Adet gecikemmin 5.günü kan verdim 0.2 iki kez de idrar testi yaptım negatif.22 marttaydı adet tarihim hâlâ olmadım.Kafam karıştıGeç döllenme olduysa cikmz yada erkn geblik testi yön yada kan verin
Ben de geç yükselenleri duydum o yüzden kafam karıştı.Önceki gebeliğimde böyle bir şey yaşamadım bir hafta geçince evde test yaptım pozitifti ardından kanda da çıkmıştı.Şimdi de ikinci gebelik için 1 senedir düşğnüyoruz umutlanmıştım ama negatif olunca da umudumu kaynediyorum.beta hcg geç yükselenleri duydum ama artış olması gerekirdi eğer gebelik varsa
Negatiften korkuyorum ama merak da ediyorum ya adet oluyum ya da bebek olsun zor bir durumAaaa tekrar yap bklm sabah ilk idar ile
ya benimde günüm geçti ama o kadar umutsuzumki test yapmıyordum negatif duymayayım diye hatta tüp bebek görüşmesi yaptım mayısta başlama kararı aldıkBen de geç yükselenleri duydum o yüzden kafam karıştı.Önceki gebeliğimde böyle bir şey yaşamadım bir hafta geçince evde test yaptım pozitifti ardından kanda da çıkmıştı.Şimdi de ikinci gebelik için 1 senedir düşğnüyoruz umutlanmıştım ama negatif olunca da umudumu kaynediyorum.
Ne güzel maşallah umarım benim de öyle olur.Ben testleri bir hafta geçince yaptım sonuç negatif olunca bir daha cesaret edemedimya benimde günüm geçti ama o kadar umutsuzumki test yapmıyordum negatif duymayayım diye hatta tüp bebek görüşmesi yaptım mayısta başlama kararı aldıkbugün bi arkadaşım kendi gebelik haberini ovulasyon testiyle aldığını söyledi aklıma geldi bir test yapiyim dedim pozitif çıktı benim de ve batım 3 gün falan geçti sayılır rutinime göre
kıyamam sanaNe güzel maşallah umarım benim de öyle olur.Ben testleri bir hafta geçince yaptım sonuç negatif olunca bir daha cesaret edemedim
Çok teşekkür ederim inşallah Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve isteyen hak eden her kadına nasip etsin inşallahkıyamam sanainşallah allah ikimize de nasip etsin canım benim
aminnn hamileymişim gibi söyledin ama allah söyletmiştir diye umut ediyorumÇok teşekkür ederim inşallah Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve isteyen hak eden her kadına nasip etsin inşallah
Amin inşallah öyledir ben hamile olduğunu sanmıştım yorumundan ama inşallah gönlğne görediraminnn hamileymişim gibi söyledin ama allah söyletmiştir diye umut ediyorum
Negatiften korkuyorum ama belirsizlik de yordu artık,yapacağım inşallahAaaa tekrar yap bklm sabah ilk idar ile
Tamam inşallah mutlu bir haber veririmBide haber ver olurmu
Bugün sabah tekrar idrar testi yaptım ama yine negatif maalesefBide haber ver olurmu
bu gecikmeden sonra sonucunuz ne oldu acaba ? Benim de 4-5 gün geçti günüm. Dün akşama kadar bir şeyim yoktu ama akşam bir anda tuhaflıklar hissettim. Regl olacam sanırım dedim sabah kalktığımda olmamıştım test yaptım negatif.Bugün sabah tekrar idrar testi yaptım ama yine negatif maalesef
Merhaba 2 ay gecikmeyle adet oldum hamile değilmişimbu gecikmeden sonra sonucunuz ne oldu acaba ? Benim de 4-5 gün geçti günüm. Dün akşama kadar bir şeyim yoktu ama akşam bir anda tuhaflıklar hissettim. Regl olacam sanırım dedim sabah kalktığımda olmamıştım test yaptım negatif.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?