- Konu Sahibi Nazli Aliyeva F
-
0.1 yani yine negatif oluyo öyle mi bu konu hakkında pek bilgi sahibi değilim dua ediyorum negatif çıksın hepinize bol bol dua ederim cok korkuyorum gerçekten psikolojik olarak battim resmen adet geciktirici hap kullandım bi kac kez denize falan giderken ondan da olabilir miKorku sarmasın,stres adet geciktirir.
Adet 35 güne kadar gecikebilir. Eğer ki ertesi gün hapı falan aldıysan 15 güne kadar çıkıyor bu durum. Adetin geciktiyse ve sonuç negatif çıkıyorsa kan tahlilinde 0.01 yada 0.1 gibi sonuç alırsınsonuçları haber et merak ettim
Tebrikler hamilesin :)Merhaba bu test sonucunu yorumlar mısınız lütfen acilll
2 gün geciktiğinde yaptığımda negatifti, 4. pozitif çıktı. Kişiye göre değişiyo bence yumurtlama gününden dolayı.kızlar reglisi gecikipte evde test yapıp negatif çıkan varmı 2 gün gecikti test yaptım negatif doktorumu aradım olur geç döllenmeyse daha belli olmaz dedi 10 gün sonr hastaneye gel kan tahlili yapalım dedi böyle olan varmı sonradan öğrenen lütfen yardımcı olun
Adetim 10gün gecikti demişin o 10gğn boyunca göğüslerde şişlik varmıydı yani adet belirtileri falanBak aynı durum bende de vardı
Bebiş istiyorduk ,hala istiyoruz.
Ben test yaptığımda negatif çıktı atmayı unutmuşum.
Atmak için baktığımda pozitif gözüküyordu .
Üstelik adetim 10 gün geçmişti. Çok hevesliydim. Adet geçti, pozitif sonradan gözüktü diye hamileyim sandım.
Beta hcg testi yaptırdım 0.1 çıktı. Hamile değildim.
Çok ama çok kırıldım. Çok heveslenmiştim.hamile gibi davranıyordu sevdiceğim bana. Ne biliyim içimde varlık taşıdığını düşündüm
Ama olmadı. Velhasıl velkelam bence heveslenme fazla.
Çünkü olmayınca çok kırılıyorsun. Aletinin geçmesini bekle 1 hafta falan sonra kan testi yaptır.
5 üstü hamileliktir .
İlişkiyi yaşadıktan 25 gün sonra artıyor.
O zamana kadar beklemektense ,git bhcg yaptır.
O kesin sonuç veriyor. < 3.0 falan da çıkabiliyor
Yaptırdıktan bir kaç gün sonra tekrar yaptır. Değer yükseliyorsa tebrik ederim hamilesin :')
Hala bekliyorum sabırsızlıkla eşim çok heveslendi inşallah hamileyimdir bu hafta sonuna kadar beklemeyi düşünüyorum2 gün geciktiğinde yaptığımda negatifti, 4. pozitif çıktı. Kişiye göre değişiyo bence yumurtlama gününden dolayı.
Benim var sürekli sis üstüne yatamiyorum cok acıyo sütyen bile takamiyorumAdetim 10gün gecikti demişin o 10gğn boyunca göğüslerde şişlik varmıydı yani adet belirtileri falan
Bende adet belirtiside yok hamilelik belirtiside birtek miğdemde hazımsızlık gibi böyle bişey var ara arada kasığımda gaz gibi bişey geziniyo sanki öyle kımıldama bir belirti yaşıyorum ama henüz adlandıramadımBenim var sürekli sis üstüne yatamiyorum cok acıyo sütyen bile takamiyorum
Hamilesin tebrik ederimpozitif görünüyor
Bendede oluyo sanki böyle bi hava var içerde geziniyo geceleri daha çok hissediyorum ama göğüslerimin şişipte adet olmamam daha fazla korkuttu beniBende adet belirtiside yok hamilelik belirtiside birtek miğdemde hazımsızlık gibi böyle bişey var ara arada kasığımda gaz gibi bişey geziniyo sanki öyle kımıldama bir belirti yaşıyorum ama henüz adlandıramadım
Kan testi yaptırdınmıBendede oluyo sanki böyle bi hava var içerde geziniyo geceleri daha çok hissediyorum ama göğüslerimin şişipte adet olmamam daha fazla korkuttu beni
Yarın gidip yaptircam gebelik Testi yaptım üç tane negatif çıktı yarında doktora gidip kan testi yaptircam dua edin sonuç negatif çıksınKan testi yaptırdınmı
İlişkiden 20 gün kadar sonra idrar testi doğru sonuç verir. Panik yapma ve ayrıca kimsenin seni kınamaya hakkı yok herkes kendine baksın, sakın kendini kötü hissetme. Hamileysen de panik yapıp yakalanma, buraya bile yazsan fikir verenler olur muhakkak.Kan testi yaptırdığımda doktorlar öğreniyo mu bem ailem duyacak diye korkuyorum evli değilim nolur kınamayın ..
Umarım kavuşursun bi an önce evladına.Hala bekliyorum sabırsızlıkla eşim çok heveslendi inşallah hamileyimdir bu hafta sonuna kadar beklemeyi düşünüyorum
Cok sağolun cok tesekkur ederim gerçekten korkuyorum ister istemez her hareketimden ailem anlayacak gibi hissediyorumİlişkiden 20 gün kadar sonra idrar testi doğru sonuç verir. Panik yapma ve ayrıca kimsenin seni kınamaya hakkı yok herkes kendine baksın, sakın kendini kötü hissetme. Hamileysen de panik yapıp yakalanma, buraya bile yazsan fikir verenler olur muhakkak.
Umarım kavuşursun bi an önce evladına.
Merak etme bu konularda anne babalar çocuklarına böyle şeyleri konduramazlar. Korkup panik yapmadığın sürece şüphelenmezler, anlamazlar. Ve bu kadar endişeleniyosan korunman gerek.Cok sağolun cok tesekkur ederim gerçekten korkuyorum ister istemez her hareketimden ailem anlayacak gibi hissediyorum
Böyle durumlarda kendini garanti altına al senin yaşadığın hayatı kimse yargılayamaz ama sonradan pişman olabilceğin hatalarıda yapma nacizane fikrim haddim olmadan karışıyorum ama korun bence gönlünce olsun herşeyCok sağolun cok tesekkur ederim gerçekten korkuyorum ister istemez her hareketimden ailem anlayacak gibi hissediyorum
Tabikide karısın diye yazdım zaten buraya cok sağolun yarın sonuç alır almaz sizinle paylasicamBöyle durumlarda kendini garanti altına al senin yaşadığın hayatı kimse yargılayamaz ama sonradan pişman olabilceğin hatalarıda yapma nacizane fikrim haddim olmadan karışıyorum ama korun bence gönlünce olsun herşey
Aynen ama 10 dk sonraki test geçerli değil.Kızlar bunu şimdi arkadaşım attı böyle olunca mı pozitif oluyo
0.1 yani yine negatif oluyo öyle mi bu konu hakkında pek bilgi sahibi değilim dua ediyorum negatif çıksın hepinize bol bol dua ederim cok korkuyorum gerçekten psikolojik olarak battim resmen adet geciktirici hap kullandım bi kac kez denize falan giderken ondan da olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?