Hamilelik testim

Diyetisyene gitseniz hafta hafta kontrol edilince sorumluluk duygusuyla devam ediyorsunuz. Bir de beslenme azimsanacak bir şey değil. Icinde troid pko olunca pek cok seye dikkat etmek gerekebilir.

Canim merhaba benimde tsh degerim 6,95 cikti Bendeda umut varmi iyilesebilirmiyim

Canim merhaba benimde tsh degerim 6,95 cikti Bendeda umut varmi iyilesebilirmiyim
Tabi ki ilaç kullanırsanız neden düşmesin. İyi bir dahiliye ya da endokrin doktoruna görünün gebelik istediğinizi söyleyin ilaç kullanmak istedgnizi söyleyin uygun dozu verirler size

Tabi ki ilaç kullanırsanız neden düşmesin. İyi bir dahiliye ya da endokrin doktoruna görünün gebelik istediğinizi söyleyin ilaç kullanmak istedgnizi söyleyin uygun dozu verirler size
Çook tesekkür ederim sizdenbana umut verdiniz çünkü bugün dünyam basima yikilmisti

Sağ köşede silik çizgi var gebesin canim buyuk ihtimal kan ver darisi başıma inşallah

Sağ köşede silik çizgi var gebesin canim buyuk ihtimal kan ver darisi başıma inşallah
Canim o kartonun yirtilma yeri heralde actm ya icini 2 gündür tekrsrliyorum yok ovulasyonda cikarmi ? Cünkü o hep acik pembe cikiyo ovulasyonum 10 nisanda gerceklesti

Canim o kartonun yirtilma yeri heralde actm ya icini 2 gündür tekrsrliyorum yok ovulasyonda cikarmi ? Cünkü o hep acik pembe cikiyo ovulasyonum 10 nisanda gerceklesti
Ovulasyon testinde bende konu actim kimse yazmadi ben gebelik testi sandim benimde 16 da catlama oldu 13 pik oldu benimde bugun sancilardan ve belirtilerden dolayi ovulasyon testi yaptim kizarmaya başladı cizgi bende çözemedim bu isi dun daha silikti kafam çok karışık umaeim gebeyizdir

Eklentiler

• IMG20220425131434.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 20
Ovulasyonlar elimde kaldi bitsin diye dedim deniyim cikar belki ögrenenler olmus ama tabi senin ki gibi koyu ve dahada koyusu olursa cikiyomus benimkiler silik di. Benimde kafam karisik suan belim agriyo adette oluyomus gibi ayni bide benim testte gördügün gri cizgi cok sağda kaliyo sanki bilmiyorum pekde umutluydum aslinda

Eger zamanin olursa yarin bir test yap derim baya belirgin ovulasyon. Testin bende merak ettim simdi senin durumu

Eger zamanin olursa yarin bir test yap derim baya belirgin ovulasyon. Testin bende merak ettim simdi senin durumu
Yarin tekrar yapicam zaten goguslerimde acayip sizi var hic gecmeyen sürekli karnim acikiyor sebepsizce ayaklarim hic isinmiyor bacaklarim yaniyor adet sancisi gibi sanci cekiyorum pikten beridir inşallah bakalim hayirlisi olsun sende yarin testi tekrarla seninkinede bakalim beimkinede

Hadi insallah canim yarin ben calisiyorum ama bende carşamba yapiyim bari iş yerinde stresse girerim ben yoksa mutlaka haber ver insallah hakkimizda hayirlisi canim sen öyle dedin cizgi var kostum cöpten cikardim eski testi karton yeriymis öyle üzüldm ki

Üzülme tekrar yap yılma bugun benim yaşadığımı yasasaydin acaba ne yapardin kendine bile gelemezdin inan öz kardesim öyle birsey dediki herkesin icinde yerin dibine girdim kendimi öldürmeyi bile düşündüm bugun 8 yillik evliyim daha doguramadim 1 ölü dogumum var ya ben napim

Şimdi bi daha yap bakalim testi niye yarini bekliyosun

Canim cok üzüldüm ama nolur üzülme 3 yillik evliyim bende bi eltim var düsman basina vermesin bana menepozlu dedi benim olmadi ama kendisinin cocugu olucak hamile diye övünüyor cahil benle ugrasiyor. Daha gebe bile kalamadim pko var bende ins ikmznde tez vakitte olur

Canm günün geçti mi
Ya takvim 15 gün var diyo ama o yanlis adetim hep farkli benim polikistik overliyim ya ben yani gecen ayda 30una dogru olmustm 5 gün filan var ama belim öyle agriyoki suan adet olcakmis gibi dedigin testi yaptim ovulasyon ama bak canim böyle silik cikiyo

Eklentiler

• 20220425_215941.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 34
Ha yok canm adet öncesi ovulasyonda çıkmaz adet tarihi ve sonrası çıkar ovulasyonda o da t daha koyu olur varsa ki adet tarihine yakın zamanlarda yumurtlama da olabiliyor ikinci kez ovulasyona kul asma supheleniyirsanerken gwblik testleri var ondan dene bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…