Hamilelik testim

Durum nasil canim cok adet sancisi cekiyom ben bugun galiba olcam

Peceteye geldi ama benim hep sancim vardi negatif test cikti yine test almistim
O zaman sökülecek desene sağlık olsun adetten itibaren karanfil çayı ic yumurtlayana kadar ovuyle takip et ben bu ay öyle yapmistim bakalim bende ne olacak haber ederim yine

O zaman sökülecek desene sağlık olsun adetten itibaren karanfil çayı ic yumurtlayana kadar ovuyle takip et ben bu ay öyle yapmistim bakalim bende ne olacak haber ederim yine
Malesef sökülcek galiba cok üzgünüm karanfil cayi aklimda bulunsun ama suan baska kürlerim var daha bitmedi onlar bitince karanfilde uygulicam aslinda arada bir iciyodum ben karanfil sicak suda ama öyle etkisi oldgnu bilmiyordum

Direk 5. Tane karanfili 2 bardak suyla cezvede kaynat 8 dkka kadar ben onunla catladim bu ay adet başından itibaren catlayana kadar iciyorsun LH hormonu salgilatiyor yumurtaliktan

Mehri soktumu adetin

Merhaba ben ilac aliyorum zaten suan 1.9 tsh ama tiroidi yüksek olan arkadaslarmda var onlar hamile kaldi 5 lerdeydi yani normalde 1 in altinda olmasini istiyolar birazda şans nasip diyelim
Normalde 2 nin altı olması ideal olan ve istenendir. Tiriodiniz oldukça iyi değeri şuan. Allahım tez zamanda nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…