Hamilelik testime bi bakarmısınız

Mimi313

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2015
152
24
18
33
Merhaba kızlar, ben dün hamilelik testi yaptım, çizgi çoook az gölge gibi görünüyodu, hatta gözüme gözüküyo dedim bişey yok ama bu sabah bakınca gölge bir az belirginleşmiş, bi iyice bakın sizce doğrumudur? Adetime 1 gün var, annem dediki orda bişey olmasa kaldıkca koyulaşmaz, bi hölge oluşmuşki oda koyulaşmış, bikemedimki sizce nedir?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 500
ÇİZGİ VAR GIBI AMA TEST BOZUK GIBI GORUNUYOR CANIM İSTERSEN BIR TEST DAHA ALIP YAP BAKALIM GORUNUCEKMI

Merhaba kızlar, ben dün hamilelik testi yaptım, çizgi çoook az gölge gibi görünüyodu, hatta gözüme gözüküyo dedim bişey yok ama bu sabah bakınca gölge bir az belirginleşmiş, bi iyice bakın sizce doğrumudur? Adetime 1 gün var, annem dediki orda bişey olmasa kaldıkca koyulaşmaz, bi hölge oluşmuşki oda koyulaşmış, bikemedimki sizce nedir?
Canim ben hamile degilim ama bence de vardir ama yinede kesin degil.
Çünkü ilk 5 dk için dogru sonuc verir yaziolar testlerin üstüne. Velki cok erken diye böyle çıkmıştır. Bence sen 1 gün ara verip tekrar yap uada eczaneden hassas gebelik testlerinden al.
Hadi umarim hamissindir:anneadayı:

benimde böledi 2 gün kala 20 dk geçince çıktı bence pozitif acilen git kan ver bence imkanın varsa hiç bekleme sonu benimki gibi olmasın ben düşük yaptım malesef o yüzden çizgiyi yakaladımmı hemen gitmek gerektiğini düşünüorum

Canım yarın sabah testini tekrardan yap, bence fazla idrar damlatmış gibisin.

Bir de 2. çizgin inşallah daha net belli olur. Hayırlısı olsun.

Canım yarın sabah testini tekrardan yap, bence fazla idrar damlatmış gibisin.

Bir de 2. çizgin inşallah daha net belli olur. Hayırlısı olsun.

kan testi de yaptır derim canım hamilesin bence... kolay kolay çıkmaz o 2. çizgi ;)

Bence hamilesin :) Hayırlı olsun tebrik ederim test bozuk olsa dahi orda bir çizgi boşu boşuna çıkmaz yarın ilk idrarinla testini tekrarlayıp tekrar çıkarsa daha koyusu o zaman doktora git inşallah hamişsindir ♥

İnşAllah kızlar, annem de dedi orda biley olmazsa koyulaşmaz kaldıkca zaten, ben b i kez düşük yapdım 1 yıldır evliyiz, inşAllah hamileyimdir

2 gün sonra tekrar yap testi çünkü adetin gecikmeden yapmışsın bu yüzden hamile olsan bile idrar testinde geç belli olur. İnşallah hamilesindir, hayırlı haberlerini bekliyoruz. :)

Banada hamilesin gibi geldi canım, umarım hamilesindir :)

bncede adetn gectyse gt kan ver teste para verp strese grmektense kan kesın sonuc :KK52:

İnşAllah dediyiniz gibidir umutlandırdınız beni :) bi kaç gün sonra yine yapıcam bakalım nolcak

Kızlar Merhaba ya kafayı yiyecem ne olur bana bi akıl verin . Bu ay klomen+ catlatma ignesi vuruldum bugün iğnenin yapıldığının 12. Günü adetimin ise 22. Günü cuma günü dayanamadım test yaptım yani 9 . Günde ve silik çıktı ikinci çizgi iğnenin etkisidir dedim bekleyeyim dün yine yaptım yani iğnenin 11.Günü ve yine silik çıktı tam umutlandım bugün yine tekrar ettim testi 12. Gün işte ve negatif çizgi fakan yok . Yani şimdi hamilelik yok demek değilmi bu iğnenin etkisi geçmiş herhalde bugün . Benim gibi olan var mı acaba test hatalı olabilir mi ya çok kötü bişeymış umutla bekleyip sonucun hüsran olması

Bide şey sorcam test yapmadan önce sıvı alımı olmuşsa testte çıkma ihtimalini düşürür mu

Arkadaşım benimde şimdi senin gibi olmuş .öğlen 12 gibiydi test yaptım bişey çıkmadı ama 3 saat sonra geldim bi baktım ikinci çizgi silik olmuş

Arkadaşım benimde şimdi senin gibi olmuş .öğlen 12 gibiydi test yaptım bişey çıkmadı ama 3 saat sonra geldim bi baktım ikinci çizgi silik olmuş
Canim mence hamilesindir, cunki banada oyle soylediler orda bisey olmasa cizgi koyulasmaz, ama yinede adet gecikmesini bekle, bende oyle yapicam, 2 gun sonra tekrarlicam testi bakalim nolcak, insAllah hamileyiz ya((

İnşallah hamilesinizdir ama çizginin ne zaman çıktığı da önemli.
20 dakikadan sonra çıkan sonuçlar yanıltabiliyor.
Bir de testte uzunlamasına da bir çizgi var. Testin bozuk olma ihtimaline karşı bir test daha yapın.

Ya ben dayanamadım kanda baktırdim değer 3.10 çıkmış doktor daha yeni olabilir dedi ama değer çok düşük bilemedim her türlü belirsizlik var ya

Back
X