hamilelik testi

evet bitanem , negatif oluyor.
Adet geciktirici hap,adet düzenini oynatır. Hormonsal bozukluk yapacak bir çok ilaç var. Gecikme olabilir :)
Bi kaç ay öncesine kadar da cok fazla antibiyotik kullandım diş rahatsızlığım yüzünden ondada olabilir mi çünkü o zamanlar hasta bile olmuyodum antibiyotikler yüzünden ama şimdi içimi sebepsiz bi kuşku sardı

18 hazirandı canm SAT ins sen de hamilesindir. Ben yumurtlama gunumu tutturamadm sanmstm ama tutmuş :) yarn doktora gidicem ilk muayene nasil oluyor bilen var mı dış gebelik olup olmadigi belli olur mu hemen

Tamam yani ins degilsindir tabi zor bir durum. Olup olmadigini ogrenmeden kimse sen kendine bakarsin yani internetten tahliline doktor bile bilmez onu diyorum :) doktora git tahlil ver fakat sonucunu goturme internetten bak :)

Olur :) ins bir daha boyle bir hata yapmazsn kardesim. Herkes hata yapar ama onemli olan ders almak. Ins hamile degilsindir. Ve bu bir ders olur.

Merhaba adetime 4 gün var. Bugun idrar testi yaptim hafif silik cikti. Hastanede kan testi yaptim. 0.1 cikti sonuc. Sizce hamile miyimdir kesinsonucu almam icin adetimin gecmesini mi beklemeliyim?

Test yaptiktan bir kac saat sonra boyle bir sonuc cikti gebelik olabilir mi sizce

Eklentiler

• 20170226_045400-1.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…