- 18 Temmuz 2016
- 33
- 16
- 3
- Konu Sahibi Nazli Aliyeva F
-
Kızlar bunu şimdi arkadaşım attı böyle olunca mı pozitif oluyo
Bi kaç ay öncesine kadar da cok fazla antibiyotik kullandım diş rahatsızlığım yüzünden ondada olabilir mi çünkü o zamanlar hasta bile olmuyodum antibiyotikler yüzünden ama şimdi içimi sebepsiz bi kuşku sardıevet bitanem , negatif oluyor.
Adet geciktirici hap,adet düzenini oynatır. Hormonsal bozukluk yapacak bir çok ilaç var. Gecikme olabilir :)
Yarın yaptırıyorumBhcg testi yaptır kesin sonuca bakalım.
Hasta mahrumiyeti sonuçta kimse görmez...
Cnm sen en son ne zman adet olmustunKızlar bunu şimdi arkadaşım attı böyle olunca mı pozitif oluyo
8 haziranda oldum 15 i gibi bittiCnm sen en son ne zman adet olmustun
Yok ben hamile olmak istemiyorumCanm kan testi yaptrip sonucunu internetten tahlil ogren yazarak ogrenebilirsin hormon 10dan yuksekse hamilesindir
Özelden size atsam sonucu yarın anlar mısınız ben bilmiyorumTamam yani ins degilsindir tabi zor bir durum. Olup olmadigini ogrenmeden kimse sen kendine bakarsin yani internetten tahliline doktor bile bilmez onu diyorum :) doktora git tahlil ver fakat sonucunu goturme internetten bak :)
Ben fazlasıyla aldım dersimi bir daha böyle bir şey yapacağımı bile düşünmüyorum ama sonuç yeter ki negatif çıksınOlur :) ins bir daha boyle bir hata yapmazsn kardesim. Herkes hata yapar ama onemli olan ders almak. Ins hamile degilsindir. Ve bu bir ders olur.
Hepinize cok tesekkur ederim sonuç negatif çıktı 3 santim büyüklüğünde bi kis varmış o engel oluyomusss cok sagolun yardımlarınız için :*Olur :) ins bir daha boyle bir hata yapmazsn kardesim. Herkes hata yapar ama onemli olan ders almak. Ins hamile degilsindir. Ve bu bir ders olur.
Gebesin canım apacik belli hayırlı olsunMerhaba bu test sonucunu yorumlar mısınız lütfen acilll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?