Hamilelik testim

Bi gebelik testi yapsana adetini geçtiyse eger
Dogru düzgün olmadm ki canim kahverengi ve siyahimsi akintilarim var dün yaptm testten bisey cikmadi normalde adetin ilk günü yarin olmali bakalm nolcak ... ama böyle olunca ihtimaller 0 heralde.

Dogru düzgün olmadm ki canim kahverengi ve siyahimsi akintilarim var dün yaptm testten bisey cikmadi normalde adetin ilk günü yarin olmali bakalm nolcak ... ama böyle olunca ihtimaller 0 heralde.
Hayırlısı olsun

Sen benden önce yumurtladin bi kac gün geçsin test yap belli olmaz çoktan sökülmesi lazimdi seninde
Sökülcek benimde ama her lavaboya gittgmde akintim gittikce aciliyor belimde agriyor , bu ayda olmadi belli.. yani düsünüldgnde fizik olarak yumurta catlamis ve degerlendirilmisse tutmasi gerekirdi cok ilginc bu ikinci kez öyle oldu bana niye tutmuyor bilmiyorum

Bende ayniyim biraz önce doktordan geldim catladi yumurtam pik gördü silik çizgi gördü 1 hafta ilişkiye girdik doktor dolleyememis dedi eşime bol bol keçi boynuzu özü yedirecem bol bol muz yedirecem bende eşimde çok şaşkın vallaha yaşta etkiliyor tabi adam napsin denemeye devam

Sorma gercekten aklim almiyo hep hüsran 3 yildir yine rüya gördüm test filan iyce kafaya taktim heralde ay bide girip oldum öyle moralim bozukki

Sorma gercekten aklim almiyo hep hüsran 3 yildir yine rüya gördüm test filan iyce kafaya taktim heralde ay bide girip oldum öyle moralim bozukki
Hiç bozma moralini herşey olacağına varıyor vallaha bu ayda kismet değilmiş sağlık olsun

Öyle haklisin canim yürekten isteyince insan üzülüyor iste nezamandir cift cizgi görmek istiyorum napalim..
İnan çift çizgi bile o kadar mutlu ediyorki insani hayal bile edemezsin ben gördüm sonbaharda mutluluktan agladim kismet olmayinca olmuyor napalim bu ayda hüsran ama ben inaniyorum ki birgün bizim gibi çocuğu olmayanlarinda olacak inşallah benim eşimin iki çocuğu var benim hic yok 3 yasindan beridir çocuğu ben büyüttüm kendi evladim olsa o kadar ilgilenmem bile derler ya aynen öyle boyuma geldi çocuk anne ne zaman kardeşim olacak deyip duruyor diğer kardeşini ise annesi aldi ona karşı duyguları pek yok ama benden kardeşi olsun çok istiyor dusunebiliyormusun benim çocuğum olsun diye sürekli yasin okur Rabbim inşallah dileğimizi verir eşimde bana çok üzülüyor senden bebeğim olsun cok istiyorum diyor ama gel gelesiye bana sor içim yanıyor bazen öyle gün geliyor ki evin borusuna asasim geliyor ama işte kader kismet umudu diri tutmakta fayda var elbet kader birgün bizede güler

Senin icin cok sevindim seni sevmesi ve senden bir kardes istemesi güzel bisey :) tahmin edebiliyorum cift cizgiyi mutluluk verici banada bikere oldu cift cizgi ama yalanci gebelikti yada test bozuktu okadar sevinmistm ki korkuyorum yine öyle olcak diye rabbim tez zamanda nasip etsin insallah..

Amin inşallah bir gün hamile kalip yine burada karsilasip bebişim var diyebiliriz birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…