Aynen canim silik malesef :/Ben gebelik şandim canm t daha koyu olmasi gerekiyor ovulasyondada sanki seninki daha silik gini
Tamam bi kac gun sonra tekrar bak pit pit atma varmi kasık bölgesi komple sertlesecek birde nerden yumurtladiysan orasi yanacak sizlayacak bunlar varsa zaten hamilesin buyuk ihtimal diger gebeligimdede boyleydim ben şimdi yine öyleyim inşallah bebisimiz bizimledir bakalim yarinki ovulasyon testi dahada koyulasacakmi normalde düşmesi lazim ovulasyon testinde adete yakin bile olsa tek cizgi olmasi lazım yanlış biliyosam aydinlatirsinBaktm canim cok hafif bir sertlik var ama tecrübesizm anlyamadm tabi akintm var
Hadi insallah canim cok umutlandim ama daha önce testim gebelik testi pozitifdi ve kese yoktu hic de olusmadi öyle aglamistim ki bide aptal gbi esime hamileyim demistim korkuyorum yine öyle olcak diye ama sanirim ben sag tarafdan yumurtladim cünkü orasi agridi bide tam.rahim ortasi yumurta catladigindaTamam bi kac gun sonra tekrar bak pit pit atma varmi kasık bölgesi komple sertlesecek birde nerden yumurtladiysan orasi yanacak sizlayacak bunlar varsa zaten hamilesin buyuk ihtimal diger gebeligimdede boyleydim ben şimdi yine öyleyim inşallah bebisimiz bizimledir bakalim yarinki ovulasyon testi dahada koyulasacakmi normalde düşmesi lazim ovulasyon testinde adete yakin bile olsa tek cizgi olmasi lazım yanlış biliyosam aydinlatirsin
Benimde sağdan hadi inşallah bende kocama soylemeye korkuyorum seni cok iyi anlıyorum fazlada düşünme takma kafaya olacagi varsa olur zaten bi kac gün sonra kasıklarıni tekrar kontrol et belki dolanip dolanip yer bulamamıştır bebiş bende gebelik testi yaptım bugün negatif adeti bekleyecem bence sende öyle yap yoksa bebek diye kafayi siyiracaz :)Hadi insallah canim cok umutlandim ama daha önce testim gebelik testi pozitifdi ve kese yoktu hic de olusmadi öyle aglamistim ki bide aptal gbi esime hamileyim demistim korkuyorum yine öyle olcak diye ama sanirim ben sag tarafdan yumurtladim cünkü orasi agridi bide tam.rahim ortasi yumurta catladiginda
Cnm bence biraz bekle bir kaç gün geçsin öyle tekrar yap olsada şimdi çıkmaz ovulasyondaHayir canim ovulasyonlar elimde kaldi diye hepsini tekrar denedim adete daha var 5-6 gün
Bütün msjlarınızı okudum elti kız kardeş böbürlendikleri şeyi kim verdi? Allahın verdiğni sanki onlar yaratmış gibi bböbürlenmek Allahım korusun bu akıldan inşallah hayırlısıyla hamilesindir bende sanki gördüm ama gebelik testi net çıkarır yarın bidaha yap birde aynı adet belirtisiArkadaslar cok umutsuz sekilde yaptim zaten ama klomen almistm 18 gün oldu bi öncekini cok erken yapmistm agrilarim batmalarm var gecmedi diye bidaha yaptim smdi öncelikle görmüyomusun tek cizgi vs diyerek terslemeyin 3 sene sizin icin kisa süre olsada benim 3 senede verdgm ugraslar cok uzun ve zorlu sürecti halada öyle halada savasiyorum pes etmiyorum. Ama pko olupda sürekli o hayalini kurdgm seyi bi türlü yasiyamadk.. gebelik testmi yayinlicam yorumlarsanz sevinrm bu arada evet tek cizgi ama ben sanki cooook az bi girilik gördüm acaba kendimimi kandiriyorum bilemedim gicik olup parcalayip actim testimi..allah istiyen herkese versin bir gün..
Tamam canim tsk ederimCnm bence biraz bekle bir kaç gün geçsin öyle tekrar yap olsada şimdi çıkmaz ovulasyonda
Inan ilk kelimende durduramadm kendimi öyleki agliyorum suan benim en zayif noktamdan vurdu hamile kalnca .. allah belalarni versin göz yaslarmin haddi hesabi yok .. insallah öyledir canim dualarni eksik etme benim icin⚘Bütün msjlarınızı okudum elti kız kardeş böbürlendikleri şeyi kim verdi? Allahın verdiğni sanki onlar yaratmış gibi bböbürlenmek Allahım korusun bu akıldan inşallah hayırlısıyla hamilesindir bende sanki gördüm ama gebelik testi net çıkarır yarın bidaha yap birde aynı adet belirtisi
Hiç ağlama kuzum Allahım geciktiriyosa inan güzelleştiriyodur hayrlı evlat olsun önce yoksa herkes doğurur duanı sen eksik etme aklıma geldikçe edicem inşallahInan ilk kelimende durduramadm kendimi öyleki agliyorum suan benim en zayif noktamdan vurdu hamile kalnca .. allah belalarni versin göz yaslarmin haddi hesabi yok .. insallah öyledir canim dualarni eksik etme benim icin⚘
Mutlaka öyledir insallah allah sesini duysunHiç ağlama kuzum Allahım geciktiriyosa inan güzelleştiriyodur hayrlı evlat olsun önce yoksa herkes doğurur duanı sen eksik etme aklıma geldikçe edicem inşallahbu yıl hamilelik çok inşallah sana da nasip olur
Esim gece isten geldi dedgn gbi yastik koymadm basima bi bakarmisin dedim karnimin alt tarafi agriyor hafif bastirdi bi sertlik hissedemedi kararsiz kaldi cok az sertlik dedi ama karnimda var sertlik kiloluyum belkide yag dokularidirBenimde sağdan hadi inşallah bende kocama soylemeye korkuyorum seni cok iyi anlıyorum fazlada düşünme takma kafaya olacagi varsa olur zaten bi kac gün sonra kasıklarıni tekrar kontrol et belki dolanip dolanip yer bulamamıştır bebiş bende gebelik testi yaptım bugün negatif adeti bekleyecem bence sende öyle yap yoksa bebek diye kafayi siyiracaz :)
Pes etmek yok bende sertlik var bide adet olacam gibi sancilaniyorum birşey yedigim zamanda göğüsüm sızlıyor hakkimizda hayirlisi adete kadar yilmak yok devamEsim gece isten geldi dedgn gbi yastik koymadm basima bi bakarmisin dedim karnimin alt tarafi agriyor hafif bastirdi bi sertlik hissedemedi kararsiz kaldi cok az sertlik dedi ama karnimda var sertlik kiloluyum belkide yag dokularidirbende yarin test yapiyorum bugun belirtilerim kayboldu hafif kasik agrim var
Ay hadi inssllah bide 8 mayisda anneler günü belki bize hediye olurPes etmek yok bende sertlik var bide adet olacam gibi sancilaniyorum birşey yedigim zamanda göğüsüm sızlıyor hakkimizda hayirlisi adete kadar yilmak yok devam
Rabbimin izniyle inşallah ya bakalim ovu testleri kör olasica T cizgisi umarim ikimizinde patlayacak kadar kizarir morarirAy hadi inssllah bide 8 mayisda anneler günü belki bize hediye olur❤
Benim bitane ovulasyon testim kaldi elim gitmiyoRabbimin izniyle inşallah ya bakalim ovu testleri kör olasica T cizgisi umarim ikimizinde patlayacak kadar kizarir morarir
Alma bence ben dün aldim bi halt cikartmadi çöpe attim iki tane normal test al adetini bekle ben öyle yapacam vallaha bendede 4 tane kaldi ovu testiBenim bitane ovulasyon testim kaldi elim gitmiyocokda pahalilar yani 17 euro verdim icinde 10 tane filan vardi yarin eczaneden erken gebelik testi alcam onda belki cikar
Öylemi diyosun herkes burda yazmisda erken gebelik testi arastirirken gördüm o daha hassasmis cikiyoms filanAlma bence ben dün aldim bi halt cikartmadi çöpe attim iki tane normal test al adetini bekle ben öyle yapacam vallaha bendede 4 tane kaldi ovu testi
Tabi canim o kadar hassas ki direk tek çizgi cikartti baya arastirdim ben erken gebelik testlerini yalanci sonuç cok cikartiyorlarmis prodoctor aldim dun attım çöpe meger adete 6 gun kala yapılıyormuş eger senin adete yakinsa yap tabiÖylemi diyosun herkes burda yazmisda erken gebelik testi arastirirken gördüm o daha hassasmis cikiyoms filanolmadi öyle yaparm bende
Benimde 5 veya 6 gün var ama takvim yanlis gösteriyor internetten siparis vercem galiba orda daha uygunlar normal testlerTabi canim o kadar hassas ki direk tek çizgi cikartti baya arastirdim ben erken gebelik testlerini yalanci sonuç cok cikartiyorlarmis prodoctor aldim dun attım çöpe meger adete 6 gun kala yapılıyormuş eger senin adete yakinsa yap tabi
Ben dun eczaneden iki tane kaset test 1 tane erken gebelik testi aldim benim daha haftaya cumaya kadar vaktim var ya erken yumurtladim ben 35 günde 1 oluyorum çünkü onuda karanfil suyuna borcluyum eski ebenin biri dediydi yaptim vallaha yumurtladim ki ben hic yumurtlayamazdim bileBenimde 5 veya 6 gün var ama takvim yanlis gösteriyor internetten siparis vercem galiba orda daha uygunlar normal testler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?