hamilelik testi

0.1 yani yine negatif oluyo öyle mi bu konu hakkında pek bilgi sahibi değilim dua ediyorum negatif çıksın hepinize bol bol dua ederim cok korkuyorum gerçekten psikolojik olarak battim resmen adet geciktirici hap kullandım bi kac kez denize falan giderken ondan da olabilir mi

2 gün geciktiğinde yaptığımda negatifti, 4. pozitif çıktı. Kişiye göre değişiyo bence yumurtlama gününden dolayı.

Adetim 10gün gecikti demişin o 10gğn boyunca göğüslerde şişlik varmıydı yani adet belirtileri falan

Benim var sürekli sis üstüne yatamiyorum cok acıyo sütyen bile takamiyorum
Bende adet belirtiside yok hamilelik belirtiside birtek miğdemde hazımsızlık gibi böyle bişey var ara arada kasığımda gaz gibi bişey geziniyo sanki öyle kımıldama bir belirti yaşıyorum ama henüz adlandıramadım

Bendede oluyo sanki böyle bi hava var içerde geziniyo geceleri daha çok hissediyorum ama göğüslerimin şişipte adet olmamam daha fazla korkuttu beni

Kan testi yaptırdığımda doktorlar öğreniyo mu bem ailem duyacak diye korkuyorum evli değilim nolur kınamayın ..
İlişkiden 20 gün kadar sonra idrar testi doğru sonuç verir. Panik yapma ve ayrıca kimsenin seni kınamaya hakkı yok herkes kendine baksın, sakın kendini kötü hissetme. Hamileysen de panik yapıp yakalanma, buraya bile yazsan fikir verenler olur muhakkak.

Hala bekliyorum sabırsızlıkla eşim çok heveslendi inşallah hamileyimdir bu hafta sonuna kadar beklemeyi düşünüyorum
Umarım kavuşursun bi an önce evladına.

Cok sağolun cok tesekkur ederim gerçekten korkuyorum ister istemez her hareketimden ailem anlayacak gibi hissediyorum

Cok sağolun cok tesekkur ederim gerçekten korkuyorum ister istemez her hareketimden ailem anlayacak gibi hissediyorum
Merak etme bu konularda anne babalar çocuklarına böyle şeyleri konduramazlar. Korkup panik yapmadığın sürece şüphelenmezler, anlamazlar. Ve bu kadar endişeleniyosan korunman gerek.

Böyle durumlarda kendini garanti altına al senin yaşadığın hayatı kimse yargılayamaz ama sonradan pişman olabilceğin hatalarıda yapma nacizane fikrim haddim olmadan karışıyorum ama korun bence gönlünce olsun herşey

Tabikide karısın diye yazdım zaten buraya cok sağolun yarın sonuç alır almaz sizinle paylasicam

Kızlar bunu şimdi arkadaşım attı böyle olunca mı pozitif oluyo

Eklentiler

• IMG-20160719-WA0007.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 67

evet bitanem , negatif oluyor.
Adet geciktirici hap,adet düzenini oynatır. Hormonsal bozukluk yapacak bir çok ilaç var. Gecikme olabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…