Durum nasil canim cok adet sancisi cekiyom ben bugun galiba olcamBen dun eczaneden iki tane kaset test 1 tane erken gebelik testi aldim benim daha haftaya cumaya kadar vaktim var ya erken yumurtladim ben 35 günde 1 oluyorum çünkü onuda karanfil suyuna borcluyum eski ebenin biri dediydi yaptim vallaha yumurtladim ki ben hic yumurtlayamazdim bile
Benim sanci azaldi tatlim sadece karnim agriyorDurum nasil canim cok adet sancisi cekiyom ben bugun galiba olcam
Bende bugun kahverengi leke geldiBenim sanci azaldi tatlim sadece karnim agriyor
Sancilimiydi sanciliysa adet gorecen o zaman sancisiz gelirse yerlesme kanamasiBende bugun kahverengi leke geldi
Peceteye geldi ama benim hep sancim vardi negatif test cikti yine test almistimSancilimiydi sanciliysa adet gorecen o zaman sancisiz gelirse yerlesme kanamasi
O zaman sökülecek desene sağlık olsun adetten itibaren karanfil çayı ic yumurtlayana kadar ovuyle takip et ben bu ay öyle yapmistim bakalim bende ne olacak haber ederim yinePeceteye geldi ama benim hep sancim vardi negatif test cikti yine test almistim
Malesef sökülcek galiba cok üzgünümO zaman sökülecek desene sağlık olsun adetten itibaren karanfil çayı ic yumurtlayana kadar ovuyle takip et ben bu ay öyle yapmistim bakalim bende ne olacak haber ederim yine
Direk 5. Tane karanfili 2 bardak suyla cezvede kaynat 8 dkka kadar ben onunla catladim bu ay adet başından itibaren catlayana kadar iciyorsun LH hormonu salgilatiyor yumurtaliktanMalesef sökülcek galiba cok üzgünümkaranfil cayi aklimda bulunsun ama suan baska kürlerim var daha bitmedi onlar bitince karanfilde uygulicam aslinda arada bir iciyodum ben karanfil sicak suda ama öyle etkisi oldgnu bilmiyordum
Mehri soktumu adetinMalesef sökülcek galiba cok üzgünümkaranfil cayi aklimda bulunsun ama suan baska kürlerim var daha bitmedi onlar bitince karanfilde uygulicam aslinda arada bir iciyodum ben karanfil sicak suda ama öyle etkisi oldgnu bilmiyordum
Canim kahve rengi siyahimsi akinti oluyo oda wc gittikce sadece pecete geliyo niye öyle oldu anlamadmMehri soktumu adetin
Sende cikolata kisti yok demi sancin varmiCanim kahve rengi siyahimsi akinti oluyo oda wc gittikce sadece pecete geliyo niye öyle oldu anlamadm
Klomen kullanırken bol su tüketmelisiniz yoksa kist oluşurBüyük ihtimalle öyle olmustur canim sanirim klomen kist yapto 1 haftadir yogun agrilarim var .. 5 dakika filan icinde cikti 10 dakika dolmamisti
İkisinde de var gbiHangisine inanayım aynı marka aynı test ve aynı idrarla yapildi
Bilmiyirm birtanesi yirtilmisti testin czigi vardı yani üzerinde başka marka deneyecegimİkisinde de var gbi
Kan verseniz daha iyi olur kesin sonuç belli olur siz de sıkıntıya girmezsinzBilmiyirm birtanesi yirtilmisti testin czigi vardı yani üzerinde başka marka deneyecegim
Pkoluyum ama normalde adet oldgm zaman böyle olmaz klomenden heraldeSende cikolata kisti yok demi sancin varmi
Normalde 2 nin altı olması ideal olan ve istenendir. Tiriodiniz oldukça iyi değeri şuan. Allahım tez zamanda nasip etsin inşallahMerhaba ben ilac aliyorum zaten suan 1.9 tsh ama tiroidi yüksek olan arkadaslarmda var onlar hamile kaldi 5 lerdeydi yani normalde 1 in altinda olmasini istiyolarbirazda şans nasip diyelim
Öylemi bilmiyordum bundan sonra dikkate alirimKlomen kullanırken bol su tüketmelisiniz yoksa kist oluşur
23 nde kan verdim çıkmıştıKan verseniz daha iyi olur kesin sonuç belli olur siz de sıkıntıya girmezsinz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?