korkuyorum evli değilim nolur kınamayın ..
Hayirli olsun tebrik ederim bn de istiyorjm Sat kaçtı cnm Bnm 29haziran bekliyorum şimdilikHcg 79 :)
Bi dene cnm ne kaybedersin ki içindeki şüpheden kurtulursunMerhaba bayanlar ben bi hafta önce doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu filan dedi ama hala regl olmadim 5 gün geçti pembe lekelenme filan olmuştu sizce test alip yapsam mi.
Gözün aydın cnm pozitifMerhaba bu test sonucunu yorumlar mısınız lütfen acilll
Yarin yapicam hayirlisi.Bi dene cnm ne kaybedersin ki içindeki şüpheden kurtulursun
Hayırlısı olsun işallah cnmYarin yapicam hayirlisi.
Yarın bende randevu aldım özele dua edin bende bişey çıkmasın ..Hayırlısı olsun işallah cnm
Yarın bende randevu aldım özele dua edin bende bişey çıkmasın ..
Merhaba bu test sonucunu yorumlar mısınız lütfen acilll
Çünkü evli değilim sadece adetimin sekiz gün gecikmesinden şüpheleniyorumNeden ki
Çünkü evli değilim sadece adetimin sekiz gün gecikmesinden şüpheleniyorum((
İnşallah benimde öyledir üç tane test yaptım negatif çıktı üçü de ama idrar yoluyla kimininki belli olmuyo diyolar eminim olmayacağına ama ister istemez içimi bi korku sardı doktorla konuştum böyleyken böyle bi durumum var diye yarın gel kan tahlili yapalım dedi kesin sonuç alırım dimi o zamanşöyle yapalım özele gittiğinde hiç bi şey söylemeden beta hcg testi yaptımak istiyorum de.
Bi kan alırlar. Ertesi güne çıkar kesin sonuç.
Benimde 10 gün gecikmişti ama hamile değildim :)
Sıkma canını
İnşallah benimde öyledir üç tane test yaptım negatif çıktı üçü de ama idrar yoluyla kimininki belli olmuyo diyolar eminim olmayacağına ama ister istemez içimi bi korku sardı doktorla konuştum böyleyken böyle bi durumum var diye yarın gel kan tahlili yapalım dedi kesin sonuç alırım dimi o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?