- 28 Mart 2020
- 21.790
- En iyi cevaplar
- 1
- 66.612
- 598
Diyetisyene gitseniz hafta hafta kontrol edilince sorumluluk duygusuyla devam ediyorsunuz. Bir de beslenme azimsanacak bir şey değil. Icinde troid pko olunca pek cok seye dikkat etmek gerekebilir.Tesekkür ederim zaman olnca göz atcam tabiki , doktorum daha cok akdeniz seklinde beslenmemi önerdi bakliyat ve balik tarzi seylerama ben hic sözümdede duramadim ne yalan söylim dursaydm belki iyce verirdim motive oldu burdaki arkadaslar bana bu postun altindaki yazilarin hepsi ❤ artik gerisi saglik ve nasip diyelim
2.30 idi son ay , o ay hamile kaldımHangi değerle hamile kaldınız peki?
Canim merhaba benimde tsh degerim 6,95 cikti Bendeda umut varmi iyilesebilirmiyimTiroidler yavaş çalışıyor ise biraz hamile kalmanız zor ..
Bende tiroid hastasym öncelikle iyi bir dahiliye yada endokrin bölümüne gidip tiroid ilacına başlayın hamilelik düüşündüğünüzü vurgulayın. Benim dahiliye doktorum tsh değerlerimi düzeltmeden hamile kalmamamı söylemişti, olası hamilelikte sağlıklı bir gebelik olmayacağını vs..
4 ay ilaç kullandım tsh düşürdük daha sonrasında gebelik oldu. Ve hamileliğim boyunca da ilaç kullanmaya devam ettim.
Gebelik için max tsh değeri 3.5 larda olması gerekiyor.. Benim 7 üzerinde idi yani yavaş çalısıyordu evet.
Tabi ki ilaç kullanırsanız neden düşmesin. İyi bir dahiliye ya da endokrin doktoruna görünün gebelik istediğinizi söyleyin ilaç kullanmak istedgnizi söyleyin uygun dozu verirler sizeCanim merhaba benimde tsh degerim 6,95 cikti Bendeda umut varmi iyilesebilirmiyim
Çook tesekkür ederim sizdenTabi ki ilaç kullanırsanız neden düşmesin. İyi bir dahiliye ya da endokrin doktoruna görünün gebelik istediğinizi söyleyin ilaç kullanmak istedgnizi söyleyin uygun dozu verirler size
Sağ köşede silik çizgi var gebesin canim buyuk ihtimal kan ver darisi başıma inşallahArkadaslar cok umutsuz sekilde yaptim zaten ama klomen almistm 18 gün oldu bi öncekini cok erken yapmistm agrilarim batmalarm var gecmedi diye bidaha yaptim smdi öncelikle görmüyomusun tek cizgi vs diyerek terslemeyin 3 sene sizin icin kisa süre olsada benim 3 senede verdgm ugraslar cok uzun ve zorlu sürecti halada öyle halada savasiyorum pes etmiyorum. Ama pko olupda sürekli o hayalini kurdgm seyi bi türlü yasiyamadk.. gebelik testmi yayinlicam yorumlarsanz sevinrm bu arada evet tek cizgi ama ben sanki cooook az bi girilik gördüm acaba kendimimi kandiriyorum bilemedim gicik olup parcalayip actim testimi..allah istiyen herkese versin bir gün..
Canim o kartonun yirtilma yeri heralde actm ya icini 2 gündür tekrsrliyorum yok ovulasyonda cikarmi ? Cünkü o hep acik pembe cikiyo ovulasyonum 10 nisanda gerceklestiSağ köşede silik çizgi var gebesin canim buyuk ihtimal kan ver darisi başıma inşallah
Ovulasyon testinde bende konu actim kimse yazmadi ben gebelik testi sandim benimde 16 da catlama oldu 13 pik oldu benimde bugun sancilardan ve belirtilerden dolayi ovulasyon testi yaptim kizarmaya başladı cizgi bende çözemedim bu isi dun daha silikti kafam çok karışık umaeim gebeyizdirCanim o kartonun yirtilma yeri heralde actm ya icini 2 gündür tekrsrliyorum yok ovulasyonda cikarmi ? Cünkü o hep acik pembe cikiyo ovulasyonum 10 nisanda gerceklesti
Ovulasyonlar elimde kaldi bitsin diye dedim deniyim cikar belki ögrenenler olmus ama tabi senin ki gibi koyu ve dahada koyusu olursa cikiyomus benimkiler silik di. Benimde kafam karisik suan belim agriyo adette oluyomus gibi ayni bide benim testte gördügün gri cizgi cok sağda kaliyo sanki bilmiyorum pekde umutluydum aslindaOvulasyon testinde bende konu actim kimse yazmadi ben gebelik testi sandim benimde 16 da catlama oldu 13 pik oldu benimde bugun sancilardan ve belirtilerden dolayi ovulasyon testi yaptim kizarmaya başladı cizgi bende çözemedim bu isi dun daha silikti kafam çok karışık umaeim gebeyizdir
Eger zamanin olursa yarin bir test yap derim baya belirgin ovulasyon. Testin bende merak ettim simdi senin durumuOvulasyon testinde bende konu actim kimse yazmadi ben gebelik testi sandim benimde 16 da catlama oldu 13 pik oldu benimde bugun sancilardan ve belirtilerden dolayi ovulasyon testi yaptim kizarmaya başladı cizgi bende çözemedim bu isi dun daha silikti kafam çok karışık umaeim gebeyizdir
Yarin tekrar yapicam zaten goguslerimde acayip sizi var hic gecmeyen sürekli karnim acikiyor sebepsizce ayaklarim hic isinmiyor bacaklarim yaniyor adet sancisi gibi sanci cekiyorum pikten beridir inşallah bakalim hayirlisi olsun sende yarin testi tekrarla seninkinede bakalim beimkinedeEger zamanin olursa yarin bir test yap derim baya belirgin ovulasyon. Testin bende merak ettim simdi senin durumu
Hadi insallah canim yarin ben calisiyorum ama bende carşamba yapiyim bari iş yerinde stresse girerim ben yoksaYarin tekrar yapicam zaten goguslerimde acayip sizi var hic gecmeyen sürekli karnim acikiyor sebepsizce ayaklarim hic isinmiyor bacaklarim yaniyor adet sancisi gibi sanci cekiyorum pikten beridir inşallah bakalim hayirlisi olsun sende yarin testi tekrarla seninkinede bakalim beimkinede
Üzülme tekrar yap yılma bugun benim yaşadığımı yasasaydin acaba ne yapardin kendine bile gelemezdin inan öz kardesim öyle birsey dediki herkesin icinde yerin dibine girdim kendimi öldürmeyi bile düşündüm bugun 8 yillik evliyim daha doguramadim 1 ölü dogumum var ya ben napimHadi insallah canim yarin ben calisiyorum ama bende carşamba yapiyim bari iş yerinde stresse girerim ben yoksamutlaka haber ver insallah hakkimizda hayirlisi canim sen öyle dedin cizgi var kostum cöpten cikardim eski testi karton yeriymis öyle üzüldm ki
Şimdi bi daha yap bakalim testi niye yarini bekliyosunHadi insallah canim yarin ben calisiyorum ama bende carşamba yapiyim bari iş yerinde stresse girerim ben yoksamutlaka haber ver insallah hakkimizda hayirlisi canim sen öyle dedin cizgi var kostum cöpten cikardim eski testi karton yeriymis öyle üzüldm ki
Ama ovulssyon testi var evde sadece onu mu yapim diyosn canimŞimdi bi daha yap bakalim testi niye yarini bekliyosun
Canim cok üzüldüm ama nolur üzülme 3 yillik evliyim bende bi eltim var düsman basina vermesin bana menepozlu dedi benim olmadi ama kendisinin cocugu olucak hamile diye övünüyor cahil benle ugrasiyor. Daha gebe bile kalamadim pko var bende ins ikmznde tez vakitte olurÜzülme tekrar yap yılma bugun benim yaşadığımı yasasaydin acaba ne yapardin kendine bile gelemezdin inan öz kardesim öyle birsey dediki herkesin icinde yerin dibine girdim kendimi öldürmeyi bile düşündüm bugun 8 yillik evliyim daha doguramadim 1 ölü dogumum var ya ben napim
Canm günün geçti miAma ovulssyon testi var evde sadece onu mu yapim diyosn canim
Ya takvim 15 gün var diyo ama o yanlis adetim hep farkli benim polikistik overliyim ya ben yani gecen ayda 30una dogru olmustm 5 gün filan var ama belim öyle agriyoki suan adet olcakmis gibi dedigin testi yaptim ovulasyon ama bak canim böyle silik cikiyoCanm günün geçti mi
Ha yok canm adet öncesi ovulasyonda çıkmaz adet tarihi ve sonrası çıkar ovulasyonda o da t daha koyu olur varsa ki adet tarihine yakın zamanlarda yumurtlama da olabiliyor ikinci kez ovulasyona kul asma supheleniyirsanerken gwblik testleri var ondan dene biYa takvim 15 gün var diyo ama o yanlis adetim hep farkli benim polikistik overliyim ya ben yani gecen ayda 30una dogru olmustm 5 gün filan var ama belim öyle agriyoki suan adet olcakmis gibi dedigin testi yaptim ovulasyon ama bak canim böyle silik cikiyo
Aynen yap bakalim biAma ovulssyon testi var evde sadece onu mu yapim diyosn canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?