Hamilelik testim

berfin42

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2023
5
1
1
36
Merhaba ben yeni üye oldum bi sorum var bugün normalde adet günüüm gecen ay aralığın 20 inde oldum bazen 5 6 gün geciyo yani hesaplarsak 35 günde bi adet oluyorum 20 ye göre hesaplarsak 13 günüm geciyo 30 göre hesaplarsak yani 26 sonda adet olmam gerekirken olmadım test yaptım iki gün önce beta değerim böyle çıktı sizce yükselirmi yardımcı olursanız sevinirim

Eklentiler

• 12C00948-0E5A-4A96-8E1E-D6F62FCB301A.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 102
Regl döneminizi ben hesaplayamadım maalesef. 5 altı olduğu için negatif geç döllenme olsa bile 3 gecikme ihtimalinize rağmen çıkması gerekiyordu.

Regl döneminizi ben hesaplayamadım maalesef. 5 altı olduğu için negatif geç döllenme olsa bile 3 gecikme ihtimalinize rağmen çıkması gerekiyordu.
Yani 35 günde bi adet olurum 5 günüm geçince test yaptım geç döllenme diye bişey varmış

Canım benim adetin 4. Gün gecikmesiyle cuma günü 64 çıktı bugğn tekrar vereceğim. 2 gün sonra ber dediler bugün mü vermem gerekiyor

Peki değer yüksek olunca referans dışı oluyor benim pek yüksek değil biliyom negatif neden referans dışı deniliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…