Hamilelik testim

Yumurtlamam oldu canim ben klomen aldim yumurtam catlasin diye ilac vermisti doktor ultrasonda catlamis diye onayladi o haftasi öyle sancim vardiki rahimde anlatamam 8 nisan ve 10 nisan degerlendirdik yumurtlamaydi bide gecen pazartesi adetin 21 ci günüydü degerlendirdik suan belim öyle agriyoki bazen kasiklarm sanki adet olcam cok üzlyrm 2 gün üst üste gebelk testi yaptm cikmadi negatif sürekli ...

Duruyor mu o testler

Ben bu ay yumurtlamayi karanfil suyunu adetliyken ictim birakmadim ve yumurtladim sende dene 5 karanfili ez kaynat sicak sıcak iç o attigim gebelik testi degil zaten ovulasyon testi kiz kardesim benden 4 yas küçük benden sirf ben kacarak evlendi yapma dön dedim diye bana düşman ve bana bugun konferans konuşmasında uvey anne duyuyo diger iki kardeşim duyuyo babam duyuyo kocam yanimda ne dedi biliyormusun haftaya sezeryan olacak sen kimsinde cocuk doguracaksin aileye ben vericem ilk torunu senin cocugun olamaz dedi agzimi acamadim kanim dondu bebeğim öldü benim 6 ay once ne sacmaliyon dedim bana ne dedi biliyormusun yalandir inanmam dedi kicamda ordan atladi ameliyat masasina yatan sendin demi ordan biliyon nasil oldugunu dedi işine bak dedi ve ben ölmek istedim kanim dondu

Yani 10 unda catladigini baz alırsak genellikle catlamadan 14 gün sonra belli olur degerlendirseysinz 24 ile 25 o zamn belli olması gerek ama geç döllenme de olursa çıkmayabilir bugün yaptınız mı gebelik tetsi

Silik olan 3 dakka icinde cikti 5 dakka sonra biraz daha koyulasti canim
2 gun sonra bi daha yap benimde öyle yukseldi senin dedigin gibi t cizgisi koyulasirsa gebelik vardir birde eşin ayaktaysa yatmadiysa sirt ustu uzan kasigina baksin sertlik varmi diye cok basmadan bende sertlik var digerindede vardi benim öyleydi kalmistim

Gercekten dicek bisey bulamadm canim bisey diyilmez böyle insanlara ayni anadan babadan sadece dogmasiniz gerisi olamaz böyle seylerden sonra allah islah etsin kinadigi seyle sinanir insan.. boşver daha önünde cok uzun yol var esinle allah yine nasip edicek ⚘ bende aktardan karisim yaptirdim onu iciyodum ara verdm kasik agrim var diye bi ihtimal bisey varsa zarar gelmesin diye iste durdum icmyrm suan

Esim suan calisiyoda gelsin baktiririm ama

Sıkma guzel canını rabbimin bir bildiği vardır vermiyorsa güzelleştiriyor dur başın sağolsun bu ara bebeğini kaybetmişin ama bak bebek oluyor demek ki bir siinti yok sende rabbim kucağını boş bırakmasın kafni hiç takma öyle seylere düşündükçe gebe kalma zorlasir

Cok üzüldüm sadece tansiyonum firladi üzüntüden birde sen uzan esin rahmin üstüne hafif bassin sertlik varmi diye bi baksin caktirma ama sen cok agrim var sertlik varmi de ama yastik koyma kafana sakın

Esim suan calisiyoda gelsin baktiririm ama
Tamam sen dümdüz uzan kasigina bak tam rahim ustune alt katin cizgisini bi yokla sertlik varmi birde göğüsün sizliyomu ara ara sislik varmi bak karninin alti ara ara pit pit atiyormu bak onlara

Tamam sen dümdüz uzan kasigina bak tam rahim ustune alt katin cizgisini bi yokla sertlik varmi birde göğüsün sizliyomu ara ara sislik varmi bak
Sislik var gögsümde ama agri öyle hissetmiyorum prolaktin yüksekdi ilac ictim dostinex süt hormonz düsürdü biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…